Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bagaimana Keuntungan Daripada Bitrate Bloodbath Terkini


· 12 Februari 2018 · 4:45 petang <! – Petikan

Bukan rahsia lagi bahawa inkubator crypto dan dana lindung nilai mendapat akses kepada tawaran terbaik kerana sambungan dalaman mereka … Tapi, sekarang, untuk masa yang singkat, ada cara untuk pelabur tetap menaiki coattails salah satu pasukan yang paling berkaitan dalam crypto – betul-betul di akaun pembrokeran anda. Pendek kata: Pasukan di sebalik Global Blockchain Technologies (CSE: BLOC; OTC: BLKCF) adalah cara terbaik untuk bermain boom crypt. Syarikat

Akhir Petikan ->

Bukan rahsia lagi bahawa inkubator crypto dan dana lindung nilai mendapat akses kepada tawaran terbaik kerana sambungan dalaman mereka …


Tetapi, sekarang, untuk masa yang singkat , terdapat satu cara untuk pelabur biasa menaiki coattails salah satu pasukan yang paling berkaitan dalam crypto – betul-betul di dalam akaun pembrokeran anda.

Ringkasnya: Pasukan di belakang Global Blockchain Technologies ( CSE: BLOC ]; OTC: BLKCF ) adalah cara terbaik untuk bermain boom crypt. Syarikat itu merupakan dana lindung nilai pertama di dunia, inkubator untuk penerbit dan penerbit baru. Paling penting, ia diawasi oleh pengasas bersama Ethereum, Steven Nerayoff. Dia seumpamanya kerana mereka datang dan memainkan peranan penting dalam membantu Ethereum pergi dari sifar ke lebih dari $ 100 BILION.

Bukan sahaja pasukan Global Blockchain melabur dalam projek crypto yang terbaik, paling terang dan paling menguntungkan. Ia juga menginkubkan syarikat crypto dan blockchain yang baru dan akan datang. Dan bahagian yang terbaik adalah: anda tidak perlu tahu tentang blockchain, atau crypto-currency, untuk mendapatkan tindakan. Apa yang anda lakukan ialah menambahkan BLOC ke portfolio anda dan biarkan pasukan mereka pakar blockchain yang paling berkaitan melakukan kerja untuk anda.

Teknologi Blockchain ditetapkan ke merevolusikan setiap industri utama . Sudah tiba masanya bagi pelabur pintar untuk memberi perhatian dan Global Blockchain ( CSE: BLOC ; OTC: BLKCF ) adalah tempat yang sesuai untuk bermula

 Bagaimana Global Blockchain Dapatkan Projek Blockchain?

# 1 Bagaimana Blockchain Global Dapat Projek Blockchain?

Teknologi Blockchain digunakan dalam dunia crypto-currency. Ia membolehkan cryptos untuk memintas trader menengah tradisional (bank, firma kewangan, dana lindung nilai) dan menetapkan rangkaian kolaborasi interaktif yang selamat untuk aliran maklumat dan wang yang cepat dan mudah. ​​

Bitcoin mungkin gelembung, tetapi blockchain adalah akan mengganggu segala-galanya. Dalam perkhidmatan kewangan sahaja, ia digunakan di broker, bursa, pedagang, middleware … dan banyak lagi.

Dan, ia diterima pakai oleh kebanyakan gergasi kewangan termasuk Barclays, JP Morgan, HSBC, Deutsche Bank hanya menamakan beberapa.

Blockchain Global memberikan pendedahan pelabur kepada industri yang berkembang pesat ini. Syarikat itu telah membina sekumpulan pelaburan crypto-currency dan blockchain. Pasukan pakar blockchain syarikat memilih 12 atau lebih token mata wang crypto untuk mengerub dan akan mengambil ekuiti dan peratusan token pengasas sebagai balasannya. Syarikat itu boleh membina nilai baru ke dalam token ini, mempelbagaikan pegangannya dan memberikan masa token yang berbeza untuk berkembang. Dalam sesetengah kes, satu-satunya cara untuk mendapatkan akses kepada nilai tanda-tanda ini awal adalah untuk melabur dalam Blockchain Global. Pasukan di Global Blockchain mengetahui dunia token di dalam dan luar.

Steve Nerayoff adalah seorang penasihat senior untuk Ethereum crypto-currency apabila ia mula dilancarkan: sejak itu, mata wang telah meningkat 94,000 peratus . Nerayoff juga merancang Ethereum crowdsale, yang membiayai projek itu, dan kemudian menasihatkan mata wang Lufpto, sekarang dengan cap pasaran $ 526 juta . Beliau mempunyai sejarah membina projek bernilai seratus juta dolar.

Presiden Shidan Gouran adalah ahli blockchain dengan rekod jangka panjang untuk melihat mata wang kristal yang berjaya.

Rick Willard, seorang lagi veteran dunia crypto, pengasas masyarakat blockchain Silicon Valley. Para pakar crypto lain mengetengahkan senarai Global Blockchain, termasuk Kyle Kemper, pengarah eksekutif Persatuan Blockchain Kanada, dan Michael Terpin, pengasas bersama BitAngels, rangkaian pertama untuk pelabur malaikat di dunia crypto.

Intinya ialah: orang-orang ini pakar di blockchain. Mereka menggunakan pengalaman mereka untuk memilih pelaburan yang boleh menjadi pemenang, jadi anda tidak perlu. Itu menjadikan Global Blockchain pelaburan crypto yang sempurna untuk pelabur biasa yang mahukan pendedahan kepada sektor itu … tanpa pergi semua.

 Mereka Membuat Pelaburan

# 2 Mereka Membuat Pelaburan

Tahun lepas, crypto – mata wang dan saham blockchain pecah ke tempat kejadian, dengan mengambil pelabur dengan kejutan. Sekarang, semua orang mahu masuk ke dalam tindakan. Tetapi melabur dalam kriptografi boleh berbahaya. Syiling yang berbeza adalah sangat tidak menentu, dan nilai boleh berubah dalam sekelip mata. Pada tahun 2017, nilai Bitcoin melonjak dari beberapa ratus ringgit kepada lebih daripada $ 19,000, sebelum jatuh ke $ 11,000 menjelang akhir tahun ini. Mata wang kehilangan separuh nilainya dalam jangka masa yang singkat.

Terdapat jelas wang yang akan dibuat dalam crypto-mata wang dan teknologi blockchain. Caranya ialah melakukannya tanpa mendedahkan diri anda kepada semua ketidaktentuan.

Global Blockchain ( CSE: BLOC ; OTC: BLKCF ) melabur dalam sekumpulan pegangan di ruang Blockchain, memberikan pendedahan pintar kepada seluruh sektor. Sebagai balasan untuk menginkubkan token khusus, Global Blockchain menerima ekuiti, yang membolehkannya untuk meraih garisan sebagai token memungut nilai. Tetapi Global Blockchain lebih daripada sekadar mata wang. Syarikat ini mengetuk token khusus, membina portfolio yang beragam berdasarkan ekonomi token. Ia adalah satu-satunya syarikat di luar sana yang membuat permainan seperti ini.

Pada tahun 2017, pelabur boleh mendapat nilai yang besar dalam peningkatan nilai mata wang kripto. Tetapi Global Blockchain memainkan permainan yang panjang, dan melabur dalam protokol untuk menstabilkan ekonomi token dan menjadikannya enjin untuk pertumbuhan sebenar.

Ia melakukan ini melalui strategi yang sangat khusus.

# 3 Strategi BLOC

Sekarang, beberapa token crypto-mata wang yang sangat besar memonopoli perhatian. Bitcoin mempunyai cap pasaran sebanyak $ 157 bilion, manakala Ethereum masuk $ 109 bilion dan Ripple pada $ 38 bilion. Tiga token ini menguasai ruang crypto. Pada tahun lepas, tiga mata wang ini purata lebih daripada 900 peratus peningkatan nilai (untuk Ethereum, lebih seperti 90,000 peratus!). Walau bagaimanapun, terdapat banyak ruang untuk pertumbuhan. Jumlah kekayaan dunia yang dipegang dalam mata wang crypto adalah sangat, sangat kecil: kurang dari 0.5 peratus.

Walaupun ini lebih besar, cryptos lebih mahal mendapat perhatian, terdapat potensi nyata dalam token cap sederhana dan kecil. Duit syiling yang lebih kecil membawa pulangan yang lebih tinggi . Verge, kritikal dengan penutup pasaran sebanyak $ 864 juta, telah memberikan ROI sebanyak 203,049 peratus kepada para pelaburnya. Tokoh-tokoh lain, seperti PIVX, Einsteinium, ReddCoin, dan Stellar juga mempunyai pendapatan tinggi: mereka semua membawa ROI lebih daripada 10,000 peratus.

Global Blockchain ( CSE: BLOC ; [BLKCF) berlaku selepas jenis mata wang kecil ini. Wawasan pasukan syarikat memberi mereka pengalaman untuk memilih token yang paling mungkin berhasil, menyaring melalui ratusan token cap kecil. Salah satu cara mereka melakukan ini adalah melalui penargetan khusus token sebelum mereka mencapai tahap ICO. ICO (tawaran duit syiling awal) adalah alat pengumpulan dana untuk mata wang kriptografi yang serupa dengan IPO (tawaran awam permulaan). Sudah saatnya token secara resmi tersedia untuk dibeli.

Global Blockchain menyebarkan kepakaran crypto dan menargetkan beberapa token yang paling menjanjikan sebelum mereka mencapai tahap ICO. Sebelum token keluar dan mungkin bermula untuk beribu-ribu ringgit, Global Blockchain dapat memperoleh sekeping pai itu, menyerahkan nilai kepelbagaiannya kepada pelabur yang ingin terdedah kepada pasaran crypto.

 Strategi BLOC

# 4 Memperkasakan Permulaan

Blockchain Global ( CSE: BLOC ; OTC: BLKCF ) juga memposisikan dirinya sebagai inkubator untuk start-token. Sebagai satu-satunya "dana lindung nilai crypto" dalam perniagaan, ia boleh masuk di tingkat bawah dengan token sebelum mereka mencapai peringkat ICO. Sebagai contoh, Blockchain Global adalah salah satu pembeli pertama Kodak Coin tanda baru dari kamera legenda dan syarikat filem.

Global Blockchain ditawarkan 8 juta KodakCoins sebagai sebahagian daripada pra- Jualan ICO, yang mana syarikat itu mendapat diskaun besar hanya $ 2 juta. Syarikat itu juga berusaha untuk membawa teknologi blockchain kepada aplikasi perisian. Berhubung dengan pelaburan [KodokCoin yang Global Blockchain bermitra dengan Overstock.com dan anak syarikatnya untuk memudahkan KodakCoin ICO.

Dengan tZero untuk KodakCoin, yang akan menjadikan token itu lebih mudah didapati dan mematuhi peraturan SEC, Blockchain Global adalah untuk menyediakan khidmat nasihat. Platform ini akan menyediakan cara yang selamat untuk memudahkan ICO dalam cara yang dikawal selia dan selamat.

Dan ini hanya permulaan.

Global Blockchain boleh membawa kepakarannya ke sedozen kawasan yang berbeza. Melalui inovasinya, ekonomi yang bijak boleh "diperkenankan" dan dibuat selamat, memudahkan penggunaan token yang lebih luas untuk urus niaga setiap hari.

Sebagai contoh, ekonomi dalam permainan untuk permainan video besar seperti Second Life, Eve Online, dan Dunia Warcraft mewakili kemungkinan besar. Ekonomi permainan Second Life, misalnya, boleh bernilai sebanyak $ 500 juta dan pengguna membelanjakan $ 60 juta dalam mata wang sebenar pada 2014. Ekonomi permainan EVE Online bernilai $ 55 juta pada 2016. Dan sekarang, mata wang World of Warcraft bernilai lebih banyak daripada mata wang Venezuela .

Global Blockchain boleh membawa belokan wang maya ke token dan perdagangan mereka melalui pasaran token yang dibangunkan untuk KodakCoin. [19659009] Dan dengan setiap inovasi, saham BLOC mencecah lebih tinggi dan lebih tinggi.

 Mengamankan Permulaan

# 5 Major Opportunity

Pasar crypto menyedari keuntungan besar pada tahun 2017. Dan ia baru bermula. Token topi besar seperti Ethereum, topi kecil seperti Verge, dan permulaan ICO seperti KodakCoin merevolusi sistem kewangan antarabangsa. Dan Global Blockchain ( CSE: BLOC ; OTC: BLKCF ) adalah salah satu syarikat yang mempunyai kepakaran, strategi dan alat yang tersedia untuk membuat nilai itu dapat diakses oleh investor. pendedahan yang diperoleh daripada portfolio Global Blockchain yang pelbagai dan kepentingannya dalam permulaan baru crypto membolehkannya menawarkan peluang yang boleh dicari oleh para pelabur di mana-mana. Dan semuanya di bawah pengawasan Steven Nerayoff, pengasas Ethereum dan lelaki yang membantu membina crypto yang paling berharga kedua, sekarang bernilai lebih dari $ 100 bilion .

Masa depan yang menarik menanti Global Blockchain. Perkongsiannya dengan tZero dan KodakCoin, kemungkinan membawa teknologi token kepada ekonomi permainan video maya, dan peluang eksklusif lain menandakan ia sebagai sebuah syarikat untuk ditonton.

Bagi pelabur yang ingin mendapatkan emas tergesa-gesa, ini adalah pilihan sempurna: ia semudah menambah stok ke akaun pembrokeran anda, kemudian menonton harga dan pengumuman.

Dengan pasaran pasaran hanya US $ 64 juta penyertaan Global Blockchain dalam blockchain dan dunia token memberi pelabur peluang untuk turut serta. Sepanjang minggu yang akan datang, mengharapkan maklumat baru yang boleh memberi tumpuan lebih kepada syarikat ini, termasuk …

  • Ceramah Steven Nerayoff di mana-mana persidangan blockchain besar
  • Siaran akhbar projek-projek token baru (seperti Kodak Satu) incubating
  • Siaran akhbar mengenai aset portfolio crypto dikemaskini di bawah pengurusan
  • Dan banyak lagi …

Jangan ketinggalan revolusi blockchain … terutamanya apabila anda boleh mendapat pendedahan pengalaman, token, dan projek dengan satu pelaburan saham mudah dalam Global Blockchain ( CSE: BLOC ; OTC: BLKCF ).

Oleh. Ian Jenkins

** PENTING! DENGAN MEMBACA KANDUNGAN KAMI ANDA BUKTI BERSETUJU UNTUK MENJALANKAN. SILA BACA SEPERTI **

MAKLUMAT YANG MENGENAI PELANGGAN. Siaran berita ini mengandungi "maklumat yang berpandangan ke hadapan" dalam arti undang-undang sekuriti yang berkenaan. Secara umum, sebarang pernyataan yang bukan fakta sejarah mungkin mengandungi maklumat yang berpandangan ke hadapan, dan maklumat berpandangan ke hadapan dapat dikenal pasti dengan menggunakan terminologi berpandangan ke depan seperti "merancang", "mengharapkan" "berniat" atau variasi perkataan atau menunjukkan bahawa tindakan, peristiwa atau keputusan tertentu boleh, boleh "," akan "," mungkin "atau" akan "diambil," berlaku "atau" dicapai ". Maklumat berpandangan ke hadapan termasuk, tetapi tidak terhad kepada kadar penggunaan cryptocurrency dan penggunaan teknologi blockchain dan kesannya terhadap pertumbuhan cryptocurrency global dan permodalan pasaran token; Global Blockchain Technologies Corp. (" BLOC ") dijangka mampu mengurangkan risiko bagi pelabur dan memberi pendedahan kepada pelabur kepada kerangka luas ekosistem blockchain; Peruntukan aset BLOC yang diunjurkan, strategi perniagaan dan kriteria pelaburan, termasuk sumbangan program inkubator BLOC yang dijangka; kekuatan dan sumbangan yang diharapkan dari pengurusan dan penasihat BLOC; dan kadar penerimaan cryptocurrency dan kesan yang dicapai terhadap pertumbuhan permodalan pasaran cryptocurrency global. Pembaca harus sedar bahawa BLOC tidak mempunyai aset kecuali tunai daripada pembiayaan yang baru-baru ini dan pelan perniagaannya adalah semata-mata konseptual: tidak ada jaminan bahawa ia akan dilaksanakan seperti yang dinyatakan di sini, atau sama sekali. Maklumat berpandangan ke hadapan didasarkan pada faktor-faktor tertentu dan andaian mengenai BLOC yang dipercayai munasabah pada masa kenyataan tersebut dibuat, termasuk tetapi tidak terhad kepada: kenyataan dan jangkaan mengenai penggunaan dan pertumbuhan global cryptocurrency dan permodalan pasaran token; Keupayaan BLOC untuk mengurangkan risiko bagi pelabur dan memberi pendedahan kepada pelabur terhadap seksyen luas ekosistem blockchain; Keupayaan BlOC untuk memperoleh sekumpulan aset cryptocurrency dan pra-ICO dan ICO financings atas terma yang menguntungkan atau sama sekali, berjaya mewujudkan atau mengetuk tokennya sendiri dan ICO, dan melaksanakan pelaburan masa depan dan peluang M & A dalam ruang cryptocurrency; Keupayaan BLOC untuk memanfaatkan kemahiran dan kepakaran pengurusan dan penasihatnya; dan apa-apa anggapan dan faktor-faktor lain yang dinyatakan di sini. Kenyataan-kenyataan yang berpandangan ke hadapan ini adalah tertakluk kepada risiko yang diketahui dan tidak diketahui, ketidakpastian dan faktor-faktor lain yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar, tahap aktiviti, prestasi atau pencapaian BLOC menjadi berbeza dengan yang dinyatakan atau tersirat oleh maklumat berpandangan ke hadapan itu, termasuk tetapi tidak terhad kepada: risiko yang berkaitan dengan perubahan harga cryptocurrency; anggaran kos kakitangan dan operasi; bahawa BLOC akan menerima kelulusan pengawalseliaan yang diperlukan; ketersediaan pembiayaan yang diperlukan; membenarkan perniagaan yang BLOC berhasrat untuk melabur dalam; pasaran global am dan keadaan ekonomi; risiko tidak berinsurans; risiko yang berkaitan dengan turun naik mata wang; risiko yang berkaitan dengan persaingan yang dihadapi dalam memperoleh kakitangan yang berpengalaman dengan pengalaman dan kepakaran industri yang sesuai; risiko yang berkaitan dengan perubahan piawaian pengauditan kewangan dan tadbir urus korporat yang berkaitan dengan kriptografi dan ICO; risiko yang berkaitan dengan potensi konflik kepentingan; pergantungan kepada kakitangan utama; risiko pembiayaan, permodalan dan kecairan termasuk risiko bahawa pembiayaan yang diperlukan untuk membiayai pembangunan berterusan pelan perniagaan BLOC mungkin tidak boleh didapati pada terma yang memuaskan, atau sama sekali; risiko pencairan melalui penerbitan saham biasa tambahan BLOC; risiko litigasi; risiko pengurusan dan penasihat BLOC tidak boleh menyumbang sebanyak yang diharapkan kepada kejayaan syarikat; risiko dan risiko yang jenayah siber boleh merosakkan nilai pelaburan BLOC atau mana-mana. Mungkin terdapat banyak faktor lain yang menyebabkan keputusan tidak seperti yang dijangkakan, dianggarkan atau dimaksudkan. Sehubungan itu, pembaca tidak harus meletakkan ketergantungan yang tidak wajar terhadap maklumat berpandangan ke hadapan. Kami tidak bertanggungjawab untuk mengemas kini kenyataan yang berpandangan ke hadapan jika kepercayaan, anggaran, dan pendapat, atau keadaan lain harus berubah, kecuali seperti yang dikehendaki oleh undang-undang. Pelabur diperingatkan dengan tidak menafikan kepastian yang tidak wajar kepada kenyataan yang berpandangan ke hadapan.

BLOC tidak mempunyai aset kecuali wang tunai daripada pembiayaan tertutup baru-baru ini dan artikel ini didasarkan pada pelan perniagaan BLOC yang pada masa ini adalah semata-mata konseptual. Tidak ada jaminan bahawa pelan perniagaan akan dilaksanakan seperti yang dinyatakan di sini, atau sama sekali.

Penafian

PENGARAH YANG DIBAYAR Komunikasi ini bukan satu cadangan untuk membeli atau menjual sekuriti. Komunikasi ini hanya untuk tujuan hiburan sahaja. Jangan sekali-kali melabur semata-mata berdasarkan komunikasi kami. Keuntungan yang disebutkan dalam newsletter kami dan di laman web kami mungkin berdasarkan pada data hari akhir atau intraday. Dalam kebanyakan kes, kami dibayar oleh penerbit atau pihak ketiga untuk memaparkan penerbit. Dalam kes ini, BLOC membayar kepada Safehaven.com lapan puluh ribu dolar AS untuk artikel ini dan iklan spanduk tertentu. Kami tidak menyiasat latar belakang BLOC. Pihak ketiga, syarikat berprofil, atau sekutu mereka boleh membubarkan saham syarikat berprofil di atau dekat waktu anda menerima komunikasi ini, yang berpotensi untuk menyakiti harga saham.

Sering syarikat yang profilkan dalam peringatan kami mengalami peningkatan yang besar dalam jumlah dan harga saham semasa pemasaran kesedaran pelabur, yang sering berakhir sebaik sahaja pemasaran kesedaran pelabur berhenti. Pemasaran kesadaran pelabur mungkin ringkas seperti satu hari, dan selepas itu penurunan besar dalam jumlah dan harga saham mungkin berlaku. E-mel kami mungkin mengandungi kenyataan yang berpandangan ke hadapan, yang tidak dijamin menjadi kenyataan kerana pelbagai faktor.

Kami tidak menjamin ketepatan masa, ketepatan, atau kesempurnaan maklumat di laman web kami atau dalam surat berita kami. Maklumat dalam komunikasi dan laman web kami dipercayai tepat dan betul, tetapi tidak disahkan secara bebas dan tidak dijamin betul. Maklumat ini dikumpulkan dari sumber awam, seperti laman web syarikat berprofil dan siaran akhbar, tetapi tidak dikaji atau disahkan dengan cara apa pun untuk memastikan maklumat yang tersedia secara umum adalah betul. Tambahan pula, ia mungkin berlaku untuk kesilapan atau peninggalan yang berlaku mengenai syarikat berprofil, dalam komunikasi, penulisan dan / atau penyuntingan.

PENDEDAHAN. Safehaven.com, Advanced Media Solutions Ltd, dan pemilik, pengurus, pekerja, dan penerima mereka (secara kolektif "Syarikat") tidak membuat apa-apa jaminan atau jaminan mengenai apa yang diiklankan di atas. Syarikat tidak bergabung dengan mana-mana keselamatan tertentu. Walaupun Syarikat tidak akan terlibat di hadapan atau berdagang dengan cadangannya sendiri, Syarikat dan para pengurus dan kakitangannya berhak untuk memiliki pemilikan dalam sekuriti tertentu yang dipaparkan dalam komunikasinya.

Pendapat yang dinyatakan dalam artikel ini adalah semata-mata bagi mereka pengarang dan tidak pernah diluluskan atau disahkan oleh BLOC. Artikel ini dan maklumat yang terkandung di sini disediakan tanpa jaminan atau liabiliti.

PEMEGANG SAHAM SAHAM . Pemilik Safehaven.com memiliki saham syarikat ini yang diketengahkan dan oleh itu mempunyai insentif tambahan untuk melihat stok syarikat yang ditampilkan berfungsi dengan baik. Pemilik Safehaven.com tidak akan memberitahu pasaran apabila ia memutuskan untuk membeli lebih banyak atau menjual saham penerbit ini di pasaran, tetapi tidak akan berdagang dengan maklumat material yang belum diungkapkan kepada orang awam. Pemilik Oilpatch.com akan membeli dan menjual saham penerbit ini untuk keuntungannya sendiri. Inilah sebabnya kami menekankan bahawa anda menjalankan usaha yang teliti dan juga mendapatkan nasihat daripada penasihat kewangan anda atau peniaga broker berdaftar sebelum membuat pelaburan dalam mana-mana sekuriti.

TIDAK ADA PELABURAN PELABURAN Syarikat tidak didaftarkan atau dilesenkan oleh mana-mana badan pentadbir di mana-mana bidang kuasa untuk memberikan nasihat pelaburan atau menyediakan cadangan pelaburan. SELALU LELAKI PENYELIDIKAN ANDA dan berunding dengan profesional pelaburan berlesen sebelum membuat pelaburan. Komunikasi ini tidak boleh digunakan sebagai asas untuk membuat apa-apa pelaburan.

PENGERUSI / SIARAN LIABILITI. Dengan membaca komunikasi ini, anda bersetuju dengan terma penafian ini, termasuk, tetapi tidak terhad kepada: melepaskan Syarikat, sekutu, penerima dan pengganti dari sebarang dan semua liabiliti, ganti rugi, dan kecederaan dari maklumat yang terkandung dalam komunikasi ini. Anda selanjutnya menjamin bahawa anda bertanggungjawab sepenuhnya untuk apa-apa hasil kewangan yang mungkin datang dari keputusan pelaburan anda.

PRESTASI PASTIKAN TIDAK MENYETUJUI KEPUTUSAN MASA DEPAN. Pelaburan sememangnya berisiko. Walaupun potensi untuk ganjaran wujud, dengan melabur, anda meletakkan diri anda beresiko. Anda mesti menyedari risiko dan bersedia menerima mereka untuk melabur dalam apa jua jenis keselamatan. Jangan berdagang dengan wang yang anda tidak mampu kalah. Ini bukan satu permintaan atau tawaran untuk Beli / Menjual sekuriti. Tiada perwakilan dibuat bahawa mana-mana akaun akan atau mungkin mencapai keuntungan atau kerugian yang serupa dengan yang dibincangkan di laman web ini. Prestasi masa lalu mana-mana sistem perdagangan atau metodologi tidak semestinya menunjukkan hasil masa depan

TERMA PENGGUNAAN . Dengan membaca komunikasi ini, anda bersetuju bahawa anda telah menyemak dan bersetuju sepenuhnya dengan Syarat Penggunaan yang terdapat di sini . Jika anda tidak bersetuju dengan Syarat Penggunaan sila hubungi Safehaven.com untuk terus menerima komunikasi masa depan.

Adakah anda lebih suka melabur dalam cryptocurrency secara individu atau melalui 'bakul' yang telah dianalisa dengan teliti? Mana yang anda fikir adalah lebih baik untuk pelabur baru dalam ruang crypto? Mari kita ketahui di dalam komen di bawah.


Imej-imej ihsan Global Blockchain Technologies, Shutterstock

Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain pada halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments