Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Adakah Crypto Grown pada 2018?


Jadi nampaknya, kedua dunia kripto dan politik global akhirnya bertembung. Selama 24 jam yang lalu, saya telah melihat beberapa penganalisis crypto yang cuba menyalahkan kejatuhan bitcoin di bawah $ 3,680 semalam pada Shutdown Kerajaan AS.


Logik mereka adalah kerana penutupan, kita mungkin melihat kelewatan dalam pelancaran Bakkt. Oleh kerana Bakkt masih menunggu kelulusan kawal selia, ramai yang berfikir bahawa penutupan itu boleh menjejaskan tempoh masa ini. Tambahan pula, ramai orang kini yakin bahawa kelewatan itu akan berlangsung lebih kurang dua minggu.

Melangkah ke hari ketujuh penutupan hari ini, masih tidak jelas apabila ia akan berakhir. Mungkin terdapat kesepakatan hari ini atau penutupan mungkin berpotensi menyeret selama berbulan-bulan, kita tidak tahu.

Walaupun spekulasi, saya tidak melihat sebarang petunjuk bahawa pejabat-pejabat tertentu yang bertanggungjawab terhadap kelulusan peraturan Bakkt tidak akan beroperasi semasa penutupan. Setakat yang saya faham, kerajaan masih beroperasi pada kapasiti separa dan pengawal selia kewangan hanya boleh terus beroperasi seperti biasa.

Selain itu, dan yang lebih penting, saya tidak fikir mana-mana pelabur crypto benar-benar akan mula menjual syiling mereka Saya telah memegang lebih daripada satu tahun dalam tempoh dua minggu. Kami benar-benar perlu berhenti menonton ETF dan produk kelembagaan sebagai penunjuk utama kami untuk kejayaan industri.

Jika anda mahu melihat beberapa petunjuk sebenar pertumbuhan crypto, sila periksa bahagian bawah analisis ini.

@MatiGreenspan
eToro, Penganalisis Pasaran Kanan

Sorotan Hari Ini

Saham roller coaster

Logam Terbang

Menganalisis Pertumbuhan Bitcoin

pada 28 Disember. Semua perdagangan membawa risiko. Hanya modal risiko yang anda mampu kalah.

Pasaran Tradisional

Minggu ini telah menjadi roller coaster mutlak untuk pasaran saham. Kecairan yang dikurangkan semasa musim cuti benar-benar sampai kepada mereka dan buaian agak liar. Ini telah menjadi yang paling menyeronokkan yang saya telah berdagang sepanjang tahun dan hari ini menjadi hari Jumaat berpotensi menjadi lebih istimewa.

Semalam ia bermula hebat. Selepas perhimpunan raksasa dari Rabu ia hampir kelihatan seperti kita turun kembali ke pasaran beruang, kerana indeks turun lebih daripada 2%. Tiba-tiba, uptick tunggal berkembang menjadi beberapa lonjakan yang kuat dan oleh beberapa keajaiban, Dow Jones berakhir dengan keuntungan lebih daripada 1%.

Saya tidak tahu apa yang sebenarnya berlaku di dalam bulatan ungu di bawah tetapi apa sahaja ia bangun semua orang

USD Vs Emas

Kita mungkin berakhir membuang data ini selepas cuti tetapi saya fikir penting untuk melihat peningkatan dalam logam berharga, yang datang dari belakang USD yang lemah . Minyak mentah di sisi lain nampaknya tidak menghargai.

Adakah Bitcoin Grow pada 2018?

Berdasarkan harga pasaran, cryptoassets tidak dilakukan dengan baik pada tahun ini. Walau bagaimanapun, harga boleh menjadi penunjuk yang agak licin apabila cuba mengukur pertumbuhan.

Kami tahu bahawa industri semakin kukuh seperti yang dilaporkan sebelum ini dalam kemas kini ini. Sekiranya kita benar-benar ingin mendapatkan pemahaman tentang bagaimana penerapan kriptografi mata kita lihat, kita perlu melihat beberapa faktor.

Yang pertama adalah statistik blockchain seperti kadar transaksi dan isipadu. Bahawa kita boleh mendapatkan semata-mata dari laman web seperti bitinfocharts.com .

Oleh kedua-dua langkah ini (di atas dan di bawah), kita dapat melihat bahawa penggunaan blok block Bitcoin turun dengan mendadak dari tahun lepas tetapi masih nyata lebih tinggi daripada tahun-tahun sebelumnya.

Perkara itu, walaupun penggunaannya mungkin berubah-ubah infrastruktur sekali di tempat yang cenderung tetap di tempat. Jadi di atas adalah jenis seperti menghakimi keberkesanan lebuh raya menggunakan laporan lalu lintas.

Jadi, terdapat dua lagi titik data yang boleh kita lihat. Melihat penggunaan pakai saudagar dan pemasangan ATM, kita dapat memperoleh pemahaman yang baik tentang bagaimana infrastruktur Bitcoin telah berkembang tahun ini.

Pertumbuhan ATM telah menjadi hebat. Menurut data dari coinatmradar.com jumlah mesin tunai bitcoin di-ramps telah meningkat dua kali ganda tahun ini dari sekitar 2000 hingga sekitar 4000 mesin. Seperti yang dapat kita lihat, ini adalah tepat pada tahun 2016 dan 2017. Maksudnya, dalam tempoh tiga tahun yang lalu, angka ini telah meningkat dua kali ganda setiap tahun.

Bagi bilangan peniaga, kita boleh mengumpulkan bacaan yang baik dari coinmap.org yang menunjukkan pertumbuhan yang kukuh pada tahun ini tetapi tidak begitu kuat seperti tahun sebelumnya. Lihatlah peta haba mereka, ia menyeronokkan untuk bermain-main dengannya.

Memecah data dari Coinmap kita dapat melihat pertumbuhan pada 2018 sebanyak 25.18%, yang tidak setinggi 2017 tetapi masih setanding dengan tahun-tahun sebelumnya.

Jadi, jika persoalannya apakah rangkaian itu berkembang?


Kandungan ini disediakan untuk maklumat dan tujuan pendidikan sahaja dan tidak boleh dianggap sebagai nasihat pelaburan atau cadangan. bukan petunjuk tentang keputusan masa depan. Semua dagangan melibatkan risiko; hanya modal risiko anda bersedia untuk kalah.

Tinjauan yang dibentangkan adalah pendapat peribadi penganalisis dan tidak mewakili kedudukan rasmi eToro.

eToro adalah platform berbilang aset yang menawarkan pelaburan dalam stok dan cryptocurrency, serta perdagangan aset CFD.

Sila ambil perhatian bahawa CFD adalah instrumen yang kompleks dan datang dengan risiko yang tinggi untuk kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 65% daripada akaun pelabur runcit kehilangan wang apabila berdagang CFD dengan pembekal ini. Anda perlu mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu mengambil risiko tinggi untuk kehilangan wang anda.

Kriptografi boleh turun naik secara meluas dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Dagangan kriptografi tidak diselia oleh sebarang rangka kerja pengawalseliaan EU.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments