Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Apl Bergerak Ripple-Berguna untuk Menyediakan Pembayaran Atas Permintaan di Jepun


· 7 Mac 2018 · 4:00 pagi <! – Kutipan

Konsortium Jepun ditetapkan untuk melancarkan aplikasi telefon pintar revolusi yang dipanggil "MoneyTap, membolehkan pelanggan menyelesaikan urus niaga secara pantas, 24/7. Aplikasi ini dikuasakan oleh teknologi blockchain Ripple. Pemindahan Domestik Instan untuk 80% dari Jepun Menurut pengumuman di laman web rasmi Ripple, ini adalah kali pertama di Jepun aplikasi penyelesaian transaksi mudah alih telah dibangunkan yang akan digunakan oleh pelbagai bank di seluruh negara. SBI Net Sumishin Bank, Suruga

End Excerpt ->

Konsortium Jepun ditetapkan untuk melancarkan aplikasi telefon pintar revolusioner bernama "MoneyTap," yang akan membolehkan pelanggan menyelesaikan urus niaga dengan segera, 24/7 . Aplikasi ini dikuasakan oleh teknologi blockchain Ripple.


Pemindahan Domestik Instan untuk 80% dari Jepun

Menurut pengumuman di laman web rasmi Ripple, ini adalah kali pertama di Jepun sebuah aplikasi penyelesaian transaksi mudah alih telah dibangunkan yang akan digunakan oleh pelbagai bank di seluruh negara. SBI Net Sumishin Bank, Suruga Bank, dan Resona Bank mula menggunakan aplikasi dalam Kejatuhan 2018, selepas itu pelbagai bank lain akan melihat pembebasan berperingkat.

Konsortium Jepun sendiri terdiri daripada 61 bank, yang mencakupi lebih daripada 80% daripada semua aset perbankan di negara ini. Ia juga diketuai oleh SBI Ripple Asia. Oleh itu, MoneyTap secara berkesan meletakkan perbankan seketika di tangan majoriti penduduk Jepun – yang terutamanya terhad kepada urus niaga perniagaan antara jam kerja 8:30 pagi dan 3:30 malam.

 Japan [19659012] Hanya Ketik Dalam </h3>
<p> Untuk menggunakan MoneyTap untuk bayaran domestik segera, pelanggan hanya memerlukan akaun bank, nombor telefon, atau kod QR. Di samping itu, bayaran akan dikurangkan dengan ketara daripada yuran perbankan tradisional dan ATM, memandangkan urus niaga yang dikuasai oleh blockchain akan lebih cepat dan lebih murah. Kata Ketua Pegawai Eksekutif SBI Ripple Asia, Takashi Okita: </p>
<blockquote>
<p> Kami berbangga untuk memanfaatkan teknologi Ripple's blockchain melalui aplikasi mudah alih baharu kami, MoneyTap, untuk meningkatkan infrastruktur pembayaran di Jepun. Bersama kepercayaan, kebolehpercayaan dan jangkauan konsortium bank, kami dapat menghapus geseran dari pembayaran dan membuat pengalaman pembayaran dalam negeri yang lebih cepat, selamat dan lebih efisien untuk pelanggan kami. </p>
</blockquote>
<p><img decoding= Wang pada Maklumat Berkelajuan

Ripple terus membuat rakan-rakan di tempat tinggi [beberapabulanyanglalukeranasyarikatitumelihatuntukmenyediakanpenyelesaianbagipembayaranrentassempadandenganteknologixCurrentdanxRapiddalamannya

Namun, berita ini keluar dari Jepun benar-benar revolusioner dalam bidang domestik sehari-hari menerangkan Emi Yoshikawa, pengarah perkongsian usaha sama di Ripple:

Pembebasan aplikasi mudah alih MoneyTap menunjukkan komitmen Ripple untuk menyediakan rakan kongsi di seluruh Asia dan dunia dengan penyelesaian bertenaga blockchain yang secara dramatik meningkatkan perjalanan pembayaran pelanggan. Kami berbangga untuk menyediakan teknologi siap sedia ini yang bukan sahaja meningkatkan pengalaman pembayaran antarabangsa, tetapi juga mempunyai aplikasi untuk infrastruktur pembayaran dalam negeri.

Misi utama Ripple untuk membantu pemindahan wang seketika kerana maklumat jelas akan menghasilkan, dan sangat sukar untuk menafikan betapa revolusi aplikasi ini mungkin.

Adakah anda teruja dengan aplikasi berkuasa blockchain baru Ripple yang akan dilancarkan di Jepun akhir tahun ini? Adakah anda fikir Ripple benar-benar memberikan revolusi dalam perbankan? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Imej ihsan dari arkitek AdobeStock dan Bitcoinist.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments