Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

3 Sebab Harga Ethereum Bergerak kepada $3k dan Infiniti Pertempuran Matawang Kripto Baharu Bergerak kepada $1


Ethereum telah kehilangan hanya lebih 80% daripada nilainya sejak mencapai paras tertinggi sepanjang masa pada November 2021, tetapi beberapa faktor pasaran menunjukkan ia mencecah $3,000 sekali lagi.

Mari kita terokai sebab ia boleh menjadi kenyataan dan bukan hanya satu lagi fasa gembar-gembur yang telah dialami oleh pasaran crypto berkali-kali.

Mengapa Ethereum Akan Pulih – 3 Sebab Ethereum Mencecah $3000

Gabungan Ethereum

Banyak projek crypto telah menetapkan sasaran mereka untuk menjadi lebih mesra alam dan Ethereum, salah satu daripada altcoin berprestasi terbaik sepanjang zaman, adalah salah satu daripadanya. Gabungan Ethereum adalah peningkatan kepada rangkaian Ethereum dan telah dijangkakan sejak sekian lama. Nampaknya tarikh telah ditetapkan pada 15 September 2022.

Akibat daripada naik taraf sepatutnya pengurangan penggunaan elektrik sebanyak 99% apabila menggunakan blockchain. Pengkritik mata wang kripto telah menyelar pengguna blockchain, mendakwa penggunaan blockchain mereka memudaratkan alam sekitar. Oleh itu, usaha Ethereum untuk mengurangkan jejak karbonnya bermakna mengguna pakai sistem yang dikenali sebagai bukti kepentingan.

Memandangkan ramai pakar kripto menjangkakan Gabungan sebagai peristiwa transformasi besar-besaran untuk blockchain, kini mungkin masa untuk membeli Ethereum.

Projek ini telah dalam kerja-kerja selama beberapa tahun dan digelar eter 2.0, yang sepatutnya membentuk semula asas blockchain. Perlombongan adalah salah satu punca utama penggunaan elektrik yang tinggi pada rantaian blok, dan Gabungan harus mengurangkan tekanan yang dikenakan pada grid elektrik dan mengurangkan berjuta-juta terawatt jam penggunaan crypto.

Beli Ethereum Sekarang

Cryptoassets ialah produk pelaburan tidak terkawal yang sangat tidak menentu. Tiada perlindungan pelabur UK atau EU.

Kitaran Pasaran

Selepas menyatukan selama lebih daripada dua tahun, Ethereum melakukan rali besar-besaran menjelang penghujung tahun 2020. Pelabur yang membeli Ethereum pada paras terendah Mac 2020 akan mendapat keuntungan hampir 5,000% jika mereka kekal dalam pasaran apabila ETH mendahului pada $4,800 pada bulan November 2021. Itu adalah keuntungan besar dalam masa lebih setahun setengah.

Sejak perhimpunan besar-besaran, Ethereum telah kehilangan lebih 80% daripada nilainya. Kebanyakan pelabur menjangkakan Ethereum akan jatuh lebih jauh kerana sentimen menurun. Tetapi pasaran kripto telah mendedahkan dua trend penting: lantunan hampir selalu mengikuti kemalangan besar-besaran dan pembalikan berlaku selepas 80%+ harga menjunam.

Ethereum telah jatuh lebih daripada 80%, tetapi ia tidak mengalami lantunan yang ketara sejak mendapat sokongan yang kuat. Pasaran akhirnya mula mendedahkan lantunan Ethereum, kerana pasaran telah menghasilkan enam minggu berturut-turut lilin hijau.

Tetapi apakah petunjuk yang kita ada bahawa lantunan akan berterusan?

Walaupun Ethereum ditetapkan untuk membuat paras terendah baharu, pasaran telah menunjukkan bahawa kripto biasanya mencapai tahap anjakan Fibonacci 0.702 sebelum meneruskan aliran mereka. Untuk Ethereum, ini bermakna mencapai sekurang-kurangnya $3,600.

NFT

Token yang tidak boleh digunakan telah meletup dalam beberapa tahun kebelakangan ini, dan pasaran kelihatan bersedia untuk berkembang kepada $147 bilion menjelang 2026. Kebanyakan NFT adalah sebahagian daripada blockchain Ethereum, dan ia serasi dengan apa sahaja yang dibina menggunakan Ethereum.

Apabila pasaran NFT berkembang begitu juga rangkaian Ethereum dan permintaan untuk syilingnya.

Battle Infinity kepada $1

Pertempuran Infiniti ialah permainan sukan fantasi NFT yang membolehkan pemain mengakses enam platform berbeza, setiap satu menawarkan pemain peluang untuk menuntut ganjaran.

ini permainan kripto main-untuk-dapatkan memerlukan penggunaan IBAT, token asalnya, yang didagangkan untuk $0.0015 semasa prajualannya.

Prajualan sepatutnya berlangsung selama 90 hari, tetapi semua token telah habis dijual dalam masa 24 hari. Perhentian seterusnya untuk IBAT ialah penyenaraian PancakeSwap pada 17 Ogos 2022 jam 16:00 UTC. Itu akan meningkatkan pendedahan dan kecairan IBAT, yang berpotensi mengakibatkan kenaikan harga.

Sokongan Selebriti

Selebriti besar juga telah bekerjasama dengan Battle Infinity. Pelakon Bollywood Urvashi Rautela dan pemain kriket antarabangsa Irfan Pathan telah menyertai projek crypto ini.

mempertaruhkan

Pemain boleh memperoleh ganjaran dalam Battle Stake, membolehkan mereka bertarung untuk mendapatkan ganjaran tertinggi. Platform ini juga mengedarkan token kepada kumpulan pertaruhan global, yang memberi ganjaran kepada pemain kerana sangat aktif. Dan pemain juga bertarung di Battle Arena, di mana mereka boleh mengewangkan tanah mereka dan membelanjakan IBAT untuk pengiklanan papan iklan maya.

Mendapatkan scoop terkini tentang permainan ini paling baik dicapai melalui Battle Infinity Telegram.

Prajualan Kripto lain

Pelabur yang terlepas prajualan Battle Infinity boleh menyertai prajualan besar lain yang sedang berlangsung pada masa ini. Tamadoge (TAMA) ialah satu lagi permainan NFT yang terjual dengan pantas.

Walaupun masih dalam peringkat prajualan, LBank, sebuah bursa berpusat, tweeted bahawa ia akan menyenaraikan syiling – mempunyai penyenaraian CEX yang dibarisi serta Dex (Uniswap) akan menambah lebih banyak volum dagangan.

Maklumat lanjut tentang penyenaraian pertukaran dan kemas kini lain tersedia di Saluran Telegram Tamadoge.

Kedua-dua projek ini menggabungkan mekanik P2E dengan beberapa langkah untuk mendapatkan (M2E) dan elemen metaverse pada pelan hala tuju mereka, dua lagi sektor popular pasaran kripto.

Lawati Battle Infinity Sekarang

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments