Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Andreas Antonopoulos: Airdrops 'Bukan Wang Bebas,' Menangani Masalah Privasi Utama


Akhir Petikan ->

Andreas Antonopoulos telah memberi amaran kepada pemegang Bitcoin mengenai" harga berat "yang mereka bayar mengumpul dana dari garpu keras, dengan alasan dana itu bukan" "


Harga Untuk Bayar Untuk Koin Extra

Berbicara sebagai sebahagian daripada sesi Q & A dalam talian yang asalnya disiarkan pada 24 Februari, pendidik cryptocurrency yang diraikan menambah bahawa dia telah" tidak pernah "mengumpulkan cryptocurrency yang ditawarkan sebagai sebahagian daripada Bitcoin keras garpu kepada mereka yang sebelum ini memegang baki Bitcoin (BTC).

"Airdrops datang dengan harga agak ketara yang melekat pada mereka, dan harganya adalah kehilangan privasi," katanya.

Pemegang Bitcoin mampu memanfaatkan pelbagai garpu rantai BTC yang asal beberapa kali pada separuh kedua tahun 2017. Bitcoin Cash, garpu keras pertama dari rangkaian Bitcoin, diikuti oleh pelbagai garpu keras lain yang mengeluarkan duit syiling 'bebas' kepada pemegang yang yang diadakan di BTC pada tarikh garpu diciptakan.

Ini termasuk Bitcoin Gold Bitcoin Diamond Super Bitcoin berjaya melancarkan dengan duplikasi baki yang dijanjikan.

 Harga Untuk Bayar Untuk Koin Ekstra

Antonopoulos: Agensi Perisikan Adakah Menonton Anda

"Apa yang berlaku jika anda cuba untuk mengeluarkan wang pada salah satu garpu ini? Kebanyakan orang akan melakukan ini dengan cara yang sangat naif yang menggabungkan semua UTXL dalam satu transaksi dan memindahkannya – anda hanya mengaitkan semua alamat tersebut, "jelas Antonopoulos.

" … Percayalah, agensi perisikan, firma analisis dan sesiapa sahaja yang mempunyai keinginan untuk melakukan analisis data menonton, dan mereka akan mengetahui dengan tepat apa yang anda ada dan alamat yang menjadi milik anda. "Dan jika salah satu daripada alamat itu pernah dikaitkan dengan pertukaran atau saudagar yang KYC … semua orang sekarang mempunyai identiti anda yang melekat pada mereka – itulah harga yang berat untuk membayar untuk mengumpulkan airdrop."

Walaupun titik udara telah menjadi trend trend dalam cryptocurrency sejak tahun 2017, pihak berkuasa telah mula mengeluarkan amaran mereka sendiri mengenai implikasi undang-undang yang berinteraksi dengan mereka.

Pengawal selia AS pada bulan Februari dinyatakan dalam pendengaran khusus mengenai cryptocurrency yang mereka akan [17]

Pertukaran utama Coinbase juga mengeluarkan alat pelaporan khusus untuk rakyat Amerika Syarikat minggu ini, menjelang tarikh akhir cukai yang ditetapkan oleh ahli-ahli perniagaan dan pelaku lain yang menawarkan tanda-tanda digital, dengan kewajipan cukai menjadi kebimbangan yang semakin meningkat untuk pertukaran. Perkhidmatan Hasil Dalam Negeri untuk 17 April.

Apa pendapat anda tentang tetesan air Bitcoin? Adakah anda menuntut duit syiling yang terhasil daripada pelbagai garpu Bitcoin? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Gambar ihsan Shutterstock, Flickr / Tentera AS

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments