Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

4 Perkara yang Anda Perlu Tahu Mengenai EMPAT Token


· 28 Mac 2018 · 8:00 petang <! – Petikan

EMPAT token Empat keempat bertujuan untuk menjadi tanda pertama untuk terus melayani pengguna sebagai Token utiliti 100 peratus sementara baki telus pada blockchain. Ia menyediakan akses kepada perkhidmatan yang berkaitan dengan pengesahan identiti profesional, sebagai tambahan untuk berkhidmat sebagai kedua-dua kedai utama nilai dan gas dalam ekosistem yang berpusat, token. Berikut adalah semua yang anda perlu tahu mengenai token kuat. EMPAT Token adalah Komponen Utama Ekonomi Tiang ke-4 Pada dasarnya,

Akhir Petikan ->

EMPAT token Empat Keempat bertujuan untuk menjadi token pertama untuk terus melayani pengguna sebagai token utiliti 100 peratus sementara baki telus pada blockchain. Ia menyediakan akses kepada perkhidmatan yang berkaitan dengan pengesahan identiti profesional, sebagai tambahan untuk berkhidmat sebagai kedua-dua kedai utama nilai dan gas dalam ekosistem yang berpusat, token.


EMPAT Token adalah Komponen Utama Empat Bintang Ekonomi

 Empat Rukun Empat Token

Pada asasnya, EMPAT token mewakili satu unit pada rangkaian. Oleh itu, semakin besar rangkaian berkembang, semakin banyak utiliti tanda itu, kerana ia direka bentuk dan dibenamkan dalam infrastruktur blockchain.

Platform Pillar ke-4 menggunakan Ethereum blockchain dan teleportation token service (TTS) dalam kombinasi dengan skalabel syarikat sendiri pelayan awan. Di dalam ekosistem ini, EMPAT token bertindak sebagai kedai utama nilai dan gas utama – bahan bakar yang digunakan untuk melakukan transaksi. Ini menyediakan akaun Ethereum keupayaan untuk memindahkan token ERC20 tanpa perlu membayar yuran transaksi rangkaian Ethereum di ETH.

EMPAT Token Menyediakan Insentif dan Ganjaran

Platform Pillar 4 akan membolehkan individu memperoleh EMPAT token untuk insentif positif, serta ganjaran organisasi pengadopsi awal. Malah, satu juta euro yang bernilai EMPAT token telah ditugaskan sebagai ganjaran untuk penerima awal.

EMPAT token juga tidak tertakluk kepada apa-apa kesan inflasi kerana bilangan token tetap tetap. Ini bermakna, apabila rangkaian mengembang, begitu juga permintaan untuk EMPAT token berkembang.

Organisasi Boleh Beli EMPAT Token dengan Euro

Kadang-kadang, membeli kriptografi dan token boleh menjadi masalah – terima kasih kepada yang tidak begitu Proses pemula untuk memindahkan mata wang fiat ke dalam mata wang kriptografi, sering merentasi pelbagai bursa.

Dengan Tiang ke-4, organisasi akan dapat membeli EMPAT token terus dengan euro, berdasarkan harga pasaran harian. Pakej istimewa telah disediakan untuk perekrut dan organisasi.

Penyumbang Awal Terima Bonus 50 Peratus

152,000,000 (38%) EMPAT token adalah untuk penjualan awam, 38%) EMPAT token akan membentuk peti besi Pillar ke-4. Kabinet Pillar ke-4 akan menjadi bahagian penting dalam ekosistem Pilar 4 dan penting untuk operasi sistem dan sumber untuk jualan EMPAT kepada perniagaan-ke-perniagaan (B2B). Ini juga membolehkan pengambilan platform yang cepat dan mudah, kerana peti besi Pillar ke-4 akan menjual EMPAT token kepada organisasi di EURO pada harga pasaran.

Tambahan pula, 50,000,000 (12.5%) EMPAT token dipegang oleh pengasas dan pasukan, tetapi BERJAYA untuk tempoh 12 bulan dan secara beransur-ansur dikeluarkan bulanan mengikut pelan tebing 12-bulan. Sementara itu, 29,000,000 (7.25%) EMPAT token ditujukan untuk penasihat, manakala 10,000,000 (2.5%) EMPAT token untuk penyumbang.

Selain itu, 7,000,000 (1.75%) EMPAT token disediakan untuk hadiah dan akan diedarkan untuk tujuan bangunan komuniti dan insentif jualan untuk penyumbang pra-jualan.

EMPAT Sumbangan Awal Sumbangan token kini terbuka, dengan fasa pra-jualan untuk diikuti. Pada masa ini, satu EMPAT token bernilai € 0.10, tetapi penyumbang awal kini boleh memanfaatkan bonus sumbangan awal sebanyak 50 peratus.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai EMPAT token dan platform, bacalah kertas putih dan kertas projek, ikuti industrinya – pasukan terhebat, dan menjadi penyumbang awal, lihat laman web rasmi Pilar .

Apa yang anda fikirkan EMPAT token? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Imej ihsan Tiang keempat

Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan mereka sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments