Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Amazon Mengalahkan Apple Untuk Hak Menghasilkan Siri Mengenai FTX


Saga FTX akan datang ke perkhidmatan penstriman Amazon selepas perang bidaan yang sengit; drama itu akan dikeluarkan sebagai siri terhad, menurut a laporan daripada Tarikh Akhir. Studio itu mengalahkan gergasi teknologi Apple, Netflix, dan studio Hollywood utama lain untuk hak tersebut.

Laporan itu mendakwa bahawa Amazon Studios akan mendasarkan rancangan itu pada buku yang akan datang dari pengarang Michael Lewis. Penulis terkenal dengan menjadikan drama kewangan sebagai fiksyen. Beberapa bukunya yang paling terkenal, “The Big Short,” “Moneyball,” dan “The Blind Side,” telah bertukar menjadi filem yang berjaya.

Bitcoin BTC BTCUSDT FTX Amazon Apple
Harga BTC bergerak ke sisi pada carta harian. Sumber: Pandangan Dagangan BTCUSDT

Amazon Studios Sedang Berbincang Dengan Pengarah “Avengers”.

Menurut Tarikh Akhir, perkhidmatan penstriman akan mengeluarkan siri ini sebagai rancangan terhad lapan bahagian. Studio sedang dalam perbincangan mengenai sudut dan arah rancangan.

Laporan itu mendakwa bahawa pengarah Joe Russo dan Anthony Russo (“Avengers,” “Avengers: Infinity War”) mungkin akan mengambil alih. David Weill (“Citadel”) akan menulis juruterbang rancangan itu. Studio masih belum mengeluarkan butiran lanjut mengenai projek itu.

Tarikh akhir mendakwa Apple akan memenangi hak untuk rancangan itu; studio ditutup untuk menandatangani pertengahan tujuh angka dengan Michael Lewis. Walau bagaimanapun, Amazon menang, merampas projek itu daripada pesaingnya.

Syarikat itu cuba mendapatkan kedudukan yang lebih kukuh dalam industri hiburan dengan perkhidmatan penstrimannya, Amazon Prime. Syarikat itu telah mencapai beberapa kejayaan, tetapi nampaknya jauh daripada mencapai cita-cita utamanya.

Platform ini mungkin menerima rangsangan daripada siri berasaskan FTX yang akan datang. Drama itu baru-baru ini telah tersebar di seluruh platform media arus perdana kerana pengasas syarikat yang gagal dan bekas CEO Sam Bankman-Fried (SBF).

Bekas eksekutif tertinggi di FTX bertemu dengan pengawal selia AS, memberi keterangan di hadapan Kongres AS, menderma berjuta-juta kepada parti demokrasi, dan mengupah selebriti untuk mempromosikan tempat perdagangan. Bankman-Fried jatuh dari rahmat dan mungkin telah menjalankan salah satu skim Ponzi terbesar dalam sejarah sektor kewangan.

SBF Menang Kad Straight To Hollywood

Komuniti crypto telah mengecam Bankman-Fried dan FTX, dan warga AS sesuai dengan platform, dan penganjurnya, sementara syarikat itu sedang menjalani proses muflis. Walau bagaimanapun, Bankman-Fried akan menjadi salah seorang penceramah di Sidang Kemuncak Dealbook.

Rabu depan 30hb, bekas Ketua Pegawai Eksekutif FTX akan bercakap bersama Setiausaha Perbendaharaan AS semasa, Janet Yellen, bekas Naib Presiden AS Mike Pence, dan individu berprofil tinggi lain. Andrew Sorkin, pembida untuk buku Lewis mengikut Tarikh Akhir, akan temuduga Bankman-Goreng.

Mengulas mengenai peristiwa baru-baru ini dan penampilan SBF di New York, Ketua Pegawai Eksekutif Tesla, Twitter, dan SpaceX, Elon Musk, menyatakan: “Ini adalah salah satu kegagalan terbesar dalam integriti wartawan AS pada abad ke-21.”

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments