Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Apakah Bitcoin Price Action All About? Adakah Satoshi Nakamoto Di Estonia?


Hujung minggu ini melihat lebih 200,000 orang menikmati matahari di festival seni kontemporari Glastonbury di UK. Tetapi ada Bitcoin dalam semangat parti minggu ini? … Atau ada sesuatu yang telah hujan di perarakan kami?


Harga Bitcoin Memiliki Ride Liar

Jadi harga Bitcoin sepertinya berakhir pada minggu dengan keuntungan sekitar $ 1,500. Tetapi akan ada ramai yang kecewa dengan hasil ini, sebagai pertengahan minggu ia kelihatan seperti ia boleh menjadi lebih banyak lagi.

Selepas pam hujung minggu lalu yang melihat Bitcoin memecah masa lalu melalui $ 10000 dan kemudian $ 11000 penghalang, harga telah mantap. Tiada pembetulan hari Isnin, kerana terdapat banyak perhimpunan hari Ahad (sekarang biasa). Kenaikan yang tidak dapat dihalang oleh Bitcoin menyebabkan ramai yang mempersoalkan ketika (atau sesungguhnya jika) altseason akan datang kali ini.

Agak diramalkan, ia memaksa (Bugcoin-menerima) bug emas, Peter Schiff, mulut tentang buih lagi.

BTC Trust Grayscale adalah berdagang pada premium 40% sebagai institusi yang berbondong-bondong, yang mewakili harga Bitcoin hampir $ 15k. Bolehkah lebih banyak jalan?

Pastinya boleh, dan pada hari Rabu ia datang, dengan harga letupan melalui $ 12k pertama dan kemudian $ 13k. Tinggi tahun baru telah dicatatkan sebagai harga berhenti hanya kurang dari $ 14,000, sebelum pengunduran £ 1k untuk ditutup.

Harapan adalah, bahawa harga Bitcoin akan terus meroket tetapi kemudian hari Khamis melihat kecelakaan flash yang sebahagian besarnya diselesaikan sendiri kembali ke $ 12,300 pada hari Jumaat. Sabtu menyaksikan kejatuhan kecil sekitar $ 500 …

… dan harga pagi ini menimbulkan kepalanya di atas parapet $ 12000 sekali lagi.

Sudah tentu, turun naik harga Bitcoin sangat normal dan tidak perlu dibimbangkan, tetapi kadang-kadang orang memerlukan sedikit menenangkan .

Bitcoin "Pencipta" Craig Wright Tidak Memiliki Minggu Besar

Jadi, pencipta diri Bitcoin, Craig Wright tidak mempunyai segala-galanya cara ini minggu. Pada menjangkakan tarikh pengadilan Florida mengenai Bitcoin didakwa ditambang dengan Dave Kleiman, peguam kripto yang berpangkalan di New York ditimbang dengan tafsirannya.

Wright menghadapi berpotensi menjadi yang dihina dalam menghina mahkamah kerana gagal memberikan alamat Bitcoin miliknya. Walau bagaimanapun, peguam berpendapat bahawa (adik lelaki) saudara Kleiman, mengharapkan penyelesaian sulit mahkamah luar, sebagai balasan kerana tidak mendedahkan Wright sebagai penipuan.

Apabila Wright akhirnya mendapat hari di mahkamah, dia hanya berjaya ke menghina hakim yang mengancam untuk memilikinya "dengan gari yang begitu cepat [his] kepala akan berputar". John McAfee, kedua-duanya mengatakan bahawa altseason adalah .

Berita lain

Tom Lee of Fundstrat, [19456518]dan akan berada di sini sebelum akhir tahun.

Begitu juga, FOMO belum benar-benar bermula lagi ketika harga Bitcoin berada dalam 'stealth-mode', tetapi akan memukul

Bitcoin pelombong di Iran sedang ditubuhkan di masjid untuk mengambil kesempatan daripada elektrik percuma yang mereka terima di negara ini.

Dan Akhirnya …

Kami nampaknya kaya dengan teori 'siapa yang Satoshi Nakamoto?' pada masa ini. Spekulasi terbaru menunjukkan bahawa pengasas Guardtime di Estonia, kerana … apa-apa yang lebih baik daripada Craig Wright, bukan?

Bagaimana pendapat anda pada Bitcoin minggu ini ? Marilah kita ketahui di bahagian komen di bawah!


Image courtesy of ShutterstockSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments