Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Amerika Syarikat Ini Adakah Perlumbaan untuk Mengambil Cukai di Bitcoin


· 8 Februari 2018 · 3:00 pm <! – Kutipan

Seperti Bitcoin menjadi lebih dan lebih berdaya maju, menyatakan seperti Tennessee dan Arizona sedang berlumba untuk melewati cryptocurrency mesra-mesra dalam usaha untuk menjadi modal blokchain negara. Mengenai usaha Bitcoin untuk legitimasi akan dibantu dengan ketara oleh negara Tennessee, yang secara rasmi menerima pembayaran cryptocurrency elektronik secara rasmi untuk urus niaga kewangan. Walaupun kini tidak menyalahi undang-undang untuk menjalankan urus niaga perniagaan dengan Bitcoin di Negeri Sukarelawan, Demokrat

Akhir Kutipan ->

Seperti Bitcoin menjadi lebih dan lebih berdaya maju, negara-negara seperti Tennessee dan Arizona berlumba-lumba ke lulus undang-undang cryptocurrency-friendly dalam usaha untuk menjadi modal blok negara.


Pada Buku

pencarian Bitcoin untuk legitimasi ditetapkan untuk dibantu dengan ketara oleh negara Tennessee, yang kelihatan secara rasmi menerima pembayaran cryptocurrency elektronik untuk urusan kewangan.

 Tennessee bitcoin

Walaupun kini tidak menyalahi undang-undang untuk menjalankan urus niaga dengan Bitcoin di Negara Sukarelawan, Republikan Demokrat Jason Powell ingin mengenakan caj secara rasmi untuk mengenal pasti pembayaran dengan mata wang digital sebagai undang-undang. Dalam persembahan pada teknologi blockchain dari 24 Januari, Powell menerangkan:

Kami tidak hanya bersaing dengan negara-negara lain dalam teknologi dan ruang, kami bersaing dengan dunia. Dalam memastikan bahawa Tennessee mempunyai undang-undang blok yang bermakna, sangat penting untuk mengatakan bahawa Tennessee menyokong teknologi ini dan kami mahu menjadi pemimpin dalam inovasi ini

Menurut The Tennessean [19659018] rang undang-undang yang mesra crypto bertujuan bukan sahaja untuk melegitimasi kriptografi dan kontrak pintar untuk urus niaga elektronik tetapi juga "melindungi hak pemilikan maklumat yang dijamin oleh kaedah yang sama."

Arizona untuk Terima Pembayaran Bitcoin untuk Cukai

bukan satu-satunya negeri yang ingin menyalurkan Bitcoin dan cryptocurrency lain. Negeri Arizona juga mencari untuk mengisi kekayaan simpanan mereka.

Ahli perundangan negara telah mencadangkan bil yang bertujuan untuk mengiktiraf Bitcoin dan cryptocurrency lain sebagai mata wang-berbanding dengan komoditi-dan membenarkan pembayar cukai negeri kemampuan untuk membayar mereka cukai dengan Bitcoin. Menurut Rep. Jeff Weninger:

Ia adalah satu daripada satu bilion bil yang kita jalankan yang menghantar isyarat kepada semua orang di Amerika Syarikat, dan mungkin di seluruh dunia, Arizona akan menjadi tempat untuk menjadi untuk rangkaian rantaian dan teknologi mata wang digital pada masa akan datang.

 Membayar cukai dengan Bitcoin

Rep. Weninger semua berada di atas keretapi cryptocurrency, dengan mendakwa penggunaan Bitcoin untuk membayar cukai jelas jelas. Kata Weninger:

Mudah digunakan, mampu melakukannya pada pertengahan malam, mampu melakukannya di rumah semasa anda menonton TV … Saya fikir dalam beberapa tahun ini ini tidak akan menjadi persoalan.

A Positive Positive

Berita dari Tennessee dan Arizona datang selepas negara-negara lain telah mengambil langkah positif berhubung dengan Bitcoin dan kriptografi lain.

Pada bulan Jun, New Hampshire undang mengecualikan Bitcoin dari peraturan pemancar wang negara.

Peraturan cryptocurrency di negara-negara lain tetap sebahagian besarnya belum pasti . Walau bagaimanapun, dengan banyak negeri bersaing untuk menjadi yang paling krusial, mengharapkan negeri-negeri lain untuk mengikutinya.

Adakah anda tinggal di Amerika Syarikat dan apakah perancangan negara anda mengambil pendirian pro kripto? Adakah anda sanggup membayar cukai negeri anda di Bitcoin? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Gambar ihsan Shutterstock, arkib Bitcoinist, dan Wikimedia Commons.

] (fungsi (d, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments