Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

App Tunai Square Membantu Membuat Bitcoin Lebih Boleh Diakses


· 1 Februari 2018 · 4:00 pagi <! – Petikan

Membeli dan menjual Bitcoin hanya mendapat sedikit lebih mudah kerana aplikasi Square Cash telah sepenuhnya memeluk cryptocurrency. Tunai Saya Di Luar Selepas beberapa bulan ujian, pengguna aplikasi Square Cash kini boleh membeli dan menjual Bitcoin. Secara meluas dianggap sebagai standard emas cryptocurrency, perdagangan Bitcoin masih menghadapi halangan yang menghalangnya daripada mendapat penggunaan yang meluas. Square kelihatan untuk membantu memperbaiki keadaan itu. Pada asalnya perkhidmatan wang oleh e-mel, aplikasi Tunai Square adalah cara yang popular untuk

Akhir Petikan ->

Membeli dan menjual Bitcoin hanya mendapat sedikit lebih mudah kerana aplikasi Square Cash telah sepenuhnya memeluk [Cryptocurrency]


Cash Me Outside

Selepas beberapa bulan pengujian, pengguna aplikasi Square Cash kini boleh membeli dan menjual Bitcoin.

Secara umum diperhatikan piawaian emas cryptocurrencies masih menghadapi halangan yang menghalangnya daripada menerima pengangkatan yang meluas. Square kelihatan membantu memperbaiki keadaan itu.

Pada mulanya perkhidmatan wang oleh e-mel, aplikasi Tunai Square adalah cara yang paling popular bagi individu untuk menghantar dan menerima wang tanpa membayar yuran tradisional. Ia juga mempunyai kad Visa pra-bayar sendiri dan telah membuktikannya sendiri yang mengganggu secara positif dengan ruang penghantaran wang tradisional.

Walau bagaimanapun, kemudahan akses datang dengan batasan. Pelanggan aplikasi hanya boleh membeli maksimum $ 10,000 dalam Bitcoin setiap minggu, walaupun mereka dapat menjual seberapa banyak yang mereka suka. Selain itu, pengguna tidak boleh menghantar Bitcoin secara langsung kepada pengguna aplikasi Tun tunai lain-seperti yang mungkin dilakukan dengan kebanyakan aplikasi Bitcoin dan bursa lain.

Juga, pengguna tidak secara teknikal memegang Bitcoin yang mereka beli melalui aplikasi diri sendiri, seperti Square merancang untuk memastikan semua bitcoin selamat bagi pihak pelanggannya. Ini boleh memberi manfaat kepada pembeli baru untuk pasaran cryptocurrency yang tidak biasa dengan kombinasi kunci lama dan dompet peribadi tetapi boleh mematikan pembeli veteran.

Yuran tambahan tidak akan dikenakan untuk transaksi Bitcoin, dan harga ditetapkan untuk mencerminkan major lain

Power Play

Pasar Bitcoin baru Square datang dalam keadaan hangat pada pengumuman utama lain dari aplikasi perdagangan saham saingan Robinhood.

Mengulas mengenai model dagangan tanpa komisyen, Robinhood mengumumkan minggu lalu bahawa ia akan melancarkan perdagangan Bitcoin dan Ethereum percuma dalam lima negeri terpilih. Pasaran ditetapkan untuk dibuka pada bulan ini dan telah menemui minat besar di kalangan peniaga-peniaga cryptocurrency yang bersemangat-dengan lebih dari 1 juta orang menunggu untuk mendaftar

 Robinhood Sasaran Millennials dengan Crypto Trading Percuma [PengumumanSquarejugamenjanaminatpositifterhadapsyarikatitu-menaikkannilaisahamnyasebanyak4peratussebelumditutuppadapeningkatan3peratus</span></p>
<p> <span style= Penganalisis Credit Suisse Paul Condra memberitahu CNBC:

Kami percaya bitcoin dan jualan crypto lain mewakili peluang pertumbuhan pertengahan / jangka panjang berpotensi untuk Square dan kami positif pada strategi. Strategi ini juga boleh memaksimumkan penerimaan Square Cash dan kami perhatikan SQ berada pada kedudukan yang baik untuk berpotensi memudahkan pembelian crypto-pembayaran di pedagang Square pada suatu ketika di masa depan.

Mereka yang ingin membeli Bitcoin melalui aplikasi Tunai dalam Negeri-negeri New York, Georgia, Wyoming, dan Hawaii tidak beruntung, karena pembelian akan dilarang di negara-negara yang lebih ketat itu.

[Disclaimer: the author of this article is a holder of Bitcoin (BTC)].

Adakah anda merancang untuk menggunakan aplikasi Tunai untuk membeli dan menjual Bitcoin, atau adakah anda lebih suka pertukaran lain? Bilakah anda melihat Bitcoin menjadi benar-benar boleh diakses oleh pelabur utama? Mari kita ketahui di komen di bawah!


Imej ihsan dari AdobeStock dan Robinhood.

ID) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments