Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

A.T. Laporan Kearney: Bitcoin Akan 'Matang' dan Mengambil Semula Pasaran Saham pada 2019


Bitcoin tidak mati, perundingan pengurusan AT Kearney telah membuat kesimpulan dalam ramalannya pada tahun 2019 – sumber terbaru untuk menentang tuntutan ia sedang berubah menjadi sifar.


Cryptocurrencies Adakah 'Post-Crash'

Sebagai sebahagian daripada siri tahunannya daripada sepuluh ramalan untuk tahun yang akan datang, agak kurang 'keterlaluan' daripada tradisi serupa di Saxo Bank syarikat itu mengisytiharkan Bitcoin dan altcoin menjadi " Selepas meraikan hari jadi kesepuluhnya dengan hampir 80 peratus kerugian terhadap tahap tertinggi sepanjang tahun pada Disember 2017, BTC dijangka memulakan "dekad kedua dalam keadaan penyatuan dan kematangan selepas kemalangan."

"Bitcoin akan memimpin penyatuan dan kematangan pasaran cryptocurrency, "ramalan merumuskan.

Nada itu bertambah baik dan berbeza dengan peringatan terbaru dari penganalisis bahawa harga Bitcoin 0 0 belum selesai jatuh

Sebagai Bitcoinist melaporkan kedua-dua Tone Vays dan minggu ini Morgan Creek Digital Assets pengasas bersama Anthony Pompliano membayangkan BTC / USD jatuh ke kawasan sekitar $ 1300.

Lows semasa untuk 2018 dibalik pada $ 3130 untuk melihat harga BTC membuat kenaikan yang ketara sepanjang minggu lalu, mencapai $ 4230 sebelum pembetulan sedang berlaku.

Gambar yang lebih mudah berubah telah mencirikan pasaran altcoin, dengan aset seperti Ether (ETH ) dan Bitcoin Cash (BCH) melihat turun naik yang lebih besar. Untuk AT Kearney, bagaimanapun, 2019 akan menjadi satu untuk Bitcoin.

"Menjelang akhir tahun 2019, Bitcoin akan menuntut hampir dua pertiga daripada permodalan pasaran crypto kerana altcoin kehilangan kilauan mereka kerana kebencian risiko yang semakin meningkat di kalangan pelabur cryptocurrency," ia berterusan.

Keadaan mungkin sudah menjadi lapisan untuk membuat ramalan yang kedua menjadi kenyataan.

Selepas empat bulan aliran menurun, kadar hash rangkaian Bitcoin telah mula memanjat sekali lagi di belakang beberapa pelarasan kesukaran utama.

Rayuan ditambah kepada pelombong telah digabungkan dengan giliran terakhir U-turn untuk pasaran sebelumnya yang menurunkan Bitcoin, menunjukkan data. Sebenarnya, bahagian Bitcoin telah meningkat kepada 52 peratus daripada jumlah keseluruhan pasaran cryptocurrency daripada terendah sepanjang masa sebanyak 33 peratus pada Januari 2018, walaupun harga rekodnya dalam tempoh itu.

Pada masa yang sama, kemajuan dalam kaedah skala seperti Rangkaian Lightning terus menjadikan BTC suatu cadangan yang lebih menarik untuk pelabur jangka panjang.

Kilat melepasi kapasiti total 500 BTC ($ 1.8 juta) untuk kali pertama minggu ini.

Apa yang anda fikirkan tentang A.T. Ramalan Kearney? Marilah kita ketahui di komen di bawah!


Imej ihsan ShutterstockSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments