Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

88% dari Cryptocurrency Exchange Takut Pasaran Utama Crash, Ingin Peraturan


88 peratus pertukaran cryptocurrency mahu peraturan industri, menurut tinjauan dari syarikat pembayaran Mistertango.


'Industri sedang Menangis untuk Peraturan'

Keinginan untuk pengawalan nampaknya berasal dari ketakutan bahawa pasaran yang tidak matang mungkin mengalami kemalangan pasaran utama dan penurunan nilai aset yang lebih buruk daripada apa yang telah dilihat dalam Separuh pertama tahun 2018 .

Namun, responden juga menyatakan bahawa penjagaan harus diambil ketika mengatur pasar, untuk tidak mengatur lebih banyak dan menghindari pasar cryptocurrency.

Menurut siaran pers, 24 cryptocurrency bursa dari Eropah, Asia, Amerika Selatan, dan Oceania ditinjau – yang semuanya mempunyai jumlah dagangan setiap hari melebihi $ 100 juta USD. Penemuan utama adalah, seperti yang disebutkan:

 • 88% pertukaran crypto mahu peraturan
 • 17% dari pertukaran crypto percaya terlalu ketat peraturan adalah ancaman terbesar terhadap cryptocurrency
 • 30% mengatakan ancaman terbesar ke pasaran satu kejatuhan crypto yang signifikan
 • 40% berkata mengurangkan halangan untuk membiayai aktiviti crypto oleh bank akan meningkatkan penerimaan
 • 55% mengatakan pengguna crypto harus tertakluk kepada pemeriksaan Pelanggan & Pencegahan Pengubahan Wang Haram seperti yang menggunakan perkhidmatan kewangan tradisional [19459018MenuliskeputusanGabrieliusBilkštysPengurusPerniagaandiMistertangomenyatakan:

  Industri ini menangis untuk peraturan dan respons dari rakan kongsi telah menunjukkan ini. Ketidakpastian adalah ketakutan terbesar, dan peraturan adalah penting untuk memberikan kestabilan yang kita perlukan. Malangnya, tiada persetujuan peraturan – di seluruh dunia atau sebaliknya. Bagi mata wang kriptografi untuk bergerak ke arah skala dan kebajikan yang dimiliki oleh mata wang fiat, ia perlu peraturan yang komprehensif, dipertimbangkan dan komprehensif. Oleh itu, peraturan akan menjadi pemangkin, bukan perencat kepada pembangunan pasaran crypto.

  Oleksandr Lutskevych, Ketua Pegawai Eksekutif pertukaran CEX.IO, juga berkata:

  Sehingga kini, industri itu tidak mengatakan peraturannya. Ia telah banyak disangka bahawa syarikat crypto ingin mengelakkan persekitaran terkawal, tetapi ini jauh dari kebenaran. Industri ini sedar bahawa peraturan akan membawa kepada kematangan pasaran dan memastikan perniagaan tetap bebas dari kecurigaan penglibatan dengan penggunaan tidak sah cryptocurrency.

  Setakat ini telah menjadi tahun yang sukar untuk Bitcoin 0 [19659017] 0 dan pasaran cryptocurrency, dengan semua mata yang kini tertumpu pada keputusan SEC yang belum selesai mengenai aplikasi Bitcoin ETF .

  Apa pendapat anda tentang persekitaran peraturan semasa? Adakah anda fikir kejatuhan cryptocurrency berada di kaki langit jika pengawal selia tidak bertindak dengan betul? Beri tahu kami dalam ulasan di bawah!


  Imej ihsan Shutterstock.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments