Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Alasan untuk Platform Perdagangan untuk Menjadi Model Perniagaan Paling Imaginatif Diterjemahkan daripada Pembiayaan Berturut-turut Platform Perdagangan Aset Digital Ketua


· 28 Januari 2018 · 9:30 pm <! – Petikan

Baru-baru ini, Bit-Z, sebuah platform perdagangan aset global secara global, Lebih daripada Us $ 10 juta dari tiga institusi pelaburan antarabangsa. Tiga pelabur itu ialah Hwazing Capital Limited, Wa Sung Investment Limited, dan Plum Angel Investment Co., Ltd. Seperti yang ditunjukkan oleh platform dalam talian, Bit-Z diasaskan pada tahun 2016 dan telah menjadi platform perdagangan aset terkemuka dalam jumlah dagangan di sekitar dunia. Ia terutamanya terlibat dalam menawarkan perdagangan aset digital

Akhir Petikan ->

Baru-baru ini, Bit-Z, platform dagangan aset digital global, telah memperoleh pelaburan lebih dari Us $ 10 juta dari tiga institusi pelaburan antarabangsa. Tiga pelabur ialah Hwazing Capital Limited, Wa Sung Investment Limited, dan Plum Angel Investment Co., Ltd.


 Bit-Z Digital Asset Exchange

Seperti yang ditunjukkan oleh platform dalam talian, Bit-Z didirikan pada tahun 2016 dan telah telah menjadi platform perdagangan aset terkemuka dalam jumlah dagangan di seluruh dunia. Ia terutamanya terlibat dalam menawarkan perkhidmatan perdagangan digital perdagangan aset crypto-to-crypto untuk pengguna di dunia. Yang dikenali sebagai crypto-to-crypto trading merujuk kepada mod perdagangan di mana aset blockchain digunakan secara langsung untuk menukar satu lagi aset blockchain yang lain tanpa melibatkan transit atau penyelesaian mata wang hukum dalam kursus.

Pada masa ini, Bit-Z telah beroperasi selama hampir setahun, dengan pengguna mengakses laman web yang berpusat di Amerika Syarikat, Inggeris, Perancis, Sepanyol, Brazil dan negara-negara lain. Pengguna Asia terutamanya tertumpu di China, Korea, India, Vietnam, dan Indonesia.

Keamanan dan Kestabilan Apakah Keistimewaan Dasar Platform Perdagangan

Semasa perdagangan harian, titik kesakitan terbesar bagi pengguna adalah keselamatan dan kemudahan. Platform yang lebih terinspirasi akan dihadapi dengan cabaran yang lebih besar dalam keselamatan dan kestabilan. Untuk tujuan ini, platform Bit-Z mengamalkan sambungan keselamatan SSL peringkat bank untuk memastikan keselamatan transaksi pengguna. Sementara itu, ia mengguna pakai GSLB dan pelayan yang diedarkan untuk memastikan kestabilan platform.

Untuk menjadi khusus, ciri-ciri teknikal Bit-Z termasuk seni bina multi-cluster, enjin membuat memori berkelajuan tinggi; Selain itu, dompet yang diedarkan direka dapat memastikan pengisian dan pengisian yang tepat pada masanya. Senibina berasaskan perkhidmatan berasaskan perkhidmatan yang dicirikan oleh prestasi tinggi. ketersediaan dan skalabilitas yang mudah dan sebagainya. Sementara itu, sistem pemantauan visual yang tertanam di dalamnya boleh menyediakan perkhidmatan pemantauan masa nyata, menangkap keadaan yang tidak normal dan menjalankan operasi penggera untuk memastikan sistem berjalan dengan cara yang cekap dan stabil.

Core Kepentingan Platform Perdagangan

Jika memastikan transaksi yang stabil dan mudah adalah kualiti asas platform perdagangan, penyaringan projek-projek berkualiti tinggi akan menjadi kepentingan penting untuk platform perdagangan wujud dan juga penunjuk daya saing terasnya. Walau bagaimanapun, di bawah keadaan itu, jenis mata wang berlebihan, pengenaan yuran pelancaran mata wang adalah salah satu peraturan tersembunyi dan juga dikecam oleh beberapa pengguna yang memegangnya tidak adil.

Namun, untuk menjadi berbeza dari platform perdagangan lain, Bit-Z mengamalkan cara mengundi untuk mencapai pelancaran matawang percuma dan mempunyai pengguna untuk menentukan jenis mata wang yang akan dilancarkan untuk dagangan dalam talian tanpa apa-apa perbelanjaan tambahan; platform ini akan menjalankan kawalan dan pengurusan risiko yang komprehensif dari pasukan, sejarah, produk, strategi, potensi dan aspek lain dari projek blockchain, memberi panduan yang efektif kepada pengguna global platform untuk membuat pelaburan secara saintifik dan melindungi keselamatan pengguna dalam urus niaga.

Sama seperti pemikiran yang paling penting untuk blockchain – desentralisasi, cara untuk menentukan pelancaran jenis mata wang dengan mengundi juga merupakan penjelmaan dari desentralisasi. Kuasa membuat keputusan telah ditugaskan kepada pengguna yang bertaburan dan keputusan tidak dibuat oleh mekanisme membuat keputusan berpusat lagi.

 Kepentingan Teras Platform Perdagangan

Platform Bit-Z telah membuka 4 pasaran dagangan: BTC pasaran, pasar DKKT, pasar ETH dan pasaran USDT. Seperti yang ditunjukkan oleh data Coinmarketcap, terdapat lebih daripada 60 jenis mata wang dalam dagangan dalam talian melalui platform Bit-Z. Selain BTC, ETH dan zon perdagangan arus perdana lain, projek yang dilancarkan oleh platform ini juga termasuk DKK Token (DKKT).

Ia merupakan token berdasarkan Danish Krone (DKK), mata wang nilai yang stabil, dengan kadar pertukaran 1 DKKT = 1 DKK. DKKT bertujuan untuk menyediakan penyelesaian mata wang digital yang stabil dan mempromosikan aplikasi praktikal teknologi blockchain dalam kewangan tradisional, politik, undang-undang, sains sosial, sains dan bidang lain. Ciri yang paling tipikal ialah hampir setara dengan Renminbi, 1 DKK ≈ 1 RMB, yang membolehkan ia menjadi token nilai pemeliharaan yang baik dalam pasaran mata wang kritikal yang tidak menentu.

Seorang orang kanan memberitahu saya bahawa perdagangan kepala semasa platform di sektor ini mempunyai kekuatan teknikal yang kuat. Mereka biasanya membina pasukan teknikal untuk mengkaji dengan teliti kod calon calon. Pada hakikatnya, membina sistem platform perdagangan yang baik adalah membantu memerah kelembapan sektor ini.

Secara kebetulan, pada hari-hari sebelumnya, satu lagi platform dagangan aset kepala yang lain juga mengumumkan penyelesaian satu pusingan baru dana- menaikkan. Ini menunjukkan bahawa, walaupun semasa dasar masih tidak jelas, beberapa platform dagangan termasuk Bit-Z telah memperoleh pelaburan institusi pelaburan teratas berturut-turut. Bagi VC, mereka biasanya bertaruh pada sektor utama dalam tempoh lima tahun akan datang. Ia juga menunjukkan bahawa sektor blockchain akan berada di bawah keadaan gangguan relatif dan kekacauan dalam tempoh jangka pendek, tetapi ia mempunyai prospek menyanyi promo dalam jangka panjang.

Berbagai negara di dunia mempunyai dasar yang berbeza untuk menangani Walau bagaimanapun, beberapa negara telah berada di barisan hadapan. Sebagai contoh, Jepun telah mengeluarkan lesen untuk mengurus platform; Lesen bit juga telah dikeluarkan di beberapa negeri di Amerika Syarikat. Seiring dengan pelaksanaan sistem pelesenan di Jepun dan Amerika Syarikat, lebih banyak membuktikan bahawa aset blockchain menikmati potensi besar untuk pembangunan di masa depan.

Bagi teknologi blockchain, pengasas Tripod Advisors David Schlesinger menyatakan bahawa blockchain adalah sama seperti sarang lebah, di mana semua sel saling berkaitan. Jika salah satu sel hilang atau rosak, perhatian akan diambil dengan serta-merta. Sarang tidak akan selesai lagi.

Sebagai persetujuan mengenai teknologi blockchain telah semakin dicapai di seluruh masyarakat, ekosistem blockchain telah menjadi lebih dan lebih sempurna dan permintaan untuk mengeluarkan dan perdagangan token juga telah lebih kuat. Untuk platform perdagangan mata wang digital, kepentingan kewujudannya terletak pada hal itu bukan sahaja dapat mempromosikan pembangunan yang baik dari industri tetapi juga berkongsi dividen sektor dan mengekalkan keuntungan yang baik.

Untuk blockchain, salah satu kelebihan utama dengan harapan yang besar dipadatkan desentralisasi, tanpa pengantara yang terlibat di dalamnya. Dalam kes ini, token memainkan fungsi ganjaran dan simpan kira, yang membolehkan semua simpul rantaian menjadi termotivasi dalam terlibat dalam pembukuan. Sekiranya token itu telah dimatikan, ia memerlukan pihak ketiga untuk memainkan fungsi simpan kira, yang akan menjadi cara struktur organisasi terpusat, yang akan kehilangan nilai blockchain yang kebanyakannya berkenaan.

Hanya kerana ini, token merupakan landasan untuk menyimpan sistem blockchain besar yang beroperasi.

Sebagai asas, ia akan menjadi cair. Dalam kes ini, platform dagangan akan memainkan peranannya dengan pivot, dengan satu pihak yang bersamaan dengan membiayai pembekal dan pihak lain yang bersesuaian dengan penyedia projek inovasi. Platform perdagangan akan menyampaikan sumber yang tidak habis-habis kepada pihak-pihak inovasi teknikal dan membolehkan penyedia dana untuk berkongsi hasil kemajuan teknologi. Hanya mekanisme peruntukan sumber yang dapat memastikan teknologi blockchain berkembang dengan cara yang kukuh dan mampan.

Pada masa ini, sektor ini masih dalam tahap awal, jadi mata wang gelembung dan udara tidak dapat dielakkan. Keuntungan hanya dengan bergantung pada konsep akan menghasilkan gelembung dan memicu beberapa perbincangan yang merugikan sektor tersebut. Bagaimanapun, pada tahap yang sektornya berbeza-beza di peringkat, kepentingan platform dagangan akan menjadi sangat menonjol. Jika platform dagangan berterusan dalam pemeriksaan dan memilih projek berkualiti tinggi, mereka akan mempunyai peluang untuk membuat wang yang baik untuk mengusir salah satu dan menghapuskan huru-hara pasaran.

Ruang Imigri untuk Perniagaan Platform Perdagangan

Peranan penting platform dagangan juga bermakna platform dagangan adalah model perniagaan dengan Kesan Matthew biasa. Peraturan komersil kelenturan pengguna yang tinggi, kos penghijrahan yang tinggi, dan baki kuat yang kukuh akan diguna pakai di sini, oleh itu, untuk platform perdagangan aset digital termasuk POLONIEX, Bittrex, dan Bit-Z dan lain-lain. Untuk dagangan crypto-to-crypto, waktu akan menjadi rakan mereka.

Ramai orang berfikir bahawa aplikasi dan pelaksanaan tidak mencukupi untuk sektor blockchain pada masa ini. Hujah semacam itu sebenarnya mengabaikan kewujudan platform perdagangan. Malah, platform dagangan itu sendiri merupakan aplikasi yang mantap. Ia bukan hanya pasukan teknikal yang kuat dan boleh menanggung transaksi kesinambungan yang tinggi, tetapi juga membuat lebih banyak keuntungan. Berbanding dengan banyak model perniagaan 'kesukaran dalam pelaksanaan dan prospek yang menguntungkan pada tarikh yang tidak pasti pada masa akan datang, platform dagangan kini menduduki kedudukan yang menguntungkan di lapangan blockchain.

Pada masa ini, nilai pasaran aset blockchain adalah sekitar US $ 300 bilion, lebih daripada 70 kali 3 tahun lalu. Melalui pembangunan aplikasi blockchain sejak beberapa tahun yang lalu, nilai pasaran aset blockchain dijangka mencecah sehingga 10 trilion dalam tempoh 2-3 tahun yang akan datang, melebihi jumlah emas hari ini. Permintaan orang untuk peruntukan aset digital terus meningkat, yang dapat dijumpai dari perolehan 24-jam beberapa platform kepala dalam crypto-to-crypto trading.

Blockchain adalah sektor yang menarik sesungguhnya. Peraturan raksasa internet-mengambil-semua, yang popular dalam model berpusat, tidak lagi berkesan di sini. Bagi sektor penambang, sektor mata wang digital atau platform dagangan, beberapa gergasi internet telah terlibat. Dalam satu tangan, mereka tahu kurang mengenainya; Sebaliknya, para gergasi tidak sanggup meletakkan status arogan mereka. Hari ini, bersama-sama dengan peningkatan beberapa platform perdagangan dan mata wang digital arus perdana, kuasa marginal ini melangkah ke pusat pentas bersejarah.

Untuk maklumat lanjut mengenai Bit-Z sila layari bit-z.com .


Imej ihsan Bit-Z

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments