Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bagaimana Budbo Merancang untuk Mengesahkan dan Revolusi Industri Tanaman


· 27 Februari 2018 · 9:30 pm <! – Petikan

Teknologi Blockchain sudah menunjukkan potensi besar untuk mencipta semula beberapa industri global – industri tidak dikecualikan. Budbo, aplikasi blockchain Ethereum yang berkuasa, ditetapkan untuk merevolusi industri ganja dengan bukan sahaja menjadikan perniagaan lebih mudah, lebih selamat dan lebih cekap, tetapi juga dengan mengesahkan industri secara keseluruhan. Membenarkan Industri Cannabis Menguatkan kuasa blok block, Budbo kelihatan menambahkan lapisan keselamatan yang ketara dan ketelusan ke

End Excerpt ->

Teknologi Blockchain sudah menunjukkan potensi yang besar untuk mencipta semula apa-apa bilangan industri global – industri ganja tidak dikecualikan. Budbo, sebuah aplikasi blockchain berkuasa Ethereum, bersedia untuk merevolusikan industri ganja dengan bukan sahaja membuat perniagaan lebih mudah, lebih selamat dan lebih cekap, tetapi juga dengan mengesahkan industri secara keseluruhan.


Membatalkan Industri Ganja

daripada blok block, Budbo kelihatannya menambah lapisan keselamatan dan ketelusan yang penting kepada industri ganja – dua komponen penting yang menghalang industri ganja daripada menjadi perusahaan perubatan yang sah di mata orang ramai.

Aplikasi Budbo, menggunakan ketangkasan blok penghalang Ethereum yang terkemuka di industri, akan menyampaikan kod modular yang berfungsi dan menyediakan persekitaran kotak pasir – meminimumkan masa, infrastruktur dan pelaburan pembangunan.

Aplikasi blockchain Budbo juga beroperasi di awan dan serasi dengan persekitaran awan hibrid hari ini. Ini akan membekalkan keupayaan untuk percubaan tanpa kos tambahan yang berkaitan dengan perbelanjaan infrastruktur, serta membantu mereka mengakses komuniti global pengguna ganja lebih cepat dari sebelumnya.

 Bud pada Blockchain

Bud pada Blockchain

Dengan meminjamkan platform berkualiti untuk urus niaga perniagaan yang selamat dan terjamin, Budbo dijangka mengambil "tunas" dari ruang bawah tanah.

Bagi mereka yang masih belum terbiasa dengan teknologi yang baru muncul, blok tersebut membantu perniagaan, industri, dan kerajaan segera menjalankan dan mengesahkan transaksi. Hasilnya adalah benar-benar revolusioner, kerana blockchain membantu menyelaraskan proses perniagaan, menghemat wang, dan mengurangkan penipuan. Kemungkinannya adalah tidak terhad.

Terima kasih kepada struktur data yang mewujudkan lejar awam transaksi digital yang dikongsi di antara rangkaian komputer yang diedarkan, syarikat boleh beroperasi dengan lebih terbuka, telus, dan cara yang boleh diverifikasi secara terbuka – mengubah cara kami lakukan perniagaan.

Tidak boleh dipersoalkan industri ganja boleh mendapat manfaat besar daripada teknologi blockchain. Budbo akan mengubah cara pengguna, dispensari dan kurir berinteraksi dan menukar nilai dan aset, menguatkuasakan kontrak dan berkongsi data merentasi saluran pada tahap yang paling mendasar.

Aplikasi berasaskan blokchain Budbo mewujudkan kemungkinan hampir tidak terbatas untuk pertumbuhan dan interaksi sosial, dari pertandingan produk dan pengiklanan organik langsung kepada pembayaran segera dan rantaian bekalan yang lebih cekap dan pengurusan inventori.

Penanam menggunakan Budbo akan dapat dengan mudah dan selamat membeli bekalan dan peralatan; mengurus, menuai dan menanam tanaman mereka; dan menyambung dengan dispensari – yang sendiri boleh mengesahkan penghantaran, mengekalkan rekod storan, mengendalikan inventori, dan menjalankan urus niaga perniagaan yang selamat dan terjamin.

Penguji makmal juga akan dapat memanfaatkan blok block Budbo untuk manfaat mereka, memastikan tanaman bebas GMO sementara dengan betul mengesahkan tahap THC dan THCA. Begitu juga pengeluar akan dapat menguruskan pesanan, bekalan, dan kitaran pengeluaran mereka – manakala semua yang terlibat dalam industri akan mendapat manfaat daripada logistik yang cekap.

Selain itu, aplikasi Budbo akan menyediakan penjejakan GPS masa nyata, interaksi API tersuai, dan pelaporan papan pemuka analitis, semua sementara memudahkan pematuhan dengan undang-undang yang ketat, undang-undang tempatan & persekutuan. Semua dokumentasi dengan serta-merta dan selamat disimpan dan diisih di awan dan, yang terbaik, akan menjadi sangat mudah digunakan. anda sedang mencari untuk mendapatkan tindakan, anda akan lebih cepat. Tokbo Budbo akan berlangsung dengan cepat dan crowdsale akan berakhir pada 5 Mac 2018.

Budbo Tokens (BUBO) adalah utiliti digital yang kuasa dan memberi insentif kepada ekosistem dan platform Budbo, serta memberikan akses kepada platform.

] Setiap jumlah tokens yang telah diperuntukkan telah habis dijual semasa prabayar awal dan crowdsale Tiers 1 – 3 – dan sedang laju untuk menjual baki tiang juga.

Budbo White Paper tersedia di sini (dalam Bahasa Inggeris). Bahasa lain boleh didapati di laman web syarikat, di sini .

Adakah anda berfikir bahawa Budbo boleh membuat apa-apa kemajuan signifikan ke arah mengesahkan industri ganja? Beritahu kami apa yang anda fikirkan dalam komen di bawah.


Imej ihsan Budbo

Bitcoinist tidak mengesahkan dan tidak bertanggungjawab atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments