Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

ATM Bitcoin Worldwide Double pada 2018


Tidak ada kekurangan kebun binatang yang bersembunyi di dalam menunggu untuk memilih tulang-tulang kerongkong Bitcoin. Ini adalah volt bank, pengawal selia, penyandang jawatan, dan kebanyakannya lelaki beruban berkuasa yang menolak kritikan sebagai remeh, fad, penipuan, atau aset semata-mata spekulatif yang tentunya akan menilai nilai sifar. Tetapi jika itu berlaku, berapa banyak industri yang boleh bercakap mengenai statistik seperti pertumbuhan YOY 100 peratus?


Sudah tentu Bukan Bank-bank Eropah

Jika anda mahu membedah industri yang sedang dalam kesulitan, tidak perlu lagi dari bank-bank Eropah. Anda tahu, rumah kuasa global yang telah menyebabkan kekacauan dan kekacauan kewangan di seluruh dunia. Orang-orang yang mempunyai teknologi mahal dan ketinggalan zaman, menghukum kadar faedah, dan bantuan saksama mereka skandal pencucian wang.

Menurut ke FT :

Saham bank Eropah jatuh sebanyak purata 25 peratus tahun ini, menghapuskan semua keuntungan yang dibuat sepanjang enam tahun yang lalu. Tiada satu pun daripada 16 bank terbesar di seluruh zon euro dan Switzerland yang didagangkan di atas nilai buku, dengan perdagangan Deutsche Bank yang kontroversial pada satu perempat daripada nilai buku dan menyelam sebanyak kira-kira 53 peratus pada tahun 2018.

Jika anda menginginkan sedikit yang bagus untuk melihat kejatuhan drastik di ATM, tidak ada lagi yang lebih jauh daripada ini dari Statista di UK, di mana angka itu telah jatuh dari tebing tahun ini

 Carta statistik [19659012] ATM Bitcoin Double pada 2018 </h2>
<p><span style= Sebagai perbandingan, inilah carta kecil yang lain untuk anda dari CoinATMRadar . Pemaju perisian dan CasaHodl CTO, Jameson Lopp, menegaskan bahawa:

Bilangan Bitcoin ATM meningkat dua kali ganda kepada 4,000 pada tahun 2018, yang terus berkembang selama 3 tahun 100% tahun ke atas pertumbuhan tahun

Bilangannya sebenarnya 4,109 pada 31 Disember 2018.

Sebelum anda meneruskan dan nyatakan yang jelas, ya, membandingkan 4,000 ATM dunia lebih kepada 65,000 di satu pulau yang sejuk sahaja seperti membandingkan epal dengan oren .

Jelas, dunia sangat bergantung kepada bank dan beberapa Bitcoin ATM di setiap negara bahkan tidak mula bersaing. Tetapi trendnya adalah jelas, namun: 100 peratus pertumbuhan YOY berbanding dengan penurunan yang berterusan.

 Bitcoin ATM Spring up Across Utah ... ish

Bitcoin Subreddit Crew 61% pada 2018

Satu lagi kawasan yang menarik menunjukkan tanda-tanda bahawa Bitcoin masih hidup dan menendang dalam media sosial. Bitcoin Subreddit r / Bitcoin, forum nombor satu untuk membincangkan semua perkara Bitcoin, mencapai lebih satu juta pelanggan pada tahun ini. Lebih tepat lagi, ia menyaksikan pertumbuhan 61 peratus bagi seluruh 2018 walaupun pasaran beruang tidak menentu.

Tidak seperti jumlah Bitcoin ATM yang semakin meningkat, Subreddit Bitcoin berkembang kurang dari tahun 2017, di mana angka itu adalah sekitar 200 peratus. Tetapi apabila anda menganggap penurunan nilai hampir 80 peratus Bitcoin pada tahun ini, kenaikan 61 peratus kepentingannya tidak terlalu buruk.

Bitcoin Is Alive and Kicking

Walaupun kejatuhan harga, infrastruktur bertambah baik dan pengetahuan menyebarkan kerana jenis angka ini mengingatkan kita. Sebagai Pengasas ShapeShift dan COO Jon menyimpulkan kepada Bitcoinist :

2018 telah menjadi tahun pertumbuhan dan inovasi teknologi yang pantas untuk syarikat di seluruh industri. Ya, masalah pasaran beruang, tetapi itu merupakan periode waktu dengan awal dan akhir, bagian dari satu siklus yang mengulanginya selama bertahun-tahun.

Pertumbuhan apa yang Anda harapkan Bitcoin untuk dilihat pada tahun 2019? Kongsi ramalan anda di bawah!


Imej ihsan ShutterstockSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments