Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

5 Altcoins Mungkin Mengatasi Bitcoin untuk Minggu 17 Mac, 2018


· 17 Mac 2018 · 11:00 am <! – Kutipan

Pasar cryptocurrency bersungguh-sungguh menunjukkan betapa sungguh-sungguh tidak menentu mereka. Walau bagaimanapun, ketidaktentuan mereka memberikan peluang yang unik untuk mencari syiling undervalued dengan peristiwa utama dalam dua minggu akan datang. The 5 Altcoins Untuk Mengalahkan Pulangan BTC Minggu ini adalah SNOV, ZER, MTH, ETH & MTL. Altcoins Akan Fokus Pada Minggu Ini: SNOV, ZER, ETH, MTH, dan MTL Altcoins minggu ini bernilai beralih tumpuan segera kepada semua yang mempunyai acara akan datang yang sangat menarik. Pembetulan pasaran

Akhir Petikan ->

Pasaran cryptocurrency secara bersungguh-sungguh menunjukkan betapa sungguh-sungguh tidak menentu mereka. Walau bagaimanapun, ketidaktentuan mereka memberikan peluang yang unik untuk mencari syiling undervalued dengan peristiwa utama dalam dua minggu akan datang. Altcoins 5 Untuk Mengalahkan Pulangan BTC Minggu ini ialah SNOV, ZER, MTH, ETH & MTL.


Altcoins untuk Fokus Pada Minggu Ini: SNOV, ZER, ETH, MTH, dan MTL

Altcoins minggu ini bernilai beralih tumpuan segera kepada semua mempunyai acara akan datang yang sangat menarik. Pembetulan pasaran pada minggu lepas membolehkan duit syiling ini dapat diperolehi dengan diskaun yang besar dari tahap tertinggi sepanjang masa mereka. Syiling minggu ini memerlukan perhatian segera termasuk SNOV (Snovio), ZER (Zerocoin), ETH (Ethereum) , dan MTL (Metal).

Lima mata wang kriptokun ini mempunyai pengumuman utama, acara, persembahan, dan kemas kini platform sebelum tamat Mac. Peristiwa-peristiwa magnitud ini memberikan pemangkin untuk meningkatkan harga cryptocurrency yang mendasari dalam jangka masa terdekat.

 Pulangan Tenfold dalam Bitcoin Lebih Tiga Tahun

Antara lima cryptocurrency yang diketengahkan, Pulangan jangka pendek tertinggi yang diperolehi dari ZER (Zerocoin mempunyai penutup pasaran terkecil dan penurunan peratusan terbesar sejak Januari) atau SNOV (melepaskan pasaran mereka sebelum akhir bulan).

Utiliti meningkatkan nilai kripto yang mendasarinya Keuntungan utama dari bulan lalu semuanya telah meningkat secara dramatik dengan utiliti mereka ( LTC DGB dan BCPT ). Banyak kriptografi dalam senarai minggu ini berhasrat untuk meningkatkan utiliti mereka yang akan menyebabkan peningkatan segera nilai kripto.

Sentimen Pasaran Semasa

Pasaran minggu lalu telah membuka banyak peluang membeli dalam ruang crypto , terutamanya untuk altcoin. Sepuluh hari terakhir telah diisi dengan pelbagai peristiwa FUD yang terus menekan pasaran crypto ke bawah. Acara-acara ini secara dramatik mempengaruhi harga altcoin minggu ini (beberapa lebih daripada yang lain):

  1. Tindakan Regulatori (SEC dan UK)
  2. Iklan Berkaitan
  3. Penipuan ICO – Giza

Keempat acara ini mengubah pasaran pasaran crypto keseluruhan dari $ 470 bilion pada 5 Mac, 2018, kepada $ 330 bilion pada hari Jumaat, 16 Mac. Walau bagaimanapun, penurunan sebanyak 30% [Marketplace Launch]

SNOV adalah pasaran cryptocurrency cap yang lebih kecil yang mengkhususkan diri dalam generasi utama yang terdesentralisasi. Platform memberi ganjaran kepada para penyumbang dalam butiran SNOV yang boleh diperdagangkan. Walau bagaimanapun, platform dan konsep ini adalah sangat hipotesis. Sehingga pasaran SNOV dikeluarkan dalam tempoh dua minggu akan datang.

SNOV telah berjanji untuk menyediakan pasaran mereka pada 31 Mac, 2018 (atau lebih awal). Pada masa ini, token SNOV tidak mempunyai utiliti kecuali keupayaannya untuk diniagakan. Di bawah dua minggu, token SNOV akan meningkatkan utilitinya sebaik sahaja pasaran dilancarkan.

Token tidak berguna tanpa utiliti sebenar. Dengan harga duit syiling $ .03 dan penutup pasaran sebanyak $ 13 juta, kemungkinan SNOV melihat peningkatan eksponen apabila mereka melepaskan pasaran mereka dan menetapkan utiliti untuk token mereka dalam masa dua minggu. Matlamatnya adalah untuk tidak membeli SNOV sehari sebelum pelepasan pasaran, tetapi dengan masa yang cukup untuk menikmati peningkatan harga yang membawa kepada itu.

Zerocoin – ZER (Penyenaraian Bursa Baru dan Wallet)

ZER adalah crypto cap pasaran terkecil dalam senarai ini dan benar-benar mempunyai kemungkinan tertinggi pendakian eksponen pada minggu-minggu akan datang. Mereka bernilai $ 0.93 setiap syiling dengan penutup pasaran sebanyak $ 2.5 juta. 9 Januari 2018, menyaksikan ZER melebihi $ 12 setiap tanda duit syiling. Itu bermakna sementara BTC dan kebanyakan duit syiling telah membetulkan 40-70%, ZER telah jatuh lebih dari 93% sejak tinggi sepanjang masa.

Pada masa ini, ZER hanya tersenarai dalam satu pertukaran dan pemangkinnya untuk peningkatan nilai utama adalah pengumuman mengenai senarai pertukaran utama dan dompet baru.

ZER telah berjanji untuk mengeluarkan dompet bergerak mereka dan pertukaran besar yang mengumumkan penyenaraian kripto mereka pada 31 Mac. Utiliti ZER akan meningkat dengan ketara. Penambahan dompet sambil meningkatkan jumlah dan publisiti dengan pengumuman pertukaran baru akan meningkatkan nilai jangka pendek ZER. Kumpulan ZER dan kedua-duanya mengagumkan dan revolusioner. Minggu ini sepatutnya memberi rangsangan besar kepada nilai ZER dengan dompet akan dikeluarkan dan senarai pertukaran utama yang diumumkan.

Ethereum – ETH (SEC News)

Berita SEC mengulangi berita yang dahsyat untuk ETH bukan? Ia bergantung kepada siapa yang anda bertanya. Sentimen pasaran umum dan umum akan menjerit, "berita SEC adalah mengerikan untuk ETH."

 SEC:

Ini tidak semestinya benar. Adalah mengerikan untuk penilaian harga jangka pendek ETH menyebabkan ia jatuh lebih daripada BTC dalam tempoh dua minggu sebelum ini. Walau bagaimanapun, lebih banyak peraturan dalam ruang crypto tidak buruk untuk Ethereum dalam jangka masa panjang.

Jika ETH terus melepaskan ICO yang ternyata penipuan atau penipuan yang berkaitan dengan mereka dengan cepat akan kehilangan reputasi mereka menjadi salah satu yang paling terkenal dalam perniagaan. SEC yang terlibat boleh mengurangkan perniagaan mereka dalam jangka pendek tetapi akan membolehkan lebih banyak lagi, bermula secara rasmi, ICO dalam masa terdekat.

ETH kini bernilai $ 611 dengan cap pasaran melebihi $ 60 bilion. 4 Mac, 2018, ETH didagangkan pada $ 865 dan sejak berita 'negatif' SEC telah jatuh lebih daripada 25%. Biasanya syiling cap pasaran magnitud ini tidak membuat senarai "altcoin".

Walau bagaimanapun, dengan ETH yang telah bereaksi terhadap berita SEC terkini, mereka mungkin mengalami rangsangan yang signifikan dalam jangka pendek. ETH adalah salah satu daripada sedikit kriptografi dengan pasukan dan sokongan kewangan untuk menghadiri persidangan yang mereka pilih.

Minggu ini tidak berbeza kerana pengasas bersama ETH, Joseph Lubin, dibentangkan sebagai penceramah Keynote untuk Selatan oleh South West (SXSW) di Austin, TX. Jelas sekali, teknologi blockchain berada di sini untuk kekal dan cryptocurrencies yang berulang kepada peristiwa semasa adalah peluang utama untuk pulangan melebihi purata dalam jangka masa pendek.

Monetha – MTH (Produk Kebangkitan Pertama)

MTH jatuh ke dalam kategori menambah utiliti ke token mereka dalam tempoh dua minggu akan datang. MTH cukup jelas bahawa tarikh produk pertama mereka akan sebenarnya pada 31 Mac, 2018. Banyak cryptos lain dalam senarai ini menyatakan "31 Mac atau lebih awal" MTH khusus untuk 31 st . Masa adalah segala-galanya dalam crypto kerana penting untuk dibeli sebelum tarikh pengumuman penting. Dalam kes ini, pencapaian produk pertama mereka pada 31 Mac, 2018.

 Syarikat pemprosesan pembayaran mudah alih Ethereum blockchain Monetha

MTH bernilai $ 0.10 setiap syiling dengan penutup pasaran $ 22 juta. Menambah sedikit utiliti sedikit demi sedikit akan meningkatkan kedua-dua nombor ini. 12 Januari 2018, MTH telah didagangkan pada $ 0.59 lebih tinggi daripada 500% lebih tinggi daripada harga hari ini. Pencapaian terbesar dalam perkembangan MTH berlaku dalam masa dua minggu namun harga adalah 80% lebih rendah daripada di mana pada bulan Januari.

Mencari MTH untuk menghargai dengan cepat menjurus kepada pencapaian produk mereka pada 31 Mac 2018.

Metal- MTL (Persembahan MetalPay dan Ketua Pegawai Eksekutif)

MTL akan melepaskan MetalPay. Tanpa MetalPay pada masa ini, MTL tidak mempunyai utiliti. Token mereka boleh didagangkan di bursa tetapi selain itu tidak boleh digunakan untuk apa-apa.

Apabila MetalPay dilaksanakan utiliti kenaikan token MTL bersama dengan nilai asas MTL. Konsep di belakang MTL adalah luar biasa. Kebanyakan urus niaga mata wang crypto adalah 'lambat' berbanding dengan MTL dengan semua yang mempunyai bayaran melebihi MTL. Ini kerana MTL merancang untuk membayar pengguna untuk menghantar crypto. Ya, mereka benar-benar berniat untuk memberi ganjaran kepada pengguna sehingga 5% untuk setiap pembelian yang mereka buat menggunakan MTL, tanpa bayaran transaksi.

MTL mengubah dunia crypto di atas kepalanya dengan mencipta struktur fi semasa. Sebaliknya ada yuran exorbinant untuk memindahkan crypto, sekarang pedagang dan individu yang menggunakan MTL sebenarnya akan menerima dividen peratusan berbilang setiap kali dana dihantar atau diterima. Ketua Pegawai Eksekutifnya, Marshall Hayner adalah salah satu daripada tokoh utama dalam ruang crypto dan akan terus menolak MTL ke arah pelancaran MetalPay yang berjaya.

MTL telah berdagang lebih dari $ 10 pada bulan Januari dan kini $ 3.67 setiap syiling dengan penutup pasaran sebanyak $ 81 juta . Berikutan pelepasan MetalPay yang berjaya pada bulan Januari, mereka harus segera didekati kerana MTL akan merevolusikan struktur fi penghantaran crypto.

Kesimpulan – Utiliti Menaikkan Nilai

Faktor nombor satu yang menentukan nilai cryptocurrency adalah utiliti yang mendasari. ETH dapat mengejar trend pasaran runtuh melalui kebanyakan Januari. Ini kerana ETH masih kerap dicari untuk kegunaan di ICOs, Ethereum Dapps, dan sebagainya.

ETH kekal berharga kerana utiliti ETH. Setiap syiling yang disenaraikan mempunyai sebab penting utiliti mereka secara dramatik meningkat dalam dua minggu berikut. Sebagai tarikh pendekatan peningkatan utiliti mereka, nilai mata wang yang sepadan juga harus meningkat. Altcoins boleh menjangkakan peningkatan nilai dramatik berikutan kejayaan pelancaran platform, pengumuman bursa, atau sebarang kemaskini utama lain yang meningkatkan utiliti duit syiling.

Beberapa minggu akan datang mempunyai acara utama yang dirancang untuk: ETH (Ethereum), SNOV (Snovio), ZER (Zerocoin), MTH (Monetha), dan MTL (Metal). Pembetulan pasaran baru-baru ini telah membolehkan harga mereka menjadi sangat wajar membawa kepada peristiwa-peristiwa utama mereka.

Untuk membaca artikel-artikel sebelum Raja, untuk mengetahui yang ICOs yang dia cadangkan pada masa ini, atau untuk menghubungi langsung dengan Raja , anda boleh di Twitter (@JbtheCryptoKing) atau Reddit (Kemas kini ICO dan Laporan Harian).

Apakah pemikiran anda tentang altcoin ini? Adakah anda akan membeli atau menjual? Mari kita ketahui di bawah!


Imej ihsan dari Shutterstock, Monetha


    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments