Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Auctus Sertai Perikatan Ethereum Enterprise


· 16 Februari 2018 · 11:15 <! – Petikan

Auctus hari ini mengumumkan bahawa ia menyertai Enterprise Ethereum Alliance (EEA) inisiatif blockchain open source dengan lebih 250 syarikat anggota. Auctus menyertai EEA untuk memanfaatkan rangkaiannya untuk meningkatkan produk, perkhidmatan dan penawaran kami serta menyokong penggunaan Ethereum dalam perusahaan. Ludmila Lopes berkata: Kami sangat teruja untuk menjadi sebahagian daripada Perikatan Enterprise Ethereum. Kami bertujuan memanfaatkan rangkaian EEA untuk membina lebih banyak nilai untuk

End Excerpt ->

Auctus hari ini mengumumkan bahawa ia menyertai Ethereum Alliance (EEA) , inisiatif blockchain sumber terbuka terbesar di dunia dengan lebih 250 syarikat ahli. Auctus menyertai EEA untuk memanfaatkan rangkaiannya untuk meningkatkan produk, perkhidmatan dan penawaran kami serta menyokong penggunaan Ethereum dalam perusahaan.


Ludmila Lopes berkata:

Kami sangat teruja untuk menjadi sebahagian daripada Enterprise Ethereum Alliance . Kami berhasrat untuk memanfaatkan rangkaian EEA untuk membina lebih banyak nilai untuk komuniti kami dan memperbaiki produk, perkhidmatan dan penawaran yang sedia ada. Selepas menyertai MAMA, ini merupakan pencapaian lebih lanjut untuk Auctus dalam mengejar amalan terbaik industri.

Platform Auctus merupakan platform penjimatan berasaskan kontrak pintar dan matlamat berasaskan kontrak pintar global dengan perkhidmatan pengurusan portfolio khusus untuk pelaburan ekuiti dan bon tradisional, serta pelaburan cryptocurrency. Platform ini memberikan pengguna pandangan agregat semua simpanan persaraan, dari rancangan IRA / 401k yang dikawal kerajaan, pelan persaraan sukarela tradisional serta dompet crypto . Misi Auctus adalah untuk meletakkan pengawal persaraan kembali mengawal pelan persaraan mereka dengan menyediakan maklumat yang diperlukan untuk membuat keputusan yang tepat dan menggunakan pelan block untuk meningkatkan ketelusan dan automasi. Auctus menawarkan robo penasihat, ketelusan, automasi dan penyimpanan rekod, serta pasaran yang membolehkan komuniti persaraan bersama tanpa orang tengah.

Mengenai Ethereum Alliance Enterprise

EEA adalah yang disokong oleh industri, bukan untuk -profesional yang ditubuhkan untuk membina, mempromosikan dan menyokong secara meluas amalan terbaik teknologi Ethereum, standard terbuka, dan arkib rujukan sumber terbuka. EEA membantu mengembangkan Ethereum menjadi teknologi gred perusahaan, menyediakan penyelidikan dan pembangunan dalam pelbagai bidang, termasuk privasi, kerahsiaan, skalabilitas, dan keselamatan. EEA juga menyiasat seni bina hibrid yang merangkumi kedua-dua rangkaian Ethereum yang dibenarkan dan awam serta kumpulan kerja lapisan khusus industri.

EEA secara kolektif akan membangunkan standard industri terbuka dan memudahkan kerjasama dengan pangkalannya dan terbuka kepada mana-mana ahli komuniti Ethereum yang ingin menyertai. Rangka kerja sumber terbuka ini akan membolehkan pengambilan jisim pada kedalaman dan keluasan yang tidak dapat dicapai dalam silo korporat individu dan memberikan wawasan tentang masa depan skalabiliti, privasi, dan kerahsiaan rangkaian tanpa izin Ethereum awam.

Untuk maklumat lanjut mengenai Auctus sila sila layari laman web dan muat turun [1890906] [18909015].


Gambar ihsan Auctus

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments