Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bagaimana LocalCoinSwap Adakah Memecahkan Halangan untuk Pelabur Baru


· 11 Mac 2018 · 3:15 pm <! – Kutipan

Sebaik sahaja anda telah menghabiskan masa di dunia membeli dan menjual crypto, dengan cepat menyedari halangan utama untuk penerimaan besar-besaran – hakikat bahawa sukar, rumit dan berisiko untuk membeli, menjual dan menggunakan aset baru anda. Sudah tentu tidak dapat diatasi, kepada seseorang yang mempunyai tahap saver teknologi. Tetapi ia adalah penghalang besar untuk mendapat sokongan popular yang meluas. Dan bagi mata wang kriptografi untuk diterima secara meluas sebagai medium pertukaran, itu penting

End Excerpt ->

Sebaik sahaja anda telah menghabiskan masa di dunia membeli dan menjual crypto, anda dengan cepat menyedari halangan utama untuk penerimaan massa – hakikat bahawa ia sukar, rumit dan berisiko untuk membeli, menjual dan menggunakan aset baru anda.


Tidak dapat diatasi tentu saja, kepada seseorang yang mempunyai tahap saver teknologi. Tetapi ia adalah penghalang besar untuk mendapat sokongan popular yang meluas. Dan bagi mata wang kriptografi untuk diterima secara meluas sebagai medium pertukaran, penting untuk mengatasi halangan tersebut.

"Fikirkan seperti internet, pada pertengahan tahun 1990-an," jelas Daniel Worsley, Ketua Pegawai Operasi di LocalCoinSwap. "Kebanyakan orang telah mendengarnya, tetapi gembira tidak mengetahui bagaimana ia benar-benar bekerja, kerana mereka telah mendengar ia semua agak cerdik, dan tidak mungkin meneka bagaimana ia akan memberi kesan dan menjejaskan semua kehidupan mereka. Alat untuk benar-benar mendapatkan dalam talian adalah rumit dan mahal, faedah tidak jelas, dan realiti pengalaman masa kini tidak benar-benar hidup sehingga gembar-gembur. Media arus perdana telah dimaklumkan secara mendalam, mempunyai kecenderungan untuk menjadi lebih sukar dan menumpukan pada tingkah laku yang tidak sah, dan secara asasnya memberi makan kepada kejahilan itu – sehingga beberapa perkhidmatan pengguna yang benar-benar berguna dan dapat dimanfaatkan mulai muncul ".

Sekarang lihat di mana kita berada dengan kebanyakan cryptocurrency pertukaran. Anda perlu menunggu lama untuk disahkan – adakah anda mendengar gema modem dail-up? Anda perlu mempercayai dana dan ID anda kepada beberapa entiti luar negeri yang tidak bermaya. Sebaik sahaja anda mendapat kaki di pintu – sebagai contoh, bertukar beberapa fiat untuk crypto arus perdana – ia jauh dari jelas bagaimana untuk mengambil langkah seterusnya. Dan kemudian apabila anda memikirkannya dan berjaya membayar yuran untuk mencapai pertukaran yang besar, antara muka pengguna adalah membingungkan dan mengelirukan – pasti tidak direka untuk pengguna biasa untuk digunakan, dan sangat mudah untuk membuat kesilapan dan kehilangan dana anda … Pengawal selia dan media adalah bermusuhan, meremehkan dan mengawal.

Platform perdagangan P2P LocalCoinSwap telah direka dari awal sekali untuk mewujudkan pengalaman pengguna yang boleh diakses dan inklusif,

Ini penting kepada semua orang yang terlibat dalam dunia cryptocurrency kerana ia alat seperti ini yang akan menghapuskan halangan-halangan tersebut. Yang mana akan membawa kita dari dunia Usenet dan DOS ke AOL, Google dan seterusnya … Dan dengan berbuat demikian, ia akan membawa wang baru.

Daniel meneruskan:

Banyak mata wang utama yang mengambil pukulan bernilai sekarang, disebabkan oleh tindakan pengawalseliaan dan penggeraian media. Dan kita tahu bahawa pada masa ini kurang daripada separuh daripada satu peratus penduduk dunia dilaburkan dalam crypto.

Tetapi apabila kita memberikan alat orang yang selamat, mudah dan menyeronokkan untuk digunakan, mudah untuk pengguna awal – pengguna semasa – untuk menginjil konsep dengan lebih berkesan. Sama seperti apabila anda membantu saudara-saudara yang lebih tua anda bermula dengan e-mel, dan kemudian Skype … anda mahu mereka mendapat faedah yang anda nikmati, dan memudahkan untuk sambung antara satu sama lain. Dan kemudian mereka memberitahu teman-teman mereka, dan menunjukkan kepada mereka bagaimana untuk pergi, dan ia tumbuh dan berkembang …

Dan apabila topi pasaran tumbuh, bukan sahaja nilai pegangan semua orang meningkat, mereka akan mula menuntut lebih banyak penerimaan saudagar, yuran yang lebih rendah, urus niaga yang lebih cepat, dan jenis pengawasan pengawalseliaan yang benar-benar memberi perkhidmatan kepada pengguna – mendedahkan penipuan dan perlindungan daripada pencurian – daripada membiayai institusi kewangan yang ketinggalan zaman.

Pertukaran LocalCoinSwap adalah telus, mudah, dan inklusif. Pengguna menjadi pemangku kepentingan, dan sebenarnya memiliki dan memperoleh keuntungan dari kejayaan platform itu sendiri – jadi terdapat lebih banyak insentif untuk pertumbuhan dan penerimaan yang dipercepatkan, untuk menguntungkan kedua-dua pihak awal dan latekom kepada pihak crypto.

Kami komited untuk membantu setiap pengguna di dunia, tanpa sekatan atau diskriminasi, dapatkan dengan menggunakan cryptocurrency trading. Teknologi blockchain yang menyokongnya adalah rumit, revolusioner dan bertiup, tetapi pengalaman pengguna pada platform kami adalah apa-apa.

Kami menjemput anda untuk datang dan melihat sendiri, dengan menyertai presale pada 15 Mac – dan dalam masa yang sama , anda tetap berhubung dengan pasukan secara langsung di Telegram Facebook Twitter dan mendaftar di laman web :

https://www.facebook.com/localcoinswap/
https://twitter.com/Localcoinswap_
https://t.me/localcoinswap
https: // www.localcoinswap.com/


Hanya ihsan LocalCoinSwap

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments