Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

4NEW Untuk Melaksanakan penyelesaian KYC Ocular sebelum melengkapkan Jualan Crowdfunding


· 23 Mac 2018 · 10:30 pagi <! – Petikan

London, England. 4NEW hari ini mengumumkan bahawa ia akan menghentikan usaha penggalangan dana semasa pada 27 Mac, tiga hari lebih awal daripada yang dirancang untuk membolehkan pasukan itu menyelesaikan penyelesaian pematuhan KYC / Anti-Money Laundering (AML) mereka dari rakan teknologi, Ocular. Pasukan itu mengumumkan bahawa sebaik sahaja pematuhan KYC selesai; penjualan akan dibuka semula untuk membolehkan pelabur peluang terakhir untuk mengambil bahagian dalam ICO sebelum fasa seterusnya projek;

End Excerpt ->

London, England. 4NEW hari ini mengumumkan bahawa ia akan menghentikan usaha penggalangan dana semasa pada 27 Mac untuk membolehkan pasukan melengkapkan pelaksanaan penyelesaian pematuhan KYC / Anti-Money Laundering (AML) dari rakan teknologi, Ocular.


Pasukan mengumumkan bahawa sebaik sahaja pematuhan KYC selesai; penjualan akan dibuka semula untuk membolehkan pelabur peluang terakhir untuk mengambil bahagian dalam ICO sebelum fasa seterusnya projek; penyenaraian di bursa.

Saransh Sharma, Presiden 4NEW, menjelaskan:

Kami telah melihat daya tarikan yang hebat di seluruh ICO dan kami telah menerima pelaburan daripada bukan sahaja komuniti pelaburan crypto, komitmen dari beberapa pemain utama dalam industri teknologi melalui kumpulan pelaburan swasta mereka. Dengan mengakhiri jualan awal, kami menyediakan pasukan dengan masa tambahan dan fokus untuk melaksanakan penyelesaian maju Ocular, yang akan melindungi kedua-dua pelabur yang sedia ada dan baru, menyediakan tahap keselamatan yang penting dalam pasaran hari ini.

Ocular mengintegrasikan nama tradisional dan pemeriksaan latar belakang data peribadi dengan mekanisme pengesahan identiti canggih seperti pengenalan muka dan suara. Perlindungan terhadap pencurian ID, pendaftaran palsu, serangan Sybil dan serangan lain yang berkompromi dan mengelakkan pematuhan.

Sharma menambah:

Kami merasakan bahawa kami akan lebih cepat melaksanakan Pelaksanaan Ocular dan kemudian membuka semula jualan untuk acara pra-penyenaraian daripada menunggu sehingga selepas ICO; kami melihat penyelesaian ini sebagai perlindungan hebat kepada semua pelabur kami dan dengan itu meletakkan keutamaan di atasnya.

4NEW unik , penyelesaian penjanaan kuasa sisa-kepada-tenaga akan melancarkan operasi pada akhir musim panas tahun ini sebagai mesra alam yang pertama, alam nyata, buangan kepada loji janakuasa tenaga sepenuhnya bersepadu pada rangkaian blockchain dan didedikasikan untuk perlombongan crypto. 4NEW akan mengumpul sisa, memprosesnya melalui kebuk pembakaran bertekanan tinggi yang menjana tenaga bebas dan produk sampingan organik. Tenaga percuma ini kemudiannya digunakan untuk ladang penambangan crypto-onsite yang menyelesaikan tumit Achilles kriptografi; penggunaan tenaga yang rapi bertemu dengan pengeluaran tenaga bebas.

4NEW ICO akan menjeda bermula 27 Mac minggu-minggu akan datang, setelah integrasi lengkap dengan platform pematuhan Anti-Money Laundering Ocular (AML) yang menyediakan pengesahan segera terhadap latar belakang pelanggan (KYC). ICO 4NEW akan dibuka semula untuk penjualan pra-penyenaraian selama tiga hari, tarikh yang akan diumumkan melalui saluran komuniti syarikat, laman web dan portal . [19659010]


Imej ihsan dari 4NEW

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komen



Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments