Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Auctus Melancarkan Platform Perancangan Persekolahan Berbasis Blockchain Pertama


· 4 Mac 2018 · 12:30 pm <! – Petikan

Auctus, platform pertama di dunia untuk rancangan persaraan berkuasa kontrak pintar, yang membolehkan anda untuk membuat portfolio tumpuan persaraan yang disesuaikan, yang terdiri daripada aset tradisional dan kriptografi, hanya mengeluarkan platform alpha mereka pada testnet Einkeum Rinkeby. Platform yang dikeluarkan membolehkan anda memilih antara cadangan portfolio, yang dibuat oleh komuniti, dalam pasaran penasihat manusia, atau dibantu oleh penasihat robot yang akan mengesyorkan anda portfolio yang disesuaikan, dengan mengambil kira sasaran dan profil anda. The

Auctus platform pertama di dunia untuk pelan persaraan yang dikuasai kontrak pintar, yang membolehkan anda membuat portfolio tumpuan persaraan yang disesuaikan, yang terdiri daripada aset tradisional dan mata wang kriptografi , hanya melancarkan platform alpha mereka pada Ethereum's Rinkeby testnet.


Platform yang dikeluarkan membolehkan anda memilih antara cadangan portfolio yang diwujudkan oleh komuniti, dalam pasaran nasihat manusia, atau dibantu oleh penasihat robot yang akan mencadangkan anda portfolio yang disesuaikan, dengan mengambil sasaran dan profil anda.

Platform yang dikeluarkan memberi anda idea tentang mana pasukan di belakang Auctus sedang menuju ke.

Daniel Duarte, CTO di Auctus menyatakan:

Kami sangat teruja dengan cara yang sedang berlaku. Platform yang dilepaskan membolehkan kami mendapatkan maklum balas daripada komuniti di seluruh dunia. Semua maklum balas yang dikumpul akan dinilai dengan pasukan, penasihat dan peguam kami dan seterusnya kami akan meletakkan strategi empat pelepasan beta kami, yang akan di Ethereum mainnet.

Auctus baru-baru ini menjadi tajuk utama kerana pelbagai perkongsian dan keahliannya dalam Enterprise Ethereum Alliance. Mereka juga dikenali kerana piawaian amalan terbaik, dalam usaha untuk mengekalkan model token kuat dan ekonomi token.

Selain pelepasan platform baru-baru ini, mereka juga melakukan penjualan token pada 27 Mac. Senarai putih mereka kini dibuka tetapi dijangka ditutup lebih awal daripada masa.

Semua butiran boleh didapati di sini: https://auctus.org/tokensale/


Gambar ihsan Auctus

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments