Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

ADAMANT Melengkapkan Pra-Jualan ICO & Bertanduk Lembut – ICO Live – Rasul Paling Aman dan Tanpa Nama – Disulitkan Dalam The Blockchain


· 13 Februari 2018 · 3:30 pm <! – Petikan

Projek ADAMANT telah diwujudkan untuk menjawab pertanyaan serius kepercayaan dalam pemindahan data peribadi keselamatan. Ia berdasarkan konsep Blockchain yang kukuh dan mempunyai kod program yang terbuka dan dalam arena awam. Moscow, Russia, 11 Februari 2018, Segera dari Pre-Sale ICO yang sangat berjaya, ADAMANT telah melancarkan ICO mereka yang dijangkakan pada 30 Januari 2018. Kebanyakan ICO dilancarkan pada mimpi dan doa, tetapi ADAMANT sudah

Akhir Petikan ->

Projek ADAMANT telah diwujudkan untuk menjawab pertanyaan serius mengenai amanah dalam keselamatan pemindahan data peribadi. Ia berdasarkan konsep Blockchain yang kukuh dan mempunyai kod program yang terbuka dan di arena awam.


Moscow, Russia, 11 Februari 2018, Segar dari Pre-Sale ICO yang sangat berjaya, ADAMANT telah melancarkan ICO mereka yang dijangkakan pada 30 Januari 2018. Kebanyakan ICO dilancarkan pada mimpi dan doa, tetapi ADAMANT sudah mempunyai model perniagaan sedia ada dan operasi di Platform Messenger mereka. Ini adalah salah satu sebab ADAMANT telah menarik minat swasta dan institusi pelabur yang begitu banyak.

Pasukan ADAMANT mempamerkan kecemerlangan dalam penyepaduan Teknologi Blockchain dan menjadikan Platform Messenger mereka tidak seperti sistem pemindahan mesej berpusat lain. Hampir mustahil untuk mengaitkan sejarah mesej kepada orang tertentu kerana ketiadaan kelayakan yang digunakan oleh sistem. Pengguna tidak perlu memasukkan nombor telefon mereka, sebarang e-mel atau akaun sosial, butiran pembayaran, dll. Ini dilaporkan sebagai masa depan pemesejan.

ADAMANT mempunyai ciri keselamatan dan anonim yang tersendiri berikut:

 • Semua mesej disimpan terus di blokchain.
 • Tidak ada akses kepada buku alamat pengguna.
 • Tidak ada akses kepada maklumat lokasi pengguna.
 • Tiada pengenalan pengguna – kegunaan tanpa nama yang lengkap
 • Semua mesej disulitkan sepenuhnya pada peranti penghantar dan kemudian didekripsi pada sisi penerima. Tidak ada (termasuk pemaju) mempunyai akses kepada mesej.
 • Aplikasi pelanggan tidak pernah memindahkan kata kunci Persendirian atau frasa mnemonik pengguna (kata laluan) melalui rangkaian.
 • Oleh itu tidak ada Data Peribadi pengguna sedang dipindahkan.
 • Sejarah mesej tidak pernah disimpan pada peranti dan dimuat secara terus dari blokchain.
 • Tidak seperti pesuruh P2P, adalah mustahil untuk mendapatkan alamat IP pengguna.
 • Kod program untuk ADAMANT Messenger dan blockchain secara terbuka diperoleh.
 • Akaun ADAMANT tidak boleh ditutup, disekat atau dihadkan oleh sesiapa sahaja, termasuk pemaju.

Industri Blockchain pakar-pakar meramalkan bahawa ICO ini akan menjadi pemecah rekod. Permulaan ICO adalah masa terbaik untuk memanfaatkan diskaun dan bonus token kerana apabila ADAMANT menyentuh bursa, harga per token akan jauh lebih tinggi. Perbincangan terperinci mengenai ADAMANT ICO boleh dilihat di Whitepaper mereka di sini .

Untuk maklumat lengkap, sila lawati: https: // adamant. im / ico

Aplikasi demo iOS Adam boleh didapati di sini

Hubungi Media:

ADAMANT Tech Labs
Attn: ] Moscow, Russia
+7910 0000556
[email protected]


Imej ihsan ADAMANT

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments