Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bagaimana Blockchain Membuka Kunci Pelaburan Perniagaan untuk Peserta Runcit


· 19 Februari 2018 · 10:00 pm <! – Petikan

Idea hebat sering mempunyai permulaan yang paling rendah, dan hanya selepas 'Eureka!' momen yang banyak menyedari potensi sebenar mereka. Satu contoh yang sangat baik ialah Avon, salah satu syarikat kosmetik yang paling popular hari ini, yang bermula sebagai seorang jurujual buku ke pintu yang bernama David H. McConnell. McConnell menyedari bahawa dia membuat lebih banyak jualan buku ketika menawarkan sampel percuma minyak wangi kepada pelanggan perempuannya, dan oleh itu dia memutuskan untuk menggugurkan buku-buku secara kekal, membuka kedai sebagai

End Excerpt ->

Idea selalunya mempunyai permulaan tersendiri, dan hanya selepas masa 'Eureka!' yang banyak menyedari potensi sebenar mereka. Satu contoh yang sangat baik ialah Avon, salah satu syarikat kosmetik yang paling popular hari ini, yang bermula sebagai seorang jurujual buku ke pintu yang bernama David H. McConnell. McConnell menyedari bahawa dia membuat lebih banyak jualan buku ketika menawarkan sampel percuma minyak wangi kepada pelanggan perempuannya, dan oleh itu dia memutuskan untuk menggugurkan buku-buku secara kekal, mendirikan kedai sebagai Syarikat Perfume California.


Perniagaannya berlepas, tetapi seperti banyak orang, ia memerlukan lebih banyak modal kerja untuk mendapatkan lebih jauh dari tanah. Pada masa itu, mendapatkan pembiayaan perniagaan baru hanya mungkin melalui bank atau dengan meminjam wang dari rakan dan keluarga, jadi McConnell mungkin pergi ke cawangan tempatan dan membuat padangnya. Apa yang akhirnya mengakibatkan syarikat berbilion-bilion dolar, tetapi apa yang akan Avon hari ini mempunyai McConnell gagal mencari pelabur? Ia mungkin tidak wujud, sekurang-kurangnya tidak dalam keadaan yang mengagumkan.

Pelaburan adalah bagaimana masyarakat secara kolektif memilih idea mana yang paling sesuai. Inilah yang menjadi permulaan permulaan berasaskan garaj ke rumah api teknologi yang disenaraikan di NYSE, dan tanggapan ini mewujudkan sejumlah besar kekayaan bagi mereka yang boleh menyertai. Dengan kelaziman internet dan era dot-com, melancarkan sebuah syarikat IT baru telah menjadi lebih mudah dari sebelumnya, tetapi malangnya, kemudahan internet tidak meluas ke dalam bidang pelaburan. Tidaklah sukar untuk melabur dalam syarikat-syarikat yang sudah ditubuhkan melalui pasaran ekuiti, tapi bagaimana pula dengan syarikat-syarikat yang belum mekar?

 Perubahan Baki Blockchain

Perubahan Baki Blockchain

pelabur tetap sukar untuk diatasi. Orang boleh bekerja secara meluas untuk mencuba dan memecah pusingan pelaburan malaikat, tetapi jumlah kertas kerja dan usaha yang diperlukan adalah pelaburan yang signifikan sendiri. Kos urus niaga untuk memproses urus niaga juga menakutkan, tetapi walaupun idea-idea terbaik biasanya menerima pembiayaan mereka di belakang pintu masuk firma modal teroka, kerana cengkaman besi mereka terhadap wang institusi.

Pelabur runcit mahu membantu permulaan oleh menunaikan wang mereka sendiri, dan berhak demikian, diberi hadiah yang berpotensi. Walau bagaimanapun, peluang-peluang untuk berbuat demikian dipegang dengan panjang lengan, yang tidak dapat dijangkau. Ia bukanlah permulaan yang tidak akan menghargai lebih banyak variasi di mana pembiayaan berasal, terutamanya jika mereka boleh melonggarkan keperluan ekuiti drakik yang sama kepada mana-mana firma VC, tetapi pengawal selia status quo ini mengekalkannya kerana alasan yang egois. Ini telah menjadi realiti untuk beberapa ketika, namun teknologi blockchain yang terdesentralisasi telah menunjukkan kepada pasaran bahawa pasang surut akhirnya berubah.

Pemula teknologi yang berminat yang memerlukan pembiayaan kini boleh menggunakan platform blockchain seperti OnPlace, yang memberi mereka akses kepada komuniti pelabur runcit yang luas dan terdesentralisasi. The lejar digital adalah satu-satunya alat yang cukup kuat untuk menganjurkan usaha semacam itu dan meletakkannya pada penggunaan yang cekap. Projek-projek yang disenaraikan di platform OnPlace boleh mengaitkan bahagian-bahagian ekuiti yang mereka sanggup berpisah dan menjadikannya tersedia untuk banyak peserta platform. Kontrak pintar memastikan bahawa proses itu diseragamkan dan dikuatkuasakan secara autonomi, yang menghapuskan beban birokrasi dan pelaksanaan kontrak kertas yang dikenakan pada paradigma yang sedia ada.

 Lembaga Pengarah yang Decentralized

Lembaga Pengarah yang Decentralized

] Membuka tetingkap kepada pelabur runcit akan membawa projek-projek baru yang menarik kepada rangkaian OnPlace, yang mendorong lebih banyak penyertaan dan membantu sistem berkembang secara organik. Walaupun pembiayaan diletakkan dalam perhatian, pengguna OnPlace juga akan dapat menggunakan Sistem Tokenisasi Aset Persendirian (PATS) yang sesuai untuk menguruskan pelbagai peranan mereka dalam ekosistem di mana mereka telah melabur. Protokol menjadikannya mudah untuk menganalisis peluang baru, memperoleh kemajuan kemajuan, kawalan kendali ke atas saham seseorang, dan mengundi mengenai keputusan yang akan memberi kesan kepada rangkaian.

OnPlace mewakili evolusi semulajadi konsep ICO, yang masih hilang beberapa fungsi yang diperlukan untuk ketelusan yang lengkap. Para pelabur ICO mempunyai beberapa pilihan apabila memantau kemajuan projek yang mereka telah melabur, dan menilai ICO untuk kualiti adalah permainan meneka lebih daripada apa-apa. Dengan memberi mereka kerangka kerja yang handal, OnPlace berusaha untuk membawa lebih banyak akauntabiliti kepada industri.

Semangat ini bahawa OnPlace menganjurkan TGE mereka sendiri, yang bermula dengan pra-jualan pada 1 Februari 2018, selama 10 hari yang mana OnPlace berjaya menaikkan topi lembutnya!
Sumbangan dibuat dalam semua mata wang utama seperti BTC, ETH, LTC, dan BCH. Selain daripada jumlah yang dikutip dalam pelbagai kriptografi semasa pra-jualan, projek OnPlace juga berjaya membiayai kempen melalui platform crowdfunding https://www.crowdfunder.com/Onplace/invest .

Walau bagaimanapun, pada 10 Februari pra-jualan telah berakhir, dan OnPlace membuat jeda pendek untuk menghantar semua bonus kepada peserta dan membuat kemas kini pada halaman crowdsale. Sekarang, sejak semua pelabur awal mendapat bonus mereka, OnPlace telah memutuskan untuk memperluas komunitinya dan meneruskan pra-penjualan untuk mencapai penutupan keras 15,000 ETH (seperti yang dinyatakan pada permulaan kempen).

Pasukan OnPlace berkata:

Menyambung semula pra-jualan adalah satu langkah ke hadapan untuk mempercepatkan fasa pembangunan, menarik pakar-pakar terkemuka tambahan kepada projek kami, dan dengan cara ini membolehkan idea kami dapat hidup lebih cepat.Kami sedang mengusahakan beberapa kemas kini untuk pelan tindakan yang kami merancang untuk menyediakan untuk komuniti ASAP. Penyenaraian OPL di bursa juga sedang berjalan. Kami menjangkakan telah siap pada Q2, dan platform pertukaran pertama yang akan mempunyai dagangan OPL yang ada ialah Tmission Exchange ( http://exchange.tmission.io ).
Kami menjemput semua orang untuk melawat kami halaman pra-jualan yang dikemas kini di https://crowdsale.onplace.io/ dan menyertai komuniti Telegram kami di https://t.me/on_place_chat .

Penyumbang boleh berharap dapat menjadi suara yang paling menonjol dalam pendanaan permulaan IT generasi akan datang dan sudahpun mempunyai tanda-tanda mereka apabila idea-idea besar esok mula mencapai platform.


Imej ihsan OnPlace, Shutterstock

Bitcoinist tidak tidak mengesahkan dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan mereka sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments