Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Akankah Cryptocurrency Mengganti Mata Wang Negara Menjelang 2030?


· 2 Mac 2018 · 8:00 pm <! – Petikan

Sementara individu seperti Mark Carney – seorang ahli ekonomi Kanada yang menjadi Gabenor Bank of England dan Pengerusi Lembaga Kestabilan Kewangan G20 – mendakwa bahawa Bitcoin dan mata wang kriptografi lain "gagal" dan dengan itu tidak menimbulkan ancaman terhadap institusi kewangan tradisional, orang lain yang kurang melabur dalam status quo tidak begitu pasti. Jika anda bertanya kepada beberapa futurists, kriptografi ditetapkan untuk menggantikan mata wang tradisional hanya dalam beberapa dekad. Walaupun mereka seperti Mark Carney – seorang ahli ekonomi Kanada yang berkhidmat sebagai Gabenor Bank of England dan Pengerusi Kestabilan Kewangan G20.

Akhir Petikan ->

Lembaga – mendakwa bahawa Bitcoin dan mata wang kriptografi lain "gagal" dan dengan demikian tidak menimbulkan ancaman kepada institusi kewangan tradisional, yang lain kurang melabur dalam status quo tidak begitu pasti. Jika anda meminta beberapa futurists, kriptografi ditetapkan untuk menggantikan mata wang tradisional hanya dalam masa beberapa dekad.


'Mereka Hanya Lebih Cekap'

Adakah Bitcoin dan cryptocurrency ditakdirkan untuk gagal? Futuris tentu tidak fikir begitu.

Menurut futurisme dan penulis Thomas Frey, cryptocurrency tidak pergi ke mana-mana sahaja. Sebaliknya, ia hanya akan menjadi semakin penting kerana masa berlalu. Frey memberitahu WANG :

Cryptocurrency sangat banyak di sini untuk kekal … cryptocurrencies akan menggantikan kira-kira 25% mata wang negara menjelang 2030. Mereka hanya lebih cekap, cara mereka menjalankan .

Dr. James Canton dari Institute for Global Futures bersetuju, mencadangkan mereka yang membuat keputusan yang tepat pada awalnya akan meraih ganjaran:

[We’re seeing] legitimisasi kelas aset baru muncul bersama dengan ekonomi global tradisional … Saya akan mengatakan bahawa anda boleh mengharapkan peningkatan eksponen kenderaan pelaburan baru yang berasal dari cryptofinance.

 Mereka Hanya Lebih Cekap

Volatilitas Dijangka

Canton juga memberi amaran kepada para pelabur untuk tidak membeli FUD (Fear, Ketidakpastian, dan Keraguan) mengekalkan idea-idea yang Bitcoin dan cryptocurrencies adalah gelembung untuk meletup. Sebaliknya, dia memandang turun naik turun yang datang dengan cryptocurrency sebagai sebahagian daripada kitaran pelaburan semulajadi:

Saya melihat pelaburan crypto sama seperti bagaimana saya melihat pelaburan tradisional dalam stok dan bon, yang melalui kitaran … terdapat lebih banyak turun naik dalam mata wang kriptografi, [but] adalah kawasan yang layak bagi orang untuk bereksperimen dengan portfolio pelaburan mereka dengan sangat hati-hati.

 Volatiliti Dijangka

Bank-bank pusat perlu takut

[100]

Majlis Emas Dunia telah telah mencatatkan menyatakan Bitcoin akan memainkan peranan penting dalam menjejaskan mata wang digital. berpotensi meruntuhkan bank-bank pusat, seperti juga Tabung Kewangan Antarabangsa – yang difikirkan oleh Frey adalah penting. Beliau menjelaskan kepada MONEY:

Apabila orang seperti [International Monetary Fund managing director] Christine Lagarde mengatakan bahawa cryptocurrency dapat menggantikan bank pusat dan perbankan antarabangsa, itu sangat penting.

Canton menyokong sentimen itu, menjelaskan bahawa masa depan perdagangan jelas pada blok . Beliau berkata:

Masa depan perdagangan akan dibentuk oleh rantaian bekalan crypto, yang akan mempunyai kurang geseran dan nilai yang lebih eksponen antara pembeli dan penjual semua produk.

 nota pon UK [19659010] Pada akhirnya, ia tidak mengambil Futurist untuk mengetahui bahawa cryptocurrency mempunyai tempat di masa depan.

Adakah anda berfikir cryptocurrency akan menggantikan mata wang fiat pada masa akan datang? Sekiranya bank pusat perlu takut? Mari kita tahu dalam komen di bawah!


Gambar ihsan dari Shutterstock, Pixabay

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments