Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Apa yang dilakukan oleh Crypto Ad Ban Mean untuk Litecoin Facebook


· 2 Februari 2018 · 2:15 pagi <! – Petikan

Sasaran crypto penuh dengan khabar angin dan khabar angin. Sekiranya tidak ada yang lain, ia tetap berharap pada masa yang sukar, seperti sekarang. Altcoins boleh naik pada shill atau pam dari ikan paus, dan turun ke atas penyebaran FUD di seluruh media sosial. Ia tidak seperti pasaran lain dan didorong sebahagian besarnya pada dorongan pada masa-masa. Kerana ia masih merupakan industri embrio, sambungan boleh ditarik di antara besar yang ditubuhkan

End Excerpt ->

Sasaran crypto penuh dengan khabar angin dan desas-desus. Sekiranya tidak ada yang lain, ia tetap berharap pada masa yang sukar, seperti sekarang. Altcoins boleh naik pada shill atau pam dari ikan paus, dan turun ke atas penyebaran FUD di seluruh media sosial. Ia tidak seperti pasaran lain dan didorong sebahagian besarnya pada dorongan pada masa-masa. Kerana ia masih merupakan industri embrionik, sambungan boleh ditarik antara syarikat-syarikat besar, cryptocurrency, dan potensi penghapusan blok.


Crypto-tanah yang dibebaskan dengan spekulasi ketika Charlie Lee menjual stoknya Litecoin dan pengacau ditinggalkan bagaimana koin akan bertahan tanpa tuannya. Litecoin meletus pada bulan Disember menembak lebih 300% dalam masa lebih seminggu. Ia mendahului kira-kira $ 370 dan telah turun ke bawah sejak turunnya 60% dalam proses.

Menurut ZeroHedge ada tuduhan perdagangan orang ramai sejak Lee adalah bekas Pengarah Kejuruteraan di Coinbase. Dia dengan tegas dinafikan apa-apa perkara ini, menetapkan bahawa jualan itu adalah untuk mengelakkan sebarang kemungkinan konflik kepentingan dengan mana-mana syarikat lain yang mungkin melihat penggunaan Litecoin. Lee jelas membuat beban baldi wang tunai dari selloff tetapi kini boleh menawan dengan tidak sah. Di samping itu, Litecoin memulakan lingkaran ke bawah hanya selepas Bitcoin Cash ditambah kepada Coinbase. Kedua-dua BCH dan LTC adalah versi BTC yang lebih baik dari segi kelajuan dan kos transaksi.

 Litecoin, Coinbase, dan Facebook - Menghubungkan Dots

Litecoin, Coinbase, dan Facebook – Connecting the Dots

Pada masa sama wang tunai Lee keluar, Coinbase mengumumkan pelantikan eksekutif Facebook David Marcus kepada lembaga pengarah mereka. Marcus adalah ketua Rasul di Facebook dan Presiden Paypal sebelum itu – dia mempunyai banyak pengalaman dengan teknologi mudah alih pertama. Berikutan itu, pada awal Januari, Mark Zuckerberg mencatatkan bahawa dia "melihat ke dalam" cryptocurrency:

Dengan kebangkitan sebilangan kecil syarikat teknologi tinggi – dan kerajaan menggunakan teknologi untuk menyaksikan rakyat mereka – orang sekarang percaya teknologi hanya memusatkan kuasa dan bukannya menghilangkannya. Terdapat trend balas penting untuk penyulitan dan cryptocurrency ini – yang mengambil kuasa dari sistem berpusat dan meletakkannya kembali ke tangan orang. Tetapi mereka datang dengan risiko menjadi lebih sukar untuk dikawal. Saya berminat untuk lebih mendalam dan mengkaji aspek positif dan negatif teknologi ini, dan cara terbaik untuk menggunakannya dalam perkhidmatan kami.

Awal minggu ini, gergasi media sosial mengumumkan bahawa platform itu mengharamkan iklan untuk ICOs dan kriptografi dan apa yang disebut syarikat itu "produk dan perkhidmatan kewangan yang kerap dikaitkan dengan amalan promosi yang mengelirukan atau menipu "

Motif Muddled

Sama seperti selubung Lee untuk mengelakkan konflik kepentingan, pesaing yang berpotensi boleh berada di jalan yang sama. Sekiranya syarikat itu benar-benar berminat untuk melindungi pengguna daripada 'amalan-amalan yang menipu', ia akan mengambil lebih banyak tindakan terhadap ahli-ahli penyangak yang beroperasi di platform untuk menyebarkan penipuan, clickbait, dan laman web penipuan. Facebook masih menjadi penipuan dan kecurangan dengan atau tanpa pengiklanan ICO, kebanyakan kumpulan crypto dihancurkan dengan detritus digital ini. Mengeluarkan iklan crypto boleh membuka jalan bagi rakan kongsi yang baru, tidak mungkin ada kaitan dengan pencegahan penipuan.

Sama ada rakan kongsi Facebook dengan Litecoin masih tetap dapat dilihat, bagaimanapun, Charlie Lee meninggalkan beberapa buah roti bakar tahun lalu dengan mencatatkan bahawa 2018 akan mempunyai satu kejutan besar untuk Litecoin:

hanya semua orang boleh mendapatkan tsunami media arus perdana FUD dan memberi tumpuan kepada prinsip dan teknologi.

[Disclosure; the author of this article is a holder of Litecoin (LTC).]

Akan Litecoin dirangsang oleh rakan baru pada 2018 ? Siapakah pasangan itu?


Imej-imej ihsan dari DepositPhotos, Litecoin

Penafian: Pandangan dan pandangan yang dinyatakan dalam artikel ini semata-mata adalah pengarang dan tidak semestinya mencerminkan orang-orang Bitcoinist.com.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments