Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bagaimana Blockchain Mempertahankan Penduduk untuk Mendapatkan Keadaan Kota


· March 2, 2018 · 10:00 pm <! – Petikan

Hampir semua orang hari ini sedang mencari untuk mengewangkan pengetahuan mereka melalui kandungan posting, , dan menjadi "pemimpin pemikiran" dalam bidang tertentu. Jenama persendirian telah menjadi ruji dalam arena perniagaan sebagai semakin banyak profesional berusaha untuk membuat nama dengan menawarkan kebijaksanaan terkumpul mereka. Namun ia adalah satu kebenaran asas yang tidak semua orang ditakdirkan untuk mempunyai jenama peribadi yang berjaya. Dan tidak semua orang mahu jenama peribadi yang berjaya; Itulah

Akhir Petikan ->

Hampir semua orang hari ini sedang mencari untuk mengewangkan pengetahuan mereka melalui kandungan kandungan, hosting webinar, dan menjadi "pemimpin pemikiran" dalam bidang tertentu. Jenama persendirian telah menjadi bahan utama di arena perniagaan sebagai semakin ramai profesional berusaha untuk membuat nama dengan menawarkan kebijaksanaan terkumpul mereka.


Namun itu adalah kebenaran asas yang tidak semua orang ditakdirkan untuk mempunyai jenama peribadi yang berjaya. Dan tidak semua orang mahu sebuah jenama peribadi yang berjaya; itu banyak kerja untuk membuat dan menyelenggara, dan datang dari panggilan yang mendalam dan ghairah yang jauh dari universal.

Walaupun keinginan atau penipuan sedemikian, jika diberi peluang, kebanyakan akan tetap mengakui bahawa mencari jalan untuk mendapatkan sedikit tambahan tunai hanya dengan berkongsi apa yang mereka sudah tahu bunyi seperti perjanjian yang sangat manis.

Pengetahuan yang beretika dengan cepat menjadi kenyataan yang berdaya maju. Data terus menjadi salah satu sumber yang paling berharga yang tersedia juga, jadi jika anda mempunyai metrik untuk membuat cadangan apa yang anda tahu, itu semua lebih kuat. Ini jelas disokong oleh pelbagai organisasi perusahaan yang menghargai analisis dan metrik di atas segalanya untuk mendorong syarikat ke hadapan.

Selain itu, penganalisis tertentu mendakwa bahawa data peribadi yang dihasilkan oleh orang setiap hari boleh bernilai ratusan ringgit [

Sebab kebanyakan pengguna tidak mendapat keuntungan dari data yang mereka hasilkan dalam talian, bagaimanapun, adalah kerana beberapa platform pilihan adalah orang yang membuat moolah dengan menyediakan akses kepada perkhidmatan mereka (Facebook, Google, Spotify, dll). .). Dengan jenis perkhidmatan ini, orang mengalihkan pemilikan mereka.

Walaupun usia digital terus berkembang, namun pengguna mula menuntut lebih banyak kawalan ke atas maklumat yang diumumkan kepada umum dan bagaimana mereka diberi ganti rugi.

Potensi Penyelesaian kepada dinamik ini adalah teknologi blockchain dan keupayaannya untuk membantu pengguna memonetisasi data dan pandangan mereka.

 Bagaimana Penduduk dapat mengewangkan Pengetahuan Kota mereka

Bagaimana Penduduk Lokal Dapat Menghasilkan Pengetahuan Kota mereka [19659017Walaupunblokchainpadamasainidianggapsebagaiteknologikewangan(sejakiamendasaripelbagaicryptocurrency)iacepat menyebarkan ke berbagai industri termasuk perjalanan; sebuah ceruk yang masak untuk gangguan.

Industri pelancongan telah bertiup selama bertahun-tahun, dan kerana terdapat sedikit inovasi semasa, pintu telah dibiarkan terbuka untuk startup untuk menggoncangkan perkara. Dan itu betul-betul syarikat perjalanan yang berpusat di London, Cool Cousin bertujuan untuk melakukan.

Cousin Cool adalah agensi pelancongan peer-to-peer yang pertama di dunia, diarahkan pada generasi muda. Platform ini menyajikan pandangan bandar yang dikehendaki kepada pelancong berdasarkan gaya dan keutamaan mereka, yang disediakan oleh penduduk setempat yang berpikiran sama. Komuniti penduduk setempat (atau "Sepupu") yang bertindak sebagai agen perjalanan pseudo yang dipersonalisasi wujud di lebih daripada 70 bandar raya di seluruh dunia.

Apa yang menjadikan konsep radikal seperti ini untuk industri pelancongan adalah penduduk tempatan – tawaran bandar mereka – secara langsung boleh memberikan orang-orang dengan tips dan maklumat untuk meningkatkan percutian mereka sambil mendapat pampasan dalam cryptocurrency-platform khusus.

Ini memberikan penduduk tempatan cara untuk mengewangkan pengetahuan bandar mereka yang susah payah sambil menghilangkan ulasan bias yang tidak selalu boleh dipercayai. Ini adalah perkhidmatan penting untuk pelancong yang menganggap bahawa minat pasaran mengutamakan jualan dengan ketepatan, dan ini menjejaskan hasil carian asasnya. Di bawah paradigma ini, individu boleh memilih untuk pergi ke restoran penarafan tertinggi pada Penasihat Perjalanan, hanya untuk mencari diri mereka duduk di kandang di halaman belakang lelaki ;

Mula-mula, syarikat-syarikat lain yang berpangkalan di blokchain, seperti syarikat Winding Tree, berusaha untuk menggalakkan paradigma semasa memotong orang tengah seperti Expedia dengan berkesan mendesentralkan industri perjalanan dan mengurangkan kos untuk pengembara.

Jenis organisasi ini adalah manifestasi paling awal keupayaan blockchain untuk membentuk semula industri perjalanan dengan asasnya, dengan banyak permutasi yang bersedia untuk muncul pada tahun-tahun mendatang.

 Bagaimana Blockchain Mengubah Permainan

Bagaimana Perubahan Blockchain The Game

Teknologi Blockchain membantu menghilangkan rasuah industri perjalanan jenis ini dan meletakkan maklumat kembali ke tangan orang biasa. Dengan blockchain orang dapat memanfaatkan data dan ketajaman budaya mereka sendiri dengan menjualnya secara langsung kepada pembeli berbanding dengan menyerahkannya kepada monolit yang berpusat.

Dalam rangka kerja ini, penduduk kota dapat menjadi individu berdaulat, mampu untuk menjana pendapatan sendiri semata-mata dari kepakaran yang mereka telah dituai dengan menjalani kehidupan mereka.

Konsep membina pasaran bagi pengetahuan dan data nampaknya merupakan aplikasi utama untuk teknologi blockchain kerana implikasinya memanjangkan ke arah mewujudkan dunia nyata dan futuristik banyak dengan individu yang bebas dari segi kewangan.

Teknologi Blockchain berdiri untuk merevolusi sepenuhnya industri pelancongan dalam pelbagai cara. Dengan membenarkan kedua-dua pembeli dan penjual berinteraksi melalui maklumat dengan cara yang diperoleh, laluan baru untuk pengalaman dan pendapatan menjadi tersedia kepada para peserta.

Pada ketika ini, penyelesaian perjalanan itu seolah-olah menjadi canggih. Namun, kenyataannya adalah bahawa orang hanya menggaru permukaan apa yang blockchain mampu dari segi kawalan maklumat dan pengewangan.

Seperti dunia terus memperhatikan betapa pentingnya ekonomi berasaskan pengetahuan menjadi, data semacam itu dan platform perdagangan maklumat akan menghasilkan sumber pendapatan yang baru untuk ramai orang. Idea ini dapat merevolusikan sepenuhnya cara orang berfikir mengenai "ekonomi gig" dan apa yang mesti dilakukan oleh orang-orang untuk hidup di dunia moden.

Apa yang anda fikir adalah cara yang paling penting teknologi blockchain memberi impak kepada dunia di sekeliling kita? Maklumkan kepada kami dalam komen-komen di bawah.


Images courtesy of Pexels, iStockPhoto

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments