Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Analisis Bitcoin Paling Mudah sebagai BTC / USD Menyegarkan Tonggak Tahap Tinggi
 Iklan

Pandangan cepat ke Bitcoin cryptocurrency terkemuka di dunia dan apa yang ada di hadapannya kerana ia mencapai tahap tertinggi sepanjang hayatnya.

Dan Begitu Berjalan, Dan Begitu Berterusan

Dalam retrospeksi, BTC / USD kadar pertukaran mencapai $ 62,750 menjelang loceng pembukaan Eropah pada hari Selasa. Sebilangan peniaga benar-benar menunjukkan keyakinan mereka terhadap kenaikan bias yang meningkat di pasaran Bitcoin. Bahagian atas sebelumnya, hampir $ 61,778, kini kelihatan seperti rintangan dan lebih seperti sokongan, menyiapkan harga untuk tahap lain sehingga $ 65,000, $ 70,000, dan mungkin juga $ 100,000.

Sebaliknya, prospek peniaga memperoleh keuntungan berhampiran tempatan puncak mengimbangi keyakinan terbalik. Oleh kerana harga bitcoin naik secara besar-besaran, menjadi lebih berisiko bagi beberapa orang untuk membelinya pada puncak sesi. Tindak balas Bitcoin terhadap pergerakan naik parabola sepanjang hayat dua belas tahunnya telah mengakibatkan pasaran beruang sepanjang tahun.

Sudah tentu, kali ini, Bitcoin kelihatan lebih matang sebagai aset pelaburan berkat kemasukan banyak syarikat dan perkhidmatan kewangan ke sektor cryptocurrency . Sebagai contoh, mata wang kripto pasti dibeli berlebihan berdasarkan pembacaan petunjuk teknikalnya.

 Petunjuk Kekuatan Relatif Bitcoin berada di atas 70, berubah mengenai risiko penilaian berlebihan. Sumber: BTCUSD di TradingView.com "width =" 980 "height =" 567

Penunjuk Kekuatan Relatif Bitcoin berada di atas 70, berubah mengenai risiko penilaian berlebihan Sumber: BTCUSD di TradingView.com

Walau bagaimanapun, sebarang usaha untuk membetulkan harga bitcoin lebih dari 30 peratus dari bahagian atas sesi mendorong campur tangan dari MicroStrategy, sebuah syarikat risikan perniagaan yang disenaraikan di Nasdaq yang kini memegang lebih dari 91,000 BTC di kunci kira-kira.

Singa Masih Mempunyai Cakar

Syarikat Michael Saylor membeli Bitcoin setiap kali harganya malah mencuba penurunan harga yang lebih besar dan lebih baik. Ia bahkan mengumpulkan satu bilion dolar melalui penjualan hutang persendirian dengan niat yang jelas untuk menggunakan hasil untuk membeli bitcoin.

Tawaran popular terakhir MicroStrategy untuk cryptocurrency hanya bernilai $ 59,500. Oleh itu, dari apa yang muncul, syarikat tidak akan menyukainya apabila peniaga / pelabur runcit ingin mengambil harga di bawah $ 59,500. Itu menjadikan tahap sokongan asas, memandangkan Mr Saylor berjaya mengumpulkan lebih banyak dana untuk melindungi sokongan dengan pembelian BTC yang besar.

Tetapi walaupun CEO secara langsung mengabaikan kerosakan di bawah $ 59,500, memandangkan MicroStrategy telah hampir menggandakan bitcoinnya pelaburan dalam dolar AS, cryptocurrency menjangkakan dapat bertahan daripada senario pertumpahan darah dengan menahan $ 59,000 . Inilah yang dikatakan oleh Crypto Cred, seorang penganalisis pasaran bebas mengenai potensi penjualan seterusnya.

“Kami mempunyai tahap [support] mingguan pada $ 59,000 […] Pada jangka masa harian, kita dapat melihat – dengan keajaiban sains – bahawa tahap mingguan itu juga tahap harian. "

 Bitcoin memegang $ 59,000 sebagai sokongan pada carta harian. Sumber: BTCUSD di TradingView.com "width =" 980 "height =" 567

Bitcoin memegang $ 59,000 sebagai sokongan pada carta harian. Sumber: BTCUSD di TradingView.com

Jadi, buat masa ini, tahap $ 59,000, dengan sedikit bantuan dari superhero bitcoin, Mr. Saylor, menahan Bitcoin daripada pergi ke tempat yang lebih rendah. Cred, bagaimanapun, menyebutkan bahawa potensi penjualan yang mengetuai cryptocurrency di bawah $ 59,000 akan menguji tahap seterusnya mendekati $ 57,000 dan $ 54,000.

Itu sahaja, kawan!

Foto oleh Helo Saya Nik pada UnsplashSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments