Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Apa itu Program Afiliasi Cryptocurrency dan Bagaimana Ia Berfungsi?
 Iklan

Cryptocurrency pada tahun 2021

Ini adalah tahun 2021, dan semua orang ingin memperoleh sejumlah pendapatan tambahan. Industri cryptocurrency, yang berkembang pesat dalam beberapa bulan terakhir, menawarkan cara terbaik untuk memperoleh aset digital melalui program afiliasi. Mengambil bahagian dalam program gabungan cryptocurrency bukan hanya mudah, tetapi juga membolehkan anda menjana pendapatan pasif yang sangat baik kerana hanya merujuk rakan anda ke perkhidmatan. Dalam artikel ini, kita akan meneroka program afiliasi apa yang ada di ruang cryptocurrency, bagaimana ia berfungsi, dan juga membandingkan jumlah yang boleh anda peroleh sebagai afiliasi di tiga penyedia pertukaran aset digital yang berbeza.

Mari selami!


Apa itu Program Afiliasi Cryptocurrency dan Bagaimana Mereka Berfungsi?

Pemasaran afiliasi adalah salah satu saluran teratas bagi perniagaan untuk menarik pelanggan baru ke produk dan perkhidmatan mereka. Dan strategi telah terbukti efektif di ruang crypto, dengan banyak projek menggunakan model untuk memberi penghargaan kepada pengguna yang ada kerana mengundang pelanggan baru ke platform mereka. Walaupun mereka memberikan faedah besar kepada perniagaan cryptocurrency, program afiliasi juga menawarkan keuntungan berpotensi tinggi kepada pengguna yang mengambil bahagian.

Dalam program gabungan cryptocurrency, pengguna mendapat pautan unik dari projek crypto, yang mereka gunakan untuk menjemput rakan mereka ( dan rakan mereka). Gabungan itu membantu projek cryptocurrency dan pengguna yang mengambil bahagian dalam mengesan berapa banyak pelanggan baru yang telah mereka perolehi. Dalam industri crypto, ganjaran sekutu boleh terdiri dari potongan sederhana (misalnya, dari yuran perdagangan di bursa) hingga keuntungan bulanan yang tinggi yang dapat memberikan pengguna pendapatan pasif yang sangat baik.

Oleh kerana pengguna tidak perlu melaburkan wang ( tetapi masa mereka) dalam program gabungan, kaedah ini melibatkan risiko yang sangat rendah sambil memberikan potensi pulangan yang tinggi. Juga, sangat mudah untuk memulakan program afiliasi, di mana pengguna yang mengambil bahagian dapat menggunakan banyak kaedah – dari sekadar menghantar mesej kepada rakan untuk menerbitkan artikel, blog, dan video dengan pautan afiliasi – untuk menarik pelanggan baru. Dalam bahagian berikut, program afiliasi crypto yang berbeza di beberapa pertukaran crypto akan dijelaskan.

Bagaimana program gabungan cryptocurrency Binance berfungsi?

Pertukaran cryptocurrency Binance adalah salah satu pertukaran yang paling popular di dunia; status yang berjaya dicapai hanya beberapa bulan selepas pelancarannya. Ramai pakar percaya kejayaan ini dicapai dengan menggunakan program afiliasi dan rujukan yang berbeza dan menawarkan cukup insentif kepada pengguna crypto untuk memudahkan transaksi mereka dengan bayaran yang lebih rendah.

Harus diingat bahawa Binance juga menawarkan cryptocurrency asalnya kepada penggunanya, yang mungkin digunakan untuk mendapat diskaun sehingga 50% untuk bayaran pertukaran. Walaupun diskaun ini umum dan setiap pengguna dapat memperolehnya, program rujukan dan gabungan hanya tersedia untuk pengguna yang boleh dianggap sebagai pemengaruh dengan lebih daripada 5,000 pengikut / pelanggan.

Program afiliasi Binance memenuhi syarat

Program gabungan cryptocurrency Binance adalah tersedia untuk perniagaan dan organisasi dan juga individu. Walau bagaimanapun, syarat kelayakan berbeza dalam kes ini. Perniagaan yang ingin mengambil bahagian dalam program gabungan Binance harus memenuhi syarat berikut:

Mempunyai pangkalan pengguna dengan sekurang-kurangnya 2,000 pengguna

Mempunyai dompet

Mempunyai platform analisis pasaran yang menunjukkan sekurang-kurangnya 5,000 lawatan laman web harian

Mempunyai platform / laman web media industri

Mempunyai dana cryptocurrency

Mempunyai platform perdagangan agregat

Walau bagaimanapun, syarat ini diperlukan untuk perniagaan dan organisasi yang ingin mengambil bahagian dalam program gabungan Binance, sementara individu harus memenuhi keperluan yang berbeza yang disenaraikan dalam yang berikut :

Menjadi pengaruh media sosial dengan sekurang-kurangnya 5,000 pengikut / pelanggan di satu atau lebih platform sosial

Platform sosial ini merangkumi:

Youtub e

Twitter

Facebook

VK

Instagram

Selain itu kepada perniagaan dan individu, komuniti cryptocurrency juga dapat menggunakan program gabungan cryptocurrency dengan memenuhi syarat berikut:

Mempunyai komuniti sekurang-kurangnya 500 ahli

Mempunyai kewangan pemimpin industri

Mempunyai pemimpin industri blockchain

Menjadi komuniti atau kumpulan dalam:

– telegram

-WeChat

-Facebook Group

-QQ

-VK

Seperti anda dapat melihat, syarat-syarat yang diperlukan untuk menyertai program gabungan cryptocurrency Binance tidak begitu mudah. Walau bagaimanapun, pengguna yang mengambil bahagian dalam program ini dapat memperoleh komisen hingga 50% untuk transaksi pengguna baru.

Bagaimanakah program gabungan cryptocurrency OKEx berfungsi?

Tidak seperti Binance yang memerlukan beberapa saluran yang sudah ada untuk melayakkan seseorang untuk turut serta program gabungan cryptocurrency, OKEx membolehkan individu dan organisasi tanpa rangkaian sambungan besar menyertai program afiliasinya. Walau bagaimanapun, pengguna boleh menyertai program afiliasinya dengan menjemput 10 pengguna yang melakukan pembelian lebih dari $ 100 atau 100 USDT. Walau bagaimanapun, OKEx juga memerlukan rangkaian sumber dari pengguna yang mengambil bahagian dalam program gabungannya, tetapi ia tidak begitu penting seperti yang dilakukan oleh Binance. Satu lagi ciri penting program ini di OKE adalah jangka waktunya, yang dilanjutkan hingga 180 hari. Dengan kata lain, pengguna yang menyertai program afiliasi OKEx dapat memperoleh keuntungan dari kegiatan mereka hanya setelah 6 bulan.

Keperluan platform OKEx termasuk mematuhi langkah pengurusan risikonya, yang melarang sebarang jenis kecurangan atau bermain dengan akaun. Peserta juga dilarang mengemukakan nama jenama dalam maklumat palsu untuk mengundang orang untuk menyertai OKEx. Ini hanya beberapa syarat platform ini.

Bagaimana program afiliasi cryptocurrency Nominex berfungsi?

Nominex adalah platform pertukaran cryptocurrency moden dengan beberapa program afiliasi untuk memberi insentif kepada pelbagai pengguna untuk menggunakan ciri-cirinya. Tidak seperti pertukaran sebelumnya, yang hanya memberi ganjaran kepada pengguna dengan beberapa komisen, Nominex menawarkan lapan jenis ganjaran dalam program gabungannya. Ganjaran ini merangkumi:

Ganjaran langsung

Hadiah Permulaan Cepat

Ganjaran Pembantu Pasukan

[19659024] Ganjaran Berpasukan

Ganjaran Kepimpinan

Ganjaran Pendahuluan

Hadiah Pembeli NMX

[19659024] Penghargaan Dana Pemimpin

Ganjaran ini berbeza dengan beberapa ganjaran yang dapat dicapai oleh pengguna Nominex dengan memasuki kejohanan perdagangannya. Seperti yang anda lihat, Nominex entah bagaimana cuba memasukkan elemen dan mekanisme program afiliasi cryptocurrency yang berbeza untuk menyediakan model yang berjaya. Nominex menyediakan sistem ranking mengikut mana pengguna yang berjaya menempatkan diri mereka di peringkat atas, dapat memperoleh pelbagai hadiah dalam USDT. Ganjaran ini berkisar antara $ 100 hingga $ 10,000, dan dikelaskan dalam beberapa bentuk dan simbol.

Keperluan program gabungan cryptocurrency Nominex

Tidak seperti Binance dan OKEx yang memerlukan baki sekurang-kurangnya $ 100 untuk menerima seseorang dalam program gabungan, Nominex memerlukan minimum baki 30 USDT. Walau bagaimanapun, pengguna platform ini walaupun tanpa jumlah baki ini dapat menerima ganjaran Permulaan Pantas, tetapi untuk berpeluang menerima ganjaran lain, mereka harus menyimpan sekurang-kurangnya $ 30 atau 30 USDT dalam akaun mereka.

Menurut aktiviti pengguna gabungan, dan jumlah urus niaga subkumpulan mereka, mereka berada dalam jadual yang menunjukkan skor mereka. Apabila pengguna mencapai status ini dan berjaya menyimpannya selama beberapa minggu, Nominex memberi mereka pelbagai hadiah mengikut peringkat mereka. Sebagai contoh, pengguna yang berjaya mengekalkan kedudukan mereka selama 100 kitaran seminggu, akan menerima pangkat Diamond yang mempunyai ganjaran $ 3.000.

Platform Nominex menawarkan beberapa jenis ganjaran kepada pengguna dengan persembahan yang berbeza. Ini bermakna ia tidak menyediakan satu pertandingan di mana hanya satu ganjaran dikongsi di antara semua peserta, seperti program gabungan cryptocurrency lain yang disebutkan di atas. Nominex cuba menyediakan program afiliasi yang mudah dimasuki oleh semua orang dan menikmati ganjarannya.

Namun, untuk membandingkan platform ini dengan lebih jelas lagi dari segi jumlah yang diperoleh, di bahagian berikut jumlah yang dapat diperoleh dengan menggunakan perbezaan ini platform pertukaran crypto dibandingkan.

Berapa Banyak yang Boleh Anda Peroleh sebagai Afiliasi di Pertukaran Crypto Berbeza (Binance, OKEx, Nominex)?

Sekarang setelah anda mengetahui asas program afiliasi, mari kita lihat berapa banyak anda dapat menjana pendapatan dengan mereka dalam industri cryptocurrency. Untuk mendedahkannya, kami melihat program rujukan dan gabungan syarikat pertukaran crypto Binance, OKEx, dan Nominex. Kami menggunakan data yang kami temukan di laman web setiap penyedia untuk mengira potensi pendapatan gabungan kami.

Menariknya, sementara Binance hanya memberi ganjaran kepada pengguna kerana merujuk orang lain secara langsung, afiliasi Nominex dan OKEx juga dapat memperoleh bonus dari rujukan dan aktiviti sub- ahli gabungan. Walau bagaimanapun, walaupun hanya ada satu tahap untuk sub-gabungan di OKEx, Nominex menggunakan tahap yang tidak terhad, yang membolehkan pengguna mendapat ganjaran berdasarkan aktiviti seseorang yang berada di bawah tahap 1.000 (misalnya).

Selanjutnya, Nominex menawarkan enam jenis bonus gabungan, seperti:

  • Ganjaran penternakan rujukan: 5-20% dari jumlah NMX yang diusahakan oleh rujukan langsung
  • Ganjaran penternakan berpasukan: 5-20% dari jumlah NMX diturunkan oleh pasukan yang lemah
  • Ganjaran langsung: 20-40% dari jumlah rujukan langsung perdagangan
  • Ganjaran pasukan: Terima 25-50 USDT untuk setiap kitaran pasukan yang selesai
  • Ganjaran pendahuluan: Ganjaran sekali untuk menyelesaikan sejumlah kitaran pasukan
  • Ganjaran kepemimpinan: 10% (2.5 USDT) dari setiap ganjaran pasukan yang diterima oleh rujukan langsung
  • Ganjaran penolong pasukan: Menerima sehingga 25 USDT berdasarkan aktiviti rujukan langsung
  • Ganjaran permulaan pantas: Rec terdapat tiga kali ganda ganjaran pasukan dari kitaran pasukan pertama. Kitaran berpasukan berlaku apabila kedua-dua pasukan di sebelah kanan dan kiri afiliasi menghabiskan 250-250 USDT dalam yuran perdagangan.

Sebaliknya, pengguna Binance menerima 20% daripada kos perdagangan dari rujukan langsung mereka, yang dapat dinaikkan menjadi 40% apabila memegang sekurang-kurangnya 500 BNB. Kami akan mengira ganjaran gabungan dengan pelaburan 10,000 USDT, yang bersamaan dengan 36 BNB. Oleh kerana kami tidak mempunyai 500 BNB dalam akaun kami, kami hanya akan mendapat komisen 20% dari perdagangan rujukan langsung kami di Binance.

Gabungan OKEx memperoleh 30% untuk rujukan langsung dan tambahan 10% dalam yuran perdagangan selepas pengguna dijemput oleh sub-gabungan. Bayaran perdagangan untuk pengambil pasaran adalah 0.1% pada Binance dan Nominex sementara 0.15% untuk OKEx, yang akan kami gunakan untuk mengira ganjaran gabungan.

Untuk pengiraan ini, katakan anda berjaya memperoleh 50 rujukan langsung pada setiap pertukaran , dengan semua sub-afiliasi anda menjemput 10 orang setiap satu. Gabungan di tingkat kedua juga mengundang 10-10 pengguna baru yang masing-masing merujuk 10 pelanggan. Hasilnya, anda mempunyai 50 rujukan langsung di tingkat pertama, 500 pengguna di kedua, 5,000 di ketiga, dan 50,000 di tingkat keempat, jadi 55,550 orang di bawah anda.

Program gabungan Cryptocurrency di Nominex [19659003] Pada Nominex, pengguna di bawah anda dibahagikan kepada dua pasukan dengan masing-masing 27,775 orang (satu rujukan langsung mempunyai pasukan satu lawan satu yang masing-masing terdiri daripada 555 pengguna). Katakan semua rujukan langsung anda dan sekutu di bawahnya berdagang cryptocurrency bernilai 500 USDT setiap minggu di pasaran spot bursa.

Di Nominex, kami akan mengira ganjaran untuk tahap MAX, yang memerlukan penambahan 10,000 USDT bernilai cryptocurrency dalam kumpulan kecairan pertukaran aset digital (kami akan membuat pelaburan 10,000 USDT untuk menerima bonus maksimum).

Berdasarkan data di atas, pendapatan gabungan anda akan kelihatan seperti berikut di Binance dan OKEx:

Binance [19659154] OKEx
Pendapatan mingguan untuk rujukan langsung 5 USDT 11,25 USDT
Pendapatan mingguan untuk sub-gabungan 0 USDT 37.5 USDT
Jumlah pendapatan mingguan 5 USDT 48.75 USDT
Pendapatan gabungan bulanan 20 USDT 195 USDT
Pendapatan gabungan tahunan 240 USDT 2.340 USDT

Pada masa yang sama, Nominex menawarkan ganjaran berikut untuk ahli gabungan (kami akan menggunakan kadar maksimum untuk ganjaran langsung dan ganjaran pasukan, iaitu 40% dan 20%):

Jenis ganjaran Pendapatan
Ganjaran langsung (mingguan) 10 USDT
Ganjaran pasukan (mingguan) 2,750 USDT (55 kitaran setiap minggu)
Ganjaran kepemimpinan (mingguan) 125 USDT (50 x 1 kitaran setiap minggu)
Ganjaran pendahuluan (setiap dua minggu) 2,000 USDT (3 Bintang )
Ganjaran penolong pasukan (sekali) 1.250 USDT (untuk semua 50 rujukan langsung)
Ganjaran permulaan pantas (sekali) 50 USDT (selepas kitaran pasukan pertama)
Pendapatan purata mingguan 3,912 USDT
Pendapatan bulanan purata 15,648 USDT
Pendapatan gabungan tahunan 186,480 USDT

Dapatkan Pendapatan Pasif sebagai Gabungan Cryptocurrency

Berdasarkan hasil yang kami dapat dari ujian kami, walaupun pengguna OKEx dapat memperoleh hampir 10 kali ganda lebih banyak daripada Binance, Nominex menawarkan ganjaran yang jauh lebih baik untuk ahli gabungan yang rajin, yang melebihi 79 kali lebih tinggi dan 777 kali lebih tinggi daripada OKEx dan Binance, masing-masing.

Mari Nominex

Lebih 15,648 USDT gabungan Nominex memperoleh dalam sebulan mewakili gaji yang sangat kompetitif walaupun di negara-negara terkaya. Dan, kerana pendapatan pasif, anda tidak perlu melakukan apa-apa untuk mendapatkannya setelah pasukan anda ditubuhkan di platform pertukaran cryptocurrency!

Kedengarannya hebat, ya?

Lawati Program Rujukan Nominex untuk menjadi ahli gabungan!


Penafian: Maklumat yang disajikan di sini bukan merupakan nasihat pelaburan atau tawaran untuk melabur. Pernyataan, pandangan, dan pendapat yang dinyatakan dalam artikel ini adalah sepenuhnya dari pengarang / syarikat dan tidak mewakili pendapat Bitcoinist. Kami sangat menasihatkan pembaca kami kepada DYOR sebelum melabur dalam cryptocurrency, blockchain project, atau ICO, terutamanya yang menjamin keuntungan. Selain itu, Bitcoinist tidak menjamin atau menyiratkan bahawa cryptocurrency atau projek yang diterbitkan adalah sah di mana-mana lokasi pembaca tertentu. Adalah menjadi tanggungjawab pembaca untuk mengetahui undang-undang mengenai cryptocurrency dan ICO di negaranya.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments