Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

A Drop 30% dalam 5 hari … Di mana Adakah Harga Bitcoin Pergi dari sini?


· 10 Mac 2018 · 7:00 am <! – Kutipan

Apabila pasaran kewangan dianalisis harga Bitcoin secara umumnya dianggap sebagai instrumen risiko terbaru dan paling tinggi di dalam ruang . BTC juga mempunyai pilihan dan peniaga hadapan bingung dengan turun naik harga yang signifikan. Minggu ini BTC telah jatuh lebih daripada 30% sejak ia tinggi, tetapi mengapa? Pasaran Cryptocurrency Disember melihat pendekatan Bitcoin $ 20,000. Januari menyaksikan pembetulan perkadaran epik yang berakhir pada bulan Februari apabila BTC jatuh di bawah $ 6,000. Februari hingga awal bulan Mac

Akhir Petikan ->

Apabila pasaran kewangan dianalisis harga Bitcoin secara amnya dianggap sebagai instrumen risiko terbaru dan paling tinggi di dalam ruang. BTC juga mempunyai pilihan dan peniaga hadapan bingung dengan turun naik harga yang signifikan. Minggu ini, BTC telah jatuh lebih daripada 30% sejak yang tinggi, tetapi mengapa?


Pasaran Cryptocurrency

Disember melihat pendekatan Bitcoin $ 20,000. Januari menyaksikan pembetulan perkadaran epik yang berakhir pada bulan Februari apabila BTC merosot di bawah $ 6,000.

Februari melalui awal Mac menyaksikan kenaikan harga Bitcoin dan akhirnya arah utara lebih tinggi berikutan Tahun Baru Cina. Itu adalah sehingga minggu ini di mana Bitcoin bersama-sama dengan hampir setiap altcoin telah mengalami hukuman yang penting. Walau bagaimanapun, dengan FUD datang kejatuhan harga utama yang menyediakan peluang di seluruh pasaran.

FUD (Fear, Ketidakpastian, dan Keraguan)

Apa yang menyebabkan kejatuhan harga dalam ruang crypto lebih daripada apa-apa lagi? FUD!

Ruang crypto mudah terdedah kepada FUD ke tahap yang belum pernah terjadi sebelumnya di kebanyakan pasaran. Seluruh penduduk menggerakkan wang masuk dan keluar dari crypto berdasarkan cerita pilih arus perdana. Minggu ini tidak berbeza dengan khabar angin yang membantah bahawa Binance mungkin digodam, walaupun mereka telah berulang kali menyatakan semua dana adalah selamat.

Kerajaan AS dan SEC menyatakan secara terbuka "Mereka Adakah Menonton, "syarikat yang memegang ICO. Salah satu bursa terbesar di dunia mungkin telah diretas bersama dengan SEC mengulangi penglibatan mereka dalam ruang kripto menyebabkan panik yang ketara minggu ini.

Namun, dengan panik datang peluang membeli yang sempurna. Ini adalah minggu yang diisi dengan FUD mengenai masa depan crypto yang tepatnya apa yang mereka beli yang besar akan berlaku apabila mereka membeli.

Pergerakan Harga Bitcoin

Bitcoin adalah pemimpin dalam ruang crypto dan oleh itu apabila pasaran bereaksi , BTC adalah penunjuk mudah keadaan semasa. 5 Mac melihat BTC melepasi $ 11,600, kurang dari 100 jam kemudian BTC didagangkan di bawah $ 8,400. Ini menyumbang kepada kejatuhan hampir 30% dalam tempoh empat hari.

FUD yang merebak secara mendadak memberi kesan kepada harga BTC dan keseluruhan pasaran keseluruhannya dengan penutup pasaran cryptocurrency semua syiling menarik kembali ke bawah $ 350 bilion hari ini. Pasaran pasaran semua kriptografi hampir mendekati $ 1 trilion pada Disember dan sejak itu jatuh sebanyak lebih dari 60%.

BTC secara mendadak terjejas oleh sentimen pasaran dan malangnya, minggu ini terjejas oleh sentimen pasaran negatif. Apabila berita melaporkan kejadian negatif, walaupun "tidak benar" atau "mengulangi" harga BTC mempunyai kecenderungan untuk bereaksi berlebihan. Ini lebih berkemungkinan berlaku jika artikel itu membingkai BTC dalam cahaya negatif. Pasaran menembusi beratus-ratus bilion dolar pada minggu lalu kerana spekulasi tulen dan pengulangan.

SEC telah berulang kali mengatakan bahawa mereka akan terlibat dalam ruang crypto, yang seharusnya tidak menakutkan orang, tetapi meningkatkan keyakinan mereka terhadap pasaran. Mereka menjangkau ICO yang telah dinaikkan hampir satu bilion dolar tidak boleh mengejutkan atau menyebabkan penggera.

Binance mempunyai isu dengan pedagang menggunakan API dan bot. Walau bagaimanapun, sebahagian besar tidak menggunakan sama ada dan untuk BTC untuk menjatuhkan hampir 30% daripada nilainya dalam masa 4 hari kerana spekulasi dan pengulangan tentang apa yang harus dipertimbangkan sebagai maklumat positif adalah asinine.

BTC Overreacts

Seperti teman wanita yang marah, Harga Bitcoin mempunyai kecenderungan untuk bereaksi berlebihan. Minggu ini mempunyai apa yang orang ramai dilihat sebagai berita negatif dan membimbangkan di seluruh dunia. Ini mencetuskan keadaan jualan, ketakutan, dan mengakibatkan BTC menumpahkan lebih dari 30% sejak empat hari yang tinggi sebelumnya. Apa yang naik mesti turun, dan apa yang betul akhirnya melantun.

BTC hanya menderita akibat dari artikel yang dirancangkan dan apa yang dilihat sebagai berita buruk. SEC yang terlibat dalam crypto adalah berita baik untuk pelabur institusi bagi mereka yang ingin menyaring penipuan dan penipuan.

Binance yang mempunyai masalah dengan API dan bot harus membuat situasi di mana bot dihapuskan atau ditangani dengan cara yang berbeza pada masa akan datang. Berita minggu ini tidak memberikan alasan untuk beratus-ratus bilion dolar diturunkan daripada jumlah keseluruhan pasaran cryptos dan penurunan harga 30% dalam harga BTC.

Mengharapkan yang tidak dijangka (dijangkakan sekarang) pemulihan akan berlaku sehingga persidangan utama bulan ini dan tamat tempoh niaga hadapan.

Apabila pasaran sekurang-kurangnya mengharapkan berita berlaku ia akan. FUD semasa membanjiri pasaran sama seperti BTC akan menembus markah $ 12,000 pada bulan Februari kerana memori yang jauh. Pasaran ini bergerak dengan sangat cepat; ia tidak akan mengejutkan Raja untuk melihat BTC di atas $ 12,000 sebelum akhir bulan.

Untuk membaca artikel sebelum Raja, untuk mengetahui yang ICOs yang dia cadangkan pada masa ini, atau untuk menghubungi langsung dengan Raja, anda boleh di Twitter (@JbtheCryptoKing) atau Reddit (Kemas kini ICO dan Laporan Harian).

Di manakah anda berpendapat harga BTC diketuai pendek -term? Mari kita ketahui di bawah!


Gambar ihsan Shutterstock, Twitter, Tradingview.com

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments