Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bagaimana Nano dan Telegram Mempertahankan Pembangunan Berterusan


· 18 Mac 2018 · 9:30 pagi <! – Petikan

2018 akan menjadi tahun perubahan seismik untuk komuniti cryptocurrency, 2017. Tetapi pada tahun 2017 kebanyakannya menyaksikan pertumbuhan yang meletup, daripada peningkatan ICO untuk liputan berita Bitcoin kepada liputan nilai-nilai kriptografi terkemuka lain seperti Ethereum dan Ripple, 2018 mungkin menunjukkan dunia cryptocurrency yang kurang menggembirakan, pertumbuhan tidak terkawal dan banyak lagi pembangunan industri yang bijak. Hantu yang menjanjikan peraturan SEC yang dijanjikan, yang dijangkakan "pop"

End Excerpt ->

2018 akan menjadi tahun perubahan seismik untuk komuniti cryptocurrency, seperti 2017. Tetapi sementara 2017 kebanyakannya menyaksikan pertumbuhan letupan, dari kebangkitan ICO untuk liputan berita Bitcoin kepada aras kriptografi yang lebih tinggi seperti Ethereum dan Ripple, 2018 berkemungkinan menunjukkan dunia cryptocurrency yang kurang menggembirakan, pertumbuhan tidak terkawal dan pembangunan industri yang lebih bijak.


Hantu yang menjanjikan peraturan SEC yang dijanjikan, yang dijangkakan "pop" (atau yang sedang berlaku "pop," bergantung kepada siapa yang anda minta) dari gelembung nilai cryptocurrency, dan kemasukan lebih banyak pelabur, inovator, dan peserta dari di luar lingkaran cryptocurrency niche 2017 semua faktor fundamental mengubah dunia cryptocurrency. Tetapi tidak semestinya lebih teruk. Sesetengah syarikat memimpin jalan ke hadapan dan menunjukkan bagaimana dunia cryptocurrency akan terus berkembang pada tahun 2018.

Lebih Banyak Pembiayaan

Jika anda telah meluangkan masa pada semua berita crypto membaca baru-baru ini, anda mungkin pernah mendengar mengenai [19459028ICOTelegramyang baru-baru ini memecahkan semua rekod pengumpulan dana cryptocurrency lama dengan membuat [$ 9009029] $ 850 juta dalam pusingan pertama penggalangan dana mereka. Mereka dilaporkan merancang untuk menaikkan lagi $ 1.15 bilion pada pusingan seterusnya, membawa jumlah mereka kepada $ 2 bilion sebelum penjualan duit syiling awam mereka telah pun bermula. Telegram pembeli token setakat ini telah kebanyakannya pelabur terakreditasi-orang yang mempunyai lebih banyak wang tunai untuk tenggelam ke dalam syarikat daripada pembeli bitcoin purata biasa pada tahun 2016.

Jualan token Telegram setakat ini telah menjadi jemputan sahaja , yang menandakan perubahan dalam dunia ICO ke arah tumpuan yang lebih besar terhadap pengutipan dana sebelum jualan. Tetapi itu tidak bermakna jualan token awam akan hilang. Nano Vision, sebuah permulaan penjagaan kesihatan blockchain yang merupakan salah satu daripada ICO yang paling dinanti-nantikan oleh 2018, merancang untuk mengumumkan penjualan awam pada suatu masa akan datang tahun ini.

Pintu masuk pelabur yang terakreditasi ke dalam ruang cryptocurrency sebagai tambahan kepada pembeli-pembeli setiap orang individu bermakna lebih jauh Pembiayaan kini mungkin untuk syarikat blockchain. Dengan pembiayaan yang lebih besar, lebih banyak platform yang lebih canggih dan canggih mungkin.

 Lebih Banyak Pembiayaan

Menyelesaikan Masalah Sosial

Beberapa liputan arus perdana cryptocurrency yang paling menonjol lewat tahun 2017 dikelilingi harga yang sangat tinggi bitcoin dan banyak orang yang akhirnya mendapat kaya (atau terlepas menjadi kaya!). Tetapi kenaikan harga bitcoin diikuti oleh kejatuhan harga, dan banyak pembaca berita crypto-penasaran menyimpulkan bahawa crypto adalah trend cepat kaya dan bukan langkah maju teknologi.

Banyak syarikat melancarkan ICO pada 2018 sedang berusaha untuk membuktikan bahawa cryptocurrency boleh menjadi sebahagian daripada menyelesaikan masalah sosial – dan itulah sebabnya di sini untuk tinggal. Nano Vision adalah salah satu syarikat sedemikian. ICO 2018 mereka akan menjual Token Nano pertama di dunia, duit syiling yang direka untuk digunakan pada platform Nano Sense.

Nano Vision dan pemimpin semikonduktor Lengan telah bekerjasama untuk membangunkan microchip yang akan mengumpulkan data kesihatan tahap molekul sambil mencetak lebih banyak Nano Token blok, yang akan menyimpan data dan digunakan untuk mengakses pangkalan data yang semakin meningkat. Nano Vision membangunkan platform ini sebagai tindak balas kepada masalah yang sangat nyata: data menyedihkan di dunia penjagaan kesihatan, yang membuat para penyelidik mengakses maklumat yang relevan dan seterusnya menangguhkan perkembangan rawatan dan penyembuhan.

Nano tidak diasaskan untuk mendapatkan orang kaya dengan cepat. Sebaliknya, mereka menggunakan cryptocurrency untuk menangani masalah sosial yang sebenar. Syarikat yang menggunakan model ini akan menjadi syarikat yang membentuk masa depan cryptocurrency. Walaupun skim cepat kaya datang dan pergi, penyelesaian yang layak untuk masalah sosial diperlukan pada tahun 2018 dan seterusnya.

 Menyelesaikan Masalah Sosial

Peningkatan Legitimacy

Cryptocurrency digunakan untuk dianggap sebagai pinggiran unsur dunia kewangan dan teknologi. Dalam beberapa cara, masih ada – kajian Australia baru-baru ini mendapati hampir separuh daripada semua urusniaga yang dibuat dengan Bitcoin, syiling paling popular di dunia crypto, digunakan untuk membiayai kegiatan yang tidak sah. Walaupun semakin banyak syarikat dan peniaga menggunakan cryptocurrency untuk tujuan yang sah dan bahkan mengubah dunia, reputasi cryptocurrency sebagai alat untuk transaksi haram yang berlanjutan sepanjang tahun 2017, menghalang evolusinya.

Nano dan Telegram kedua-duanya berubah dengan cara mereka sendiri. Telegram sedang membina platform blockchainnya di atas perisian utusannya yang sedia ada, yang mempunyai 200 juta pengguna. Dengan membuktikan bahawa mereka boleh melancarkan dan mengekalkan program yang sebenar, Telegram menganggap persepsi bahawa dunia ICO didominasi oleh spekulasi dari pengaturcara yang masih belum membina sebuah produk.

Nano Vision adalah meningkatkan legitimasi dunia crypto bukan sahaja dengan menunjukkan bagaimana ia boleh digunakan untuk kebaikan sosial, tetapi juga melalui perkongsian dengan Arm (salah satu syarikat semikonduktor terkemuka di dunia), Sekolah Perubatan Baylor, dan Klinik Cleveland.

Peristiwa Akhir

Pergerakan cryptocurrency masih mempunyai jalan panjang sebelum ia diterima masuk ke arus perdana dan digunakan untuk potensi penuhnya. Kami akan melihat beberapa pergerakan itu ke arah potensi yang tidak dikunci sepenuhnya pada 2018. Nano Vision dan Telegram adalah dua syarikat yang menunjukkan cara ke hadapan.

Apa cara-cara lain dunia cryptocurrency akan terus berkembang pada tahun 2018 ?


Imej ihsan Shutterstock

Bitcoinist tidak mengesahkan dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.


    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments