Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Agensi ICO merangkul Land Running pada tahun 2018


· 7 Februari 2018 · 11:00 pm <! – Petikan

(London – 07 Feb'18) – CoinFabric, Tawaran Token Permulaan) & strategi ICO (Tawaran Syiling Permulaan), pelancaran & agensi penggalangan dana, telah mendapat permulaan yang mengagumkan untuk tahun ini. Mereka telah mendapat perkongsian strategik yang berharga, mengembangkan pasukan global mereka dan mempunyai beberapa kejayaan besar untuk kempen ICO yang mereka kerjakan, menendang 2018 dengan bang. Antara perkongsian baru yang diperolehi oleh CoinFabric ialah Kumpulan Hosho untuk Pemeriksaan Kontrak Pintar,

End Excerpt ->

(London – 07 Feb '18) – CoinFabric – Perkhidmatan ITO (Tawaran Token Permulaan) & ICO (Tawaran Permulaan Permulaan) strategi, pelancaran & agensi penggalangan dana, telah mendapat permulaan yang mengagumkan untuk tahun ini. Mereka telah mendapat perkongsian strategik yang berharga, mengembangkan pasukan global mereka dan mempunyai beberapa kejayaan besar untuk kempen ICO yang mereka kerjakan, menendang 2018 dengan bang.


Di antara perkongsian baru yang diperolehi oleh CoinFabric adalah Kumpulan Hosho untuk Pemeriksaan Kontrak Pintar, Mainnet untuk kejuruteraan Blockchain serta perkhidmatan pembangunan dan Vest.Network untuk penyatuan pelabur. Ini adalah berita besar bagi agensi dan ICO yang mereka bekerjasama kerana ia merupakan satu langkah positif ke arah menyediakan perkhidmatan akhir-ke-akhir yang terus menyampaikan keputusan akhir.

Dean Cannell, Pengasas & Ketua Pegawai Eksekutif CoinFabric , berkata:

Di CoinFabric, kami bangga dengan menyediakan perkhidmatan bertaraf dunia kepada pelanggan kami, jadi pilihan rakan kongsi (dan pelanggan) kami sama pentingnya dengan perkhidmatan yang kami tawarkan.

Salah satu kejayaan yang paling baru-baru ini adalah Pareto Network yang berjaya mengumpul $ 10 juta (USD) melalui Token Sale mereka pada awal Januari 2018. CoinFabric juga sedang bekerja dengan Dragon Inc. (Dragon Coin DRG) yang mempunyai mengumpul $ 320m (USD) setakat ini dalam peringkat Institusi, Pre-Sale & Pre-ICO mereka, dan merancang untuk menaikkan lagi melalui crowdsale awam mereka untuk dilancarkan pada suatu masa kemudian tarikh – selepas membuktikan model perniagaan mereka kepada komuniti mereka. Dragon Inc. berada di landasan yang betul untuk menaikkan $ 500m (USD) yang mengagumkan untuk menyokong industri Gaming & Casino dengan penyelesaian Blockchain mereka.

Dengan satu pasukan pakar industri, CoinFabric mempunyai semua bahagian untuk berjaya mengurus dan menyampaikan kejayaan Pre-Sale, Pre-ICO & Public Crowdsale untuk syarikat-syarikat yang ingin menggunakan ICOs / ITO sebagai kaedah pengumpulan dana.

Cannell komen lanjut:

Pengalaman kami sejak 12 bulan yang lalu telah memberi kami beberapa pandangan yang tidak ternilai. Tinjauan ini telah membantu kami untuk mengutamakan pasukan kami dan penawaran kami untuk terus menyediakan pelanggan kami dengan perkhidmatan yang mereka boleh bergantung pada ke depan.

About CoinFabric

CoinFabric adalah ITO perkhidmatan (Tawaran Token Permulaan) & ICO ( Tawaran Syiling Permulaan) strategi, pelancaran & agensi penggalangan dana. Dengan pasukan global pakar industri & rakan kongsi, CoinFabric menawarkan penyelesaian AZ untuk membantu syarikat memasarkan tawaran mereka, mengumpul dana & menubuhkan mereka sebagai jenama terkemuka dalam ekosistem Blockchain .

Pasukan di CoinFabric menawarkan pelbagai perkhidmatan termasuk strategi, penjenamaan, pemasaran, bangunan dan pengurusan komuniti, pembangunan kontrak pintar & pengauditan, jangkauan pelabur dan banyak lagi.

Hubungi: Lance Connolly [email protected]
Laman Web: https: // coinfabric. com


Imej ihsan CoinFabric

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments