Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Analisis Harga Bitcoin: BTC Boleh Menurunkan kepada $ 9,000 Tidak lama lagi


Rintangan turun atas yang terbentuk pada Bitcoin boleh membangunkan saluran menurun yang mengambil tahap harga hingga $ 9,000 dalam minggu yang akan datang. Ini akan membolehkan penggabungan sisi untuk berlaku sekitar $ 9,000, yang merupakan tahap sokongan / tahap rintangan psikologi utama yang membolehkan volum untuk kembali ke pasaran Altcoin.


Bitcoin 4 Jam Carta

 Bitcoin

Pada Bitcoin Carta 4hour kita dapat mula melihat membentuk saluran menurun. Ini belum disahkan kerana terdapat hanya 2 dari 3 titik kenalan yang diperlukan dari candeliest kepada sokongan dan rintangan saluran saya yang diramalkan. Jumlah yang menurun akan diselaraskan dengan baik dengan menarik balik ke wilayah $ 9,000 di sekitar 200EMA yang mengesahkan saluran menurun.

Ramalan harga jangka pendek saya untuk beberapa hari akan datang adalah jelas menurun, memandangkan penarikan balik yang dijangkakan, bagaimanapun, penarikan semula kepada $ 9,000 pembentukan saluran menurun akan tetap mengekalkan arah aliran semasa semasa. Ia berkemungkinan besar apabila saluran menurun telah dibentuk akan ada pelarian ke arah terbalik yang cuba membentuk tinggi baru. Saluran yang menurun semasa aliran meningkat sememangnya menaik.

Penyatuan dalam baji turun meramalkan kemungkinan akan membolehkan ruang Altcoins untuk pertumbuhan jangka pendek. Keseluruhannya, pengunduran tidak akan menjadi takut, seperti yang dinyatakan dalam analisis sebelum ini . dan sangat diperlukan untuk mengekalkan aliran meningkat semasa, sementara membolehkan Altcoins melantun sokongan sejarah mereka yang banyak di antaranya sedang berehat.


Carta Mingguan Bitcoin

Pada carta mingguan BTC kita dapat melihat jumlah menaik, bertentangan dengan apa yang dapat kita lihat pada carta 4 jam. Ini disertai dengan fakta bahawa tidak ada lilin mingguan merah sejak Februari tahun 2019 adalah petunjuk yang sangat baik bahawa pengunduran ringkas diperlukan. POC (Point of Control) terletak di sekitar $ 6,200, ini juga di mana penunjuk CM Guppy CM telah memancarkan warna hijau, yang bermaksud terdapat sokongan yang besar, dan pesanan besar beristirahat terhadap pasaran di sekitar titik harga ini.

Ini sangat tidak mungkin harga tahap akan jatuh di bawah markah $ 6,200, saya akan mempertimbangkan tahap sokongan kritikal ini, bermakna jika ini rosak arah aliran keseluruhan untuk BTC juga rosak dan akan menjadi isyarat jual yang penting. Tahap sokongan utama untuk melihat antara harga pasaran semasa dan sokongan kritikal ialah $ 9,500, $ 8,000, dan $ 6,800. Terdapat peluang yang besar BTC akan menjatuhkan sangat cepat untuk mencairkan masa, dan menyebabkan panik di pasaran sebelum mendapatkan daya tarikan, ini telah berlaku sebelum setiap fasa jantan dalam sejarah BTC, sehingga sesuatu yang setiap peniaga harus mempersiapkan.

MACD telah jelas menyeberang median ke arah atas disebabkan oleh aliran menaik yang paling baru. Kemungkinan pengunduran akan menyebabkan MACD bergerak ke sisi dalam tempoh ini sebelum muncul lagi. Penguasaan BTC pada masa ini adalah 61.9%, saya menjangkakan pengunduran akan mengambil dominasi BTC kembali ke rantau 55-57%, iaitu peratusan yang menampung fasa bullet Altcoin sebelumnya sepanjang Q4 tahun 2017. Seluruh pasaran Crypto kini berada di sekitar $ 333,000,000, ini akan terus meningkat terus ke arah $ 500,000,000 untuk benar-benar membolehkan Altcoins berkembang, sementara BTC memulakan pengunduran ringkas.

Adakah anda fikir BTC akan menahan sokongan kritikal pada $ 6,200? sila berkongsi pemikiran dan komen anda!


Gambar ihsan Tradingview.com, ShutterstockSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments