Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

ALAX Mempersembahkan Kelebihan untuk Pemaju Permainan


· 15 Mac 2018 · 10:00 am <! – Petikan

Hong Kong, 15 Mac 2018 – ALAX, platform permainan mudah alih berasaskan blokchain pemaju akses kepada jumlah pemain yang tinggi, termasuk pengguna akhir yang tidak berbayar di seluruh dunia. Terdapat pelbagai halangan yang dihadapi oleh pembangun apabila mereka menyediakan produk mereka kepada orang yang tidak berdagang. Salah satu yang paling mendesak adalah peratusan keuntungan penerbit atau perantara yang mengambil, dengan masalah kedua ialah tempoh proses pembayaran. ALAX, dengan membina gedung aplikasinya di

Akhir Kutipan ->

Hong Kong, 15 Mac 2018 – ALAX platform permainan mudah alih berasaskan blokchain sebilangan besar pemain, termasuk pengguna akhir yang tidak berbayar di seluruh dunia. Terdapat pelbagai halangan yang dihadapi oleh pembangun apabila mereka menyediakan produk mereka kepada orang yang tidak berdagang. Salah satu yang paling mendesak adalah peratusan keuntungan penerbit atau perantara yang mengambil, dengan masalah kedua ialah tempoh proses pembayaran. ALAX, dengan membina gedung aplikasinya pada teknologi blockchain dapat mengelakkan masalah di atas.


Kelebihan untuk Pemaju

Pemaju boleh menaikkan sehingga 70% dalam yuran yang mereka perlu bayar kepada perantara bagi perkhidmatan mereka dan tidak mempunyai pilihan lain , mereka perlu menaikkan harga kandungan mereka. Faktor dalam masa penyelesaian sehingga 6 bulan dan ini membawa kepada satu lagi masalah untuk pemaju, seperti kekurangan pendapatan. Mereka mungkin mempunyai pendapatan yang mencukupi untuk membangunkan dan mempromosikan aplikasi, tetapi pada masa transaksi diproses, mereka mungkin menghadapi masalah eksistensial.

Di sinilah ALAX memasuki persamaan. Dengan seluruh kedai yang didasarkan pada DECENT's kepunyaan DCore blokchain, masa urusniaga hampir segera. Pemaju mempunyai akses kepada pendapatannya dengan serta-merta, memberikannya ketenangan fikiran. Dengan kos yang tinggi daripada gambar, pemaju dapat memberikan pengguna yang lebih banyak kandungan, dan harga yang lebih baik, yang membawa kepada semua orang yang bahagia.

Matej Michalko pengasas bersama ALAX, berkata: [19659012] Memandangkan kami ingin menyelesaikan sebahagian besar masalah yang dihadapi oleh pemaju di pasaran baru muncul, memilih blokchain untuk projek kami adalah tidak berasas. Sebagai contoh, masalah dengan masa pembayaran penyelesaian semuanya dihapuskan, kerana masa urus niaga di blockchain mengambil masa sehingga lima saat.

Sebagai sebahagian daripada ALAX, penyedia kandungan mempunyai akses ke SDK Android ALAX . Bergantung kepada keperluan sesuatu projek, pemaju boleh menggunakan beberapa atau semua ciri perpustakaan blok ALAX. Ini akan membolehkan pemaju untuk memasukkan ciri-ciri seperti pembelian dalam aplikasinya, ganjaran, dan lain-lain. Kandungan yang disimpan pada IPFS dienkripsi untuk memastikan bahawa hanya pelanggan dengan kebenaran mempunyai akses kepadanya.

Kedai aplikasi ALAX juga menyediakan antara muka yang serupa kepada orang-orang yang mengakhiri pengguna biasa, oleh itu mereka tidak perlu melalui proses melelahkan untuk belajar bagaimana ia berfungsi. Ia berfungsi dengan menggunakan dua token ALA dan ALX. Token ALA hanya akan digunakan di kedai aplikasi sebagai kredit dan anda boleh memperolehnya melalui rangkaian penjual Dragonfly. ALX boleh diperolehi semasa TGE yang dirancang untuk 17 April 2018 dan kemudiannya di bursa awam. Mengenai hubungan mereka, anda boleh bertukar ALX untuk ALA.

Mengenai ALAX

ALAX adalah Platform Pengedaran Permainan Mudah Alih, berdasarkan teknologi blockchain, yang ditetapkan untuk mengubah industri permainan di seluruh dunia. Ia adalah usaha sama dari perniagaan teknologi blockchain DECENT dan aplikasi dan platform pengedaran permainan Dragonfly, dan bertujuan untuk menyediakan platform untuk pencipta kandungan dan pemain yang sama, termasuk pengguna 'tanpa bank' di seluruh dunia.

Hubungi
Zuzana Gonova , Pengurus PR – ALAX
E-mel: [email protected]
Telefon: +421 904 888 016


Imej ihsan ALAX

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments