Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Arker: The Legend of Ohm’s P2E Game Metaverse Sedang Berubah Menjadi Dunia 3D yang Mengasyikkan


Permainan NFT berasaskan blockchain Arker: Lagenda Ohm sedang berkembang menjadi sesuatu yang lebih mengasyikkan dan lebih boleh dimainkan, dengan pelancaran versi 3D dunia fantasi mayanya yang akan tiba pada akhir tahun ini.

Arker ialah salah satu permainan main-untuk-dapat yang paling boleh dimainkan. Pemain memainkan peranan sebagai watak berasaskan NFT dan haiwan peliharaan mereka, dari mana mereka memulakan usaha epik untuk mendapatkan semula kawalan ke atas kekuasaan Ohm. Terima kasih kepada model P2E, pengguna dalam Arker boleh mendapatkan item, menggunakannya atau menjualnya di pasaran untuk ganjaran kewangan dan mengambil bahagian dalam siri pertempuran pemain-lawan-pemain atau pemain-vs-persekitaran, dengan misi dan pencarian harian. Sementara itu, elemen sosial membolehkan pemain menyertai persatuan untuk mengambil bahagian dalam peperangan persatuan, bermain acara khas dan banyak lagi.

Dengan pelbagai watak, rune, peralatan, haiwan peliharaan dan pengalaman PVP / PVE yang berbeza, Arker telah menjadi salah satu permainan blockchain paling popular pada peranti Android, iOS dan Windows. Walau bagaimanapun, ia akan menjadi lebih baik apabila permainan berubah menjadi metaverse 3D yang lebih mengasyikkan yang akan membolehkan pemain menjadi sebahagian daripada persekitaran permainan.

Dikuasakan oleh Unreal Engine 5, Versi 3D Arker menjanjikan beberapa grafik yang luar biasa. Pemain akan dapat menerokai seluruh bandar Ohm pada masa lapang mereka, menyusuri jalanan yang gelap, menerokai dalam bangunan dan melawati pasaran yang sibuk untuk memperoleh senjata baharu, bersedia untuk cabaran yang lebih baharu dan semakin sukar. Dalam metaverse 3D baharu ini, pemain akan dapat bertemu rakan mereka, berbual dengan mereka, melawan mereka dalam pertempuran satu lawan satu atau bekerjasama untuk menyelesaikan pencarian berbeza bersama-sama. Kemungkinannya hampir tidak terhingga dan dengan versi 3D, akan ada lebih banyak pilihan permainan. Metagame baharu akan membolehkan bola sepak jalanan dadakan, grafiti parkour dan banyak lagi.

Walaupun versi 3D ditujukan kepada pemain dengan perkakasan pengkomputeran yang lebih berkuasa, versi 2D permainan tidak diabaikan dalam apa cara sekalipun. Ia akan terus boleh diakses pada peranti mudah alih dan PC yang lebih lama, dengan main silang memastikan pemain boleh menyertai semula permainan dalam kedua-dua persekitaran. Jadi, sebagai contoh, pemain boleh menggunakan akaun sedia ada mereka pada kali pertama mereka memainkan versi 3D, membawa semua kemajuan, peningkatan dan ganjaran mereka ke dalam versi baharu – dan sebaliknya.

Walau bagaimanapun, terdapat mod permainan dan kandungan tambahan dalam versi 3D yang tidak disokong dalam dunia 2D.

Arker berkata ia masih berusaha untuk memuktamadkan butiran dunia 3Dnya. Ia menjangkakan untuk melancarkan ujian Alpha bagi persekitaran 3D akhir tahun ini, apabila pemain terpilih akan dapat membantu menyelesaikan sebarang pepijat dan isu menjelang pelancaran penuh pada tahun depan.

Dalam pada itu, Arker berkata ia akan terus memperkenalkan kemas kini kepada versi 2D, dengan grafik yang dipertingkatkan, sistem ekonomi yang unggul dan lebih banyak fungsi permainan dijanjikan.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments