Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

5 ICO Terbaik pada 2018 Yang Boleh Membuat Anda Jutawan


· 21 Februari 2018 · 11:00 pm <! – Kutipan

Pernahkah anda tertanya-tanya apa yang akan anda lakukan jika anda mempunyai semua wang di dunia ? Semua orang mempunyai. Tetapi kita mengambilnya untuk menjadi hanya bermimpi. Menurut para penyelidik, sekurang-kurangnya di AS, ketika memasuki pengedaran pendapatan 20% teratas dapat dicapai melalui pendidikan dan kerja keras, memasuki 1% teratas hampir mustahil jika Anda tidak memiliki latar belakang yang kaya. Ia juga terkenal bahawa tiada siapa yang menjadi kaya dengan menyimpan wang

End Excerpt ->

Pernahkah anda tertanya-tanya apa yang akan anda lakukan jika anda mempunyai semua wang di dunia? Semua orang mempunyai.


Menurut para penyelidik, sekurang-kurangnya di Amerika Syarikat, ketika memasuki pengedaran pendapatan 20% teratas dapat dicapai melalui pendidikan dan kerja keras, memasuki 1% teratas hampir mustahil jika Anda tidak Tidak mempunyai latar belakang yang kaya.

Ia juga terkenal bahawa tiada siapa yang menjadi kaya dengan menyimpan di bawah tilam. Anda boleh mengambil 20% daripada pendapatan anda setiap bulan dan menyimpannya, tetapi jika anda membuat $ 50 atau $ 60k setahun (purata kasar untuk Amerika Syarikat dan EU), ia akan membawa anda sekitar 65 tahun untuk mencapai jutaan pertama anda. Itulah perjanjian yang tidak baik.

Semak apa-apa penerbitan mengenai perkara itu, anda akan melihat satu perkara: jutawan dan jutawan dapat melakukannya dengan melabur. Anda tidak memasuki bahagian atas 1% dengan bekerja dan menarik gaji, tetapi dengan membuat wang anda bekerja untuk anda.

Pada masa kini, terima kasih kepada mata wang digital dan ICO, pelaburan lebih mudah berbanding sebelum ini. Anda boleh mencari peluang pelaburan di mana-mana sahaja. Ada yang agak berisiko (beberapa adalah penipuan). Tetapi risiko besar bermakna ganjaran yang besar.

Dalam senarai ini, kami akan mempamerkan beberapa ICO yang paling menguntungkan untuk dimulakan pada tahun 2018. Ada yang mungkin membuat anda jutawan jika anda sudah bersedia mengambil risiko. pertama, mari lihat ICO terdahulu supaya anda dapat melihat apa yang kita maksudkan dengan ganjaran yang besar.

The 10 Top ICOs paling menguntungkan yang pernah

Tidak ada berita bahawa beberapa ICO telah menghasilkan pulangan yang luar biasa. Tetapi jika anda melakukan matematik, menjadi hampir tidak dapat dipercaya betapa mengagumkan pengembalian ini.

Semak Ethereum, salah satu mata wang kriptografi yang paling popular sekarang (dan kod asas untuk kebanyakan ICO). Sejak ICO, Ethereum telah melihat peningkatan rahang 229615%.

Itu hampir 2300 ribu dolar untuk setiap dolar yang dilaburkan. Gambar yang anda telah beli beberapa di ICOnya. Untuk $ 100, anda kini boleh membeli sebuah kereta sukan. Untuk $ 1000, anda akan menjadi jutawan berbilang.

Dan itu tidak dapat dibandingkan dengan apa yang anda boleh dapatkan untuk pelaburan $ 1000 di NXT. Sekiranya anda telah membeli nilai $ 1000, ia akan menjadi bernilai lapan juta dolar.

Bet anda berasa seperti anda terlepas. Nah, jangan berasa buruk. Mari kita memecahkan pick kami untuk perkara besar yang akan datang di dunia ICO.

Top 5 Icos Teratas Itu Yang Boleh Membuat Anda Jutawan

Kami telah memilih 5 pilihan utama untuk ICOs yang berjalan tahun ini yang mungkin membuat anda berjuta-juta. Pemilihan ini berdasarkan kepada pertumbuhan yang berpotensi, di sekeliling gembar-gembur dan kekuatan yang datang dengan setiap produk dan pasukan di belakangnya. # 1 Telegram [TON] ICO ” width=”640″ height=”411″ />

# 1 TON [Telegram]

Produk

TON (pendek untuk Telegram Terbuka Rangkaian) muncul sebagai penyelesaian kepada masalah biasa untuk semua cryptocurrencies. Idea ini mudah: berikan asas blok yang sama supaya mereka lebih mudah diakses. Senibina TON direka untuk membolehkan tiga perkara:

  • Kelajuan dan kebolehan skalabilitas
  • Antara muka yang mudah digunakan
  • Pangkalan pengguna yang luas

Kelenturannya juga menjadikannya asas sempurna untuk kegunaan lain selain daripada pertukaran , seperti urus niaga atau transaksi automatik.

Ia akan disepadukan dengan aplikasi Telegram yang mana kebanyakan peminat crypto sudah biasa. Ini membayangkan akses langsung kepada hampir 200 juta pengguna bulanan mereka dan merupakan aset yang sangat berharga. Ide ini agak bagus, dan agak menyerupai token KIN KIN KIN. Kami perlu menunggu dan melihat sama ada ia dimatikan.

Kenapa ia boleh menjadikan anda seorang jutawan

Pertama: pangkalan pengguna. Salah satu halangan utama crypto adalah bahawa tidak ada pengguna yang mencukupi untuk menjadikannya universal. Jika pasukan Telegram berjaya menggabungkan TON ke dalam aplikasi mereka dan membuat setiap contoh aplikasi dompet peribadi yang selamat, ia akan menjadi hit utama.

TON akan serta-merta menjadi cryptocurrency paling banyak digunakan di dunia. Dan jika mereka boleh membina, di samping itu, semua fungsi yang mereka cadangkan, ia boleh membentuk semula internet.

Juga, Telegram adalah jenama yang sudah terkenal dan pemain yang kuat di arena digital, jadi mereka mempunyai nama untuk menyokong tuntutan mereka. Dan selain itu, TON telah mengumpulkan gembar-gembur dalam beberapa minggu yang lalu. Sekiranya ia berterusan, walaupun pelabur menjual cepat mungkin mendapati alasan yang baik untuk masuk ke dalamnya lebih awal.

Risiko

Terdapat tiga perkara yang perlu diingat. Pertama, yang baik lama 'tidak percaya gembar-gembur'. Idea ini adalah baik, tetapi pasukan itu belum membuat kenyataan.

Ia satu perkara untuk membina aplikasi pemesejan dan satu lagi untuk merevolusikan internet dengan blockchain dalam setiap telefon

Kedua: tugas itu sama ada besar atau tidak berbaloi. KIN adalah perbandingan yang sesuai: pemaju aplikasi mesej besar ingin memperkenalkan blockchain secara beramai-ramai. Tetapi anda sama ada menukar internet selama-lamanya atau berakhir dengan Paypal untuk hipsters. Dan itu bergantung pada fungsinya. Yang membawa kita kepada yang ketiga.

Tanpa penggunaan, pangkalan pengguna yang dihasilkan secara langsung mungkin menguap. Mudah datang, mudah pergi. Untuk memastikannya, Telegram perlu membina platformnya, menjadikannya siap sedia dalam tetingkap kecil dan menambah fungsi, tanpa mengganggu asas penggunanya dalam peralihan.

Petua Bonus

Kemungkinan Di samping itu, idea di balik KIN mempamerkan salah satu kegunaan paling radikal blockchain: perkakasan perkakasan. Seperti rangkaian saraf, blokchain membolehkan kuasa pemprosesan dikongsi melalui seni bina digital yang sama. Kami mungkin tidak pada masa itu, tetapi masa boleh datang apabila internet hanya satu komputer super besar, dengan setiap peranti kami bertindak sebagai nod operasi. [Produk]

Siapa yang tidak pernah mendengar Kodak?

Kebanyakan kita lebih dari 20 telah memiliki dan menggunakan kamera Kodak tradisional, dan ingat masa di mana jenama meletakkan dominasi pada semua perkara fotografi. Dan kini, jalan yang kencang Kodak di dunia digital telah membawa mereka untuk melancarkan KODAKCoin pada tahun 2018.

Token ini direka untuk melindungi hak digital jurugambar menggunakan blokchain. Konsep teras adalah mudah: gambar digital akan membawa info pencipta mereka, menjadi sepenuhnya dapat dikesan. Ini menarik bagi setiap jurugambar di luar sana, dan pastinya penggunaan yang baik dari kemampuan blockchain.

Kenapa ia boleh menjadikan anda jutawan

Mari kita tanya lagi. Siapa yang tidak pernah mendengar tentang Kodak? Jenama dengan sejarah yang panjang mempunyai nama dan warisan untuk menyokong usaha mereka. Selain itu, jika ada yang tahu apa-apa tentang fotografi itu Kodak, kan?

Juga, walaupun terdapat cara lain untuk menjejaki hak-hak digital, pelan blok mungkin merupakan yang terbaik untuk mengesan pemegang hak harta intelek. Dan terima kasih kepada integrasi. Dalam suasana yang ideal, hashing (atau penjenamaan, jika anda suka) gambar-gambar mungkin hampir seketika (perkataan dengan sejarah sendiri dalam fotografi). Menggabungkannya dengan kamera digital yang paling futuristik, yang berkaitan dengan internet, dan ia boleh membuktikan alat yang tidak ternilai untuk para profesional dan amatur.

Risiko

Kami akan bertanya kali terakhir. Siapa yang tidak pernah mendengar tentang Kodak? Walaupun legasi banyak di dunia perniagaan, apabila ia datang kepada teknologi, anda harus terkenal kerana melakukan perkara yang betul. Kodak telah gagal pada masa lalu, terutamanya apabila ia menyesuaikan diri dengan sfera digital. Sekiranya mereka tidak dapat mengubah sejarah ini, platform fotografi hanya boleh dikendalikan dengan kurang baik dan semuanya canggung (dengan anggapan mereka mendapat teknologi berjalan di tempat pertama).

Selain itu, walaupun ia kelihatan seperti cara yang baik untuk menjejaki digital hak, ia tidak semestinya alat yang sesuai untuk menguatkuasakannya. Oleh itu, insentif, terutamanya untuk jurugambar profesional, akan menjadi tipis. Sekiranya blockchain disatukan ke peranti yang lebih mahal, halangan ini dapat dibuktikan menjadi dua kali lebih sukar untuk diatasi. Negatif Kodak sememangnya dapat mengatasi kejayaan zaman kegemilangannya.

Petua Bonus

Setiap kali, hak harta intelek menjadi isu. Orang-orang kita dengan lebih banyak jam internet di belakang kita sedar akan jumlah cetak rompak yang berlaku, dan sedikit tekanan sosial yang ada untuk mengekalkan beberapa hak harta intelek. Artis dan studio bebas masih mempunyai hati orang dengan mereka, tetapi gergasi berukuran Disney tidak. Oleh itu, mungkin hak harta intelek akan terganggu oleh kejutan sosial dan politik.

 # 3 Cointed Token

# 3 Cointed Token

Produk

Cointed adalah sebuah syarikat yang mempunyai misi. Mereka telah menetapkan untuk menukar wang menggunakan crypto. Mereka telah menubuhkan rangkaian mesin ATM Crypto di Austria dan beberapa negara Eropah yang lain. Tokoh mereka dipanggil CTD dan ia memudahkan pengambilalihan ATM.

Peranti dengan sendirinya sangat berfungsi, datang dalam satu arah dan dua arah, yang membolehkan pengguna menukar bursa ke fiat dan kembali lagi. Juga, yuran urus niaga yang rendah menjadikan platform mudah digunakan dan boleh diakses.

Ini juga penting untuk membuat crypto lebih luas dan menarik untuk bukan hanya pelabur, tetapi pengguna biasa. Bayangkan jika menggunakan crypto boleh semudah seperti kad kredit (yang Cointed juga sedang berkembang).

Kenapa ia boleh membuat anda seorang jutawan

Cointed adalah sebuah syarikat yang berfungsi, dan ATM mereka sudah beroperasi, jadi selamat untuk mengatakan bahawa teknologi dan pengurusan mereka adalah baik. Mereka juga telah berjaya setakat ini, jadi ia bukan soal sama ada mereka boleh, tetapi jika mereka dapat meningkatkan pulangan mereka dengan meningkatkan permainan mereka. Cointed juga bekerja pada lesen perbankan, jadi mereka bersedia untuk melakukan mil tambahan untuk menjamin kejayaan mereka.

Juga, jika berjaya, seluruh dunia crypto berjaya.

ATM Crypto agak baru, tetapi mereka tarif dan kos tidak tertanggung sekarang. Jika Cointed boleh mengubahnya, crypto akan memasuki dunia "sebenar" seperti bintang rock yang datang di atas pentas. Dan kita tidak boleh menunggu untuk melihat yang berlaku.

Risiko

Bahagian paling sukar untuk menjadi masa depan anda adalah semua orang yang tidak. Terutama kerajaan besar dan institusi perbankan. Bukan sahaja bank-bank (baik swasta maupun pusat) mungkin menyangkal anggapan mengenai ATM bank yang terdesentralisasi seperti biasa sebagai stesen minyak, tetapi lebih banyak kemungkinan pemerintah akan menetapkan beberapa larangan ke atasnya.

Cointed mendapatkan lesen perbankan di Austria, tetapi mereka merancang untuk menjalankan perniagaan antarabangsa mereka. Sekiranya kerajaan mahu memecahkan mereka, mungkin mereka tidak akan terbang sejauh dan tinggi kerana mereka menembak.

Petua Bonus

Ia menyegarkan untuk melihat seseorang memecahkan acuan setiap sekali sekejap. Sesetengah syarikat dan pasukan mengambil sedikit pendapat tentang komuniti apabila mereka melancarkan ICO mereka. Beberapa orang terlibat dan berkomunikasi dengan pelabur mereka. Tetapi setelah mendapat mulut yang buruk tentang amalan dalaman mereka, dengan bekas rakan kongsi yang menuntut Cointed telah mengambil kredit untuk produk mereka, pasukan mengambil masa dan usaha untuk melancarkan laporan ketelusan penuh. Perlakukan yang jarang tetapi halus, ia menunjukkan bahawa pasukan mereka serius dan bersedia menjaga asas mereka. Mereka mungkin baru saja mengubah perkara yang buruk menjadi peluang untuk bersinar.

 # 4 ATF </h3>
<p> <strong> Produk </strong> [4] 19659009] <a href= AgroTech Farming adalah sebuah syarikat Rusia yang sudah mapan dalam bidang pertanian pertanian hidroponik . Mereka telah dibangunkan dan dibina, alat yang kelihatan futuristik untuk menanam sayur-sayuran di dalam rumah tanpa usaha atau pengetahuan terdahulu. Penanam rumah ATF dikawal dan di dalam dua model: Strawberry, dibuat untuk menanam tiga tanaman kecil dan ganja yang berbeza, sesuai untuk menanam tumbuhan ganja atau tanaman tinggi lainnya.

ICO bertujuan untuk membiayai pijakan keras ATF di Kanada dan Amerika Syarikat, di mana pasaran untuk ganja dan rekreasi ganja, digabungkan dengan keperluan yang semakin berkembang untuk menghasilkan organik membentuk permintaan yang ideal di pasar besar itu. Token ini disebut ATF, dan ia mempunyai dua kegunaan utama: diskaun untuk membeli dan perkapalan peralatan dan kemungkinan penukaran kepada saham, jadi ia juga bertujuan untuk pelabur (profesional dan amatir).

Kenapa mungkin membuat anda jutawan

ICO ini mempunyai banyak tanda-tanda kesepakatan pembunuh. Syarikat dan produk sudah siap, jadi bukan perjudian untuk melihat sama ada mereka boleh membina apa yang mereka janjikan, mereka melepasi titik itu. Ini bukan pemimpi tetapi ahli perniagaan yang serius.

Selain itu, permintaan penanam mereka bergantung kepada permintaan yang sudah mantap: AS dan Kanada tidak dapat menghasilkan sayuran organik yang cukup dan Ganja untuk pengguna yang semakin meningkat. Itulah sebabnya anda boleh melihat banyak lebam dalam harga untuk produk organik.

Juga, idea yang bagus untuk ketinggalan: mudah untuk membuat, makanan murah, selamat untuk semua orang? Kenali kami. Minyak Ganja Obat bebas daripada racun perosak dan aditif? Double itu.

Risiko

Lihat perkakas mereka . Nampaknya ia telah diambil langsung dari novel Asimov . Mungkin kita tidak bersedia untuk dunia di mana kita semua membesar makanan kita di dalam selang kita sendiri dalam satu rak ajaib. Selain itu, peranti ini agak mahal, dan ia boleh menjadi rumit untuk dijual pada mulanya.

Petua Bonus

Penyelidikan ATF mengenai permintaan ganja dalam AS dan Kanada kelihatan sangat menjanjikan. Jelas sekali, mereka menunggang hijau di Amerika Utara hingga ke tahap yang sepenuhnya. Di samping itu, menggunakan ICO untuk mengawal pasaran adalah putaran kreatif pada ICO secara umum. Kami juga menyemak pendapat mereka tentang ganja organik. Hujahnya adalah bunyi: jika anda ingin mengelakkan racun perosak dalam makanan anda, anda pasti ingin mengelakkannya dalam meds anda. Semua peminat ganja mempunyai sebab yang baik untuk memeriksa ini.

 # 5 Envion

# 5 Envion

Produk

Envion's [19459006perantiadalahideayangcukupkemasyangmenggabungkankuasasolarpertambanganberteknologitinggidankomunitiglobal

Ia berdasarkan harga elektrik. Loji kuasa solar menjana lebihan kapasiti. Ini bermakna bahawa kadang-kadang, mereka membuat lebih banyak tenaga daripada yang dituntut. Jadi, harga plummets, tetapi hanya pada sumbernya.

Envion telah menetapkan untuk mengedarkan peranti perlombongan mudah alih yang boleh menggunakan tenaga murah ini, menghasilkan haba yang boleh digunakan dan crypto perlombongan. Semua diselia menggunakan platform tersuai mereka. Perkakasan adalah kemas dan baik direka bentuk dan direka, tetapi Envion juga telah menubuhkan rangkaian blockchain untuk menghubungkan mereka tidak lama lagi untuk dibangkitkan tentera penambang.

Kenapa ia boleh membuat anda jutawan

Idea menangani masalah besar di dunia crypto: harga tenaga dan kesan alam sekitar. Kita sudah tahu perlombongan bitcoin serius mencederakan planet ini, dengan menggunakan jumlah rahang-menjatuhkan tenaga. Ini, dengan cara ini, tidak datang murah. Dengan menggunakan tenaga suria yang melimpah, kedua-dua halangan dielakkan.

Satu hit utama juga penggunaan perlombongan untuk teknologi. Blockchain yang membantu crypto saya adalah resipi yang baik untuk pulangan yang tinggi.

Masyarakat global Envion pelombong, yang saling berhubungan melalui perisian buatan yang berdedikasi juga asas yang kukuh untuk dijalankan. Akhirnya, teknologi mereka bukan hanya bunyi, tetapi dilindungi oleh paten, jadi risiko copycats adalah terhad.

Risiko

EVN sukar untuk mendapatkan. Tidak seperti kebanyakan token, anda perlu memberikan data peribadi dan beberapa dokumentasi. Sudah tentu, ini wajar, kerana pelombong menjadi semacam duta besar jenama ini. Walau bagaimanapun, proses yang lebih sukar bermakna kurang orang akan mengambil masa dan usaha untuk menyertai tentera futuristik ini.

Kos perkapalan dan pengeluaran juga bermasalah, jadi ketika menjanjikan pulangan adalah besar, permulaan pelaburan yang lebih besar mungkin diperlukan

Ini bermakna Envion akan lebih bergantung pada pengguna profesional, bersedia untuk mendedikasikan sumber dan masa, sehingga orang ramai tidak sebesar yang boleh, dan akan menuntut banyak dari mereka. Envion perlu menunjukkan saraf dan menganjurkan kuasa untuk menubuhkan dan menguruskan komuniti mereka.

Petua Bonus

Envion telah memberi tumpuan kepada isu besar dunia crypto yang dihadapi hari ini. Kami peminat crypto tidak boleh hanya berpaling untuk menjaga alam sekitar tidak rosak.

Walaupun hujah terbesar terhadap perlombongan crypto adalah palsu (iaitu, ia tidak mempunyai nilai penggunaan yang melekat) adalah benar bahawa kegunaan crypto dan blockchain berada pada langkah awal mereka.

Gambar ini. Sekiranya pengeluar kereta mengetahui perubahan iklim dan apa produk itu perlahan-lahan menyebabkan, tidakkah anda menilai mereka sebagai tidak bertanggungjawab dan tidak dapat dilihat jika mereka tidak melakukan apa-apa? Kami akan.

Itulah sebabnya kita mesti memenuhi cabaran pertambangan hijau. Ia agak mustahil, dan banyak syarikat telah jatuh dalam talian.

Menaiki Gelombang ICO

Seperti yang kita katakan pada awal, menjadi kaya adalah tentang pelaburan. Melabur pintar, bukan pula mengenai mengelakkan risiko, tetapi mengambilnya secara bijak.

Daripada hanya menyimpan di bawah tilam anda, cuba pendekatan yang berbeza pada 2018. Berikut adalah pilihan kami tentang beberapa risiko yang dikira, yang boleh diambil tahun ini dengan harapan menjadikan juta pertama anda.

Ingatlah satu bukan hanya melabur dalam teknologi. Apabila ia datang kepada ICO dan blockchain, produk itu adalah penting, tetapi begitu juga pasukan di belakangnya dan komuniti ia muncul.

Teknologi ICO dan teknologi blockchain bersambung, kerana pelbagai peluang yang luas. Kami tidak lagi memikirkan kripto sebagai cara untuk menukar nilai, tetapi satu platform untuk membuat lebih banyak, nilai yang berbeza. The blockchain berada di sini untuk tinggal dan menyapu kaki dalam banyak industri.

Kami adalah senarai yang baik untuk memulakan 2018 dengan cara yang betul, tetapi pastikan mata anda dikupas. Siapa tahu. Mungkin anda akan melihat risiko yang betul pada masa yang tepat.

Dan ia mungkin hanya menjadikan anda jutawan. Sentiasa pastikan anda membaca berita terbaru Bitcoin jadi anda tidak terlepas peluang yang baik.

Penafian: Ini tidak dimaksudkan sebagai nasihat pelaburan. Hanya melabur sementara pasti dengan pilihan anda dan dengan kaunseling yang mencukupi. Pelaburan adalah keputusan kewangan peribadi, yang mana pelabur bertanggungjawab sepenuhnya.


Imej ihsan Cointed

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments