Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bagaimana Pam & Dumps Membunuh Pasaran Cryptocurrency


· 9 Februari 2018 · 12:15 pm <! – Petikan

Kriptografi mempunyai dua jenis penyertaan: jangka panjang dan pendek. Tanpa peraturan yang meluas, kedua-dua bentuk penyertaan seolah-olah sah sekarang, dan kerana teknologi di belakang cryptocurrency sangat tidak menentu, sukar untuk meramalkan syarikat-syarikat mana yang akan menjadi pemenang dan rugi dalam membangun platform yang mantap dan berskala. Kebanyakan orang tidak memahami sepenuhnya potensi sebenar aset digital dan utiliti mereka untuk teknologi dan perdagangan. Walaupun terdapat sekitar

Akhir Petikan ->

Kriptografi mempunyai dua jenis penyertaan: jangka panjang dan pendek. Tanpa peraturan yang meluas, kedua-dua bentuk penyertaan seolah-olah sah sekarang, dan kerana teknologi di belakang cryptocurrency sangat tidak menentu, sukar untuk meramalkan syarikat-syarikat mana yang akan menjadi pemenang dan rugi dalam membangun platform yang mantap dan berskala.


Kebanyakan orang tidak dapat memahami sepenuhnya potensi sebenar aset digital dan utiliti mereka untuk teknologi dan perdagangan. Walaupun hampir selama sedekad, keseluruhan konsep di belakangnya sangat baru, dan kebanyakan mata wang kriptografi selain daripada Bitcoin hanya beberapa tahun, seperti Ethereum atau Ripple.

Sesetengah orang takut teknologi baru ini, sementara yang lain adalah teruja dan menyertai awal. Mereka yang mengambil bahagian jatuh ke dalam dua kategori yang berlainan: jangka panjang, dan kemudian "pam dan membuang".

Peserta jangka panjang terdiri daripada pengguna yang percaya kepada visi aset digital, utiliti dan aplikasi . Apabila melihat aset crypto untuk mengambil bahagian dalam jangka panjang, adalah penting untuk melakukan usaha wajar anda sendiri. Tetapi, berikut adalah beberapa soalan untuk difikirkan.

  • Adakah aset syarikat crypto berdasarkan idea yang baik? Adakah ia menyelesaikan masalah dunia sebenar atau hanya menjadi tanda dagangan?
  • Adakah terdapat komuniti yang aktif untuk menyokong aset crypto ini?
  • Teknologi macam apa di sebaliknya?
  • Apa nilai potensi idea ini ke pasaran?
  • Yang paling penting, apakah TEAM mempunyai rekod prestasi yang berjaya?

Jika aset crypto bertindak balas dengan kritikal ini, ia akan mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk penambahan nilai dan nilai dalam jangka masa panjang, kerana utilitinya dihargai, dan pasaran bertindak balas terhadap kejayaannya. Yang berkata, kepelbagaian adalah penting. Mata wang kriptografi berbeza setiap hari. Industri cryptocurrency tidak dapat diprediksi. Melekat dengan hanya satu aspek daripadanya datang dengan risiko sendiri.

Lydian adalah satu token utiliti yang mencari penyertaan jangka panjang dengan strategi inovatif dan berani. Teknologi Lydian akan berjalan di The Whisper Network, yang bertujuan untuk menyelesaikan masalah-masalah skalabiliti yang melanda teknologi blockchain saat ini. Matlamat Lydian adalah untuk mencipta semula ekosistem pemasaran digital dengan memberi tumpuan kepada pengalaman iklan yang berpusatkan pengguna melalui kecerdasan buatan.

Walaupun Lydian mungkin calon yang ideal untuk penyertaan jangka panjang, terdapat aset crypto lain yang peminat-peminat crypto dan dump setiap hari untuk keuntungan yang cepat. Selesaikan; ini adalah kumpulan spekulator yang membuang sejumlah besar wang pada mata wang kriptografi yang lebih kecil untuk meningkatkan nilai mereka. Hasratnya ialah orang ramai melihat nilai ini meningkat dan mula turut serta. Lihat peringkat skim dump pam klasik oleh pihak ketiga seperti yang dicirikan di bawah.

Pam dan tempat pembuangan sampah dijalankan oleh kumpulan orang di platform seperti Facebook, Discord, atau Telegram. Ada yang memerlukan pembelian, yang bermakna para pemimpin kumpulan menghasilkan wang tidak kira apa pun. Sesiapa yang bukan pemimpin pada dasarnya adalah perjudian wang mereka.

Yang lebih tinggi "berpangkat" dalam satu kumpulan, lebih awal mereka mendapat mesej meledak untuk menjual. Makluman ini dihantar beberapa saat. Walaupun itu tidak terdengar seperti satu tan masa, separuh kedua membuat perbezaan besar dalam jika seseorang menang atau kehilangan wang.

Pumpers juga mempromosikan cryptocurrency di media sosial mereka, meningkatkan lagi kesedaran ke seluruh dunia . Kemudian, apabila cryptocurrency hits nilai yang telah ditetapkan, semua orang "membuang" atau menjual aset secepat mungkin untuk keuntungan. Meninggalkan peruncit yang memegang beg itu.

Kami sangat percaya ini adalah di mana peraturan perlu masuk. Ia adalah penting untuk setiap orang melakukan penyelidikan pintar sebelum meletakkan aset mereka menjadi apa-apa. Oleh itu, sila lakukan ketekunan wajar anda dan jangan jatuh ke dalam perangkap crypto. Kami melihat formula pam & pembuang tidak bermoral yang tidak beretika. Anda boleh membandingkannya dengan Jordan Belfort, terkenal dengan Wolf of Wall Street, atau skema Ponzi yang serupa dengan Bernie Madoff.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Lydian dan bagaimana ia cuba membuat perbezaan ketara ruang ini, sila lawati: https://lydian.io


Gambar ihsan Lydian

] Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments