Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

ATM Bitcoin Cointed Unleashed – Bitcoinist.com


· 12 Februari 2018 · 7:00 pm <! – Petikan

Kami telah memberitahu anda kisah tentang bagaimana Cointed menjadi pembekal utama Bitcoin di Eropah Berita Bitcoin terbaru kami. Namun, ke puncak dan tinggal di sana ada dua pertempuran berasingan. Ketua Pegawai Eksekutif Wolfgang Thaler dan penolong pengurus Jimi Aho berkongsi dengan kami bagaimana mereka merancang untuk mengekalkan kelebihan daya saing syarikat dan kekal di atas. Dalam laporan ketelusan mereka, anda dapati bahawa syarikat itu memiliki 116 mesin, di mana

Akhir Petikan ->

Kami telah memberitahu anda kisah bagaimana Cointed menjadi penyedia utama Bitcoin di Eropah dalam Berita Bitcoin [194590024] terkini . Namun, ke puncak dan tinggal di sana ada dua pertempuran berasingan. Ketua Pegawai Eksekutif Wolfgang Thaler dan penolong pengurus Jimi Aho berkongsi dengan kami bagaimana mereka merancang untuk mengekalkan kelebihan daya saing syarikat dan kekal di puncak.


Dalam laporan ketelusan mereka anda boleh mendapati bahawa syarikat itu memiliki 116 mesin dari mana 70 sudah beroperasi. Mereka menambah lokasi baru hampir setiap minggu! Seperti kebanyakan penyedia ATM Bitcoin yang lain, Cointed mempunyai dua model: One-way dan Two-way.

Ketika datang ke penyedia ini, ATM bitcoin adalah istilah yang mengelirukan. ATM Cointed boleh menyokong mana-mana mata wang pelanggan mahu disenaraikan di bursa mereka. Bersama-sama dengan itu tidak lama lagi semua mesin akan mempunyai sokongan NFC untuk pembayaran mudah alih .

Apa itu NFC dan mengapa ia penting

NFC bermaksud komunikasi dekat lapangan. Pada asasnya, ia membolehkan dua peranti diletakkan berhampiran satu sama lain untuk bertukar data. Kebanyakan peranti pembayaran dari terminal POS ke telefon bimbit seperti iPhone 6 dan Galaxy X9 menggunakan teknologi ini untuk pembayaran mudah alih. Satu-satunya keperluan adalah untuk kedua-dua peranti dilengkapi dengan cip NFC.
Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang teknologi ini, artikel ini sangat membantu.

Sejak pembayaran mudah alih pertama kali diperkenalkan Asia / Pasifik telah menjadi pasaran terbesar. Hanya untuk 2016, orang di Asia membayar 100 juta lebih melalui telefon bimbit mereka berbanding orang Eropah. Lihat nombor . Kerana Cointed mahu berkembang di pasaran itu, dengan ciri ini merupakan langkah besar ke hadapan.

Inilah sebabnya tumpuan Cointed adalah Asia. Menjadi pemimpin di Eropah pastinya satu pencapaian yang besar. Sayangnya, kebanyakan negara di EU sedang mengalami kemerosotan ekonomi dan semakin sedikit orang terlibat secara aktif dengan crypto.

Bahwa Asia adalah pasaran terbesar untuk crypto. Ramai orang muda yang hidup dengan berdagang crypto atau perlombongan. Catering ke pasaran itu penting bagi kejayaan projek-projek blockchain yang paling.

Walau bagaimanapun, lokasi baru akan dipasang di seluruh Eropah. Fikirkan Sepanyol, Itali, dan Hungary. Serta Cointed itu sudah bekerjasama dengan syarikat-syarikat di Indonesia, Hong Kong, dan Jepun. Rakan-rakan ini akan membantu pengedaran ATM kami secara besar-besaran.

Model ATM Bitcoin Cointed X

Sehingga kini Cointed menggunakan pembekal luaran untuk mesin ATM mereka. Bagaimanapun, pada tahun ini mereka mengeluarkan model buatan mereka yang dipanggil "X".

Pasukan memilih untuk membangunkan mesin mereka sendiri selepas satu siri percubaan oleh penjenayah untuk memecahkan bingkai ATM dan mencuri wang tunai yang ada. Itulah sebabnya model X datang dalam kes yang lebih kuat untuk menghentikan perompak yang dilengkapkan dengan baik. Selain itu, Cointed telah mencipta perisian proprietari untuk mesin mereka yang akan menjadikan ATM lebih berdaya tahan untuk menyerang serangan.

Penambahan yang menarik pasukan yang dibuat adalah pelbagai warna. Sebelum semua ATM Cointed datang dalam tanda tangan mereka biru. Model X terdapat dalam tiga warna terang – biru, kuning dan merah. Sama seperti garis warna Apple menawarkan pada iPod dan Mac mereka.

Manfaat lain ialah masalah dengan model X akan diperbaiki dengan lebih cepat. Satu isu dengan model dari pembekal luar adalah bahawa mereka bertanggungjawab untuk menyelesaikan beberapa isu, memperlahankan proses. Pengilangan dalaman bermakna sokongan pelanggan yang lebih pantas.

Sum up

Cointed telah mencipta nama untuk diri mereka dalam cryptosphere. Orang dari Jerman pergi ke Austria hanya menggunakan ATM Bitcoin mereka. Model X mereka memajukan permainan dan mereka juga mempunyai prototaip lain dalam perancangan.

Sejak 20 Oktober, 2017 mereka juga mempunyai ICO! Pastikan anda menyemaknya! Ia hanya mempunyai 20 hari lagi, 28 Februari, 2018. Juga, kekal dikemas kini dengan berita Bitcoin terkini.


Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments