Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bagaimana Viola.AI Menggunakan Blockchain untuk Mengatasi Industri Penipuan Cinta Billion Dollar


· 9 Februari 2018 · 1:00 pm <! – Petikan

Viola.AI memanfaatkan teknologi blockchain untuk mengubah keadaan dating dan hubungan di dunia . Salah satu soalan pasukan di Viola.AI mendapat kerap ditanya – mengapa industri dating dan hubungan memerlukan blockchain? Salah satu masalah utama yang dapat membantu menyelesaikan masalah ialah amanah. Terdapat masalah kepercayaan besar dalam industri dating – penipu cinta dalam talian membuat berbilion-bilion ringgit setahun yang menghidapi perseorangan yang tidak curiga. Mod biasa mereka

End Excerpt ->

Viola.AI memanfaatkan teknologi blockchain untuk mengubah keadaan dating dan hubungan di dunia.


Salah satu soalan pasukan di Viola.AI Terdapat banyak masalah kepercayaan dalam industri dating – penipu cinta dalam talian membuat berbilion-bilion dolar setiap tahun dengan perseorangan yang tidak curiga. Modus operandi biasa mereka – ambil gambar orang mencari secara rawak secara dalam talian, menyamar sebagai orang itu, menggunakan nama palsu, dan mula berbual dengan perseorangan yang berfikir bahawa persona ini sebenarnya wujud. Sebaik sahaja sambungan emosi dibuat, mereka akan mula datang dengan cerita sedih untuk meminta pemindahan wang.

Salah satu rahsia kotor industri ini – banyak laman dalam talian dan aplikasi mudah alih sebenarnya menggunakan bot untuk menarik pengguna mereka ke dalam melanggan untuk perkhidmatan mereka. Dengan nilai jangka hayat pelanggan yang pendek dan kadar harga yang cepat, banyak pemain industri mengalami kecaman yang tidak etika, memecahkan kepercayaan antara pembekal perkhidmatan dan pengguna.

Pertama, dengan pengesahan ID Real Viola.AI dibina di blokchain, identiti perseorangan diverifikasi melalui pengiktirafan visual dan perseorangan sekarang boleh yakin bahawa mereka benar-benar berbual dengan pengguna yang sah dan sah. Tidak ada watak yang tidak berwajah, tidak lagi profil palsu yang mengandungi gambar model atau pelakon / pelakon. Selain itu, dengan penghasilan keputusan REAL-ID ke blockchain dan dengan mendesentralisasi maklumat peribadi penting ke peranti mudah alih, ini akan memastikan bahawa walaupun terdapat pelanggaran keselamatan, semua data peribadi masih dilindungi.

Gunakan kes: Elizabeth memuat naik gambar untuk membuat profilnya di Viola.AI. Viola.AI mengesahkan bahawa Elizabeth adalah orang yang sebenar dengan mengambil video imbasan masa nyata wajahnya dan menyemak terhadap akaun media sosialnya sebelum meluluskan profilnya. Proses itu kemudiannya didesentralisasi dan disimpan di Blockchain.

Kedua, token VIOLA adalah tanda komuniti dan utiliti. Berapa kuatnya AI boleh didasarkan pada seberapa tepat dan mencukupi data tersebut. Dengan Viola.AI, token kami boleh digunakan sebagai ganjaran yang diberikan kepada pengguna yang menyumbang kandungan, memberikan respons dan menghasilkan data untuk meningkatkan ketepatan Viola.AI. Dengan mempunyai token kami sendiri daripada menggunakan kriptografi lain, urus niaga itu tidak gesekan, berbanding menggunakan gas.

Gunakan kes: Henry memutuskan untuk mencadangkan kepada Elizabeth. Beliau meminta komuniti di Viola.AI untuk nasihat dan idea. Puluhan pengguna menjawab dengan cerita cadangan mereka sementara pedagang bertindak balas dengan tawaran untuk perkhidmatan dan tempat mereka. Henry mengambil cadangan terbaik dan cadangannya berjaya!

Ketiga, Kontrak Pintar Ethereum memastikan bahawa semua ganjaran, pendapatan saham dan komisen rujukan dibayar akan dipenuhi seperti yang dijanjikan, tidak hanya hari ini, tetapi juga maju. Prosesnya adalah tidak percaya. Ini akan menarik dan menggalakkan lebih ramai peniaga dan pakar untuk datang ke pasaran dan mendorong pertumbuhan Viola.AI

Gunakan kes: Henry dan ulang tahun perkahwinan ke-1 Elizabeth akan datang. Viola.AI mengingatkan Henry dan bertanya jika dia mahu melakukan sesuatu yang istimewa. Bunga dan tarikh istimewa, kata Henry. Viola.AI menghantar 3 cadangan yang berbeza untuk mawar – kegemaran kegemaran Elizabeth! Selepas Henry memutuskan pada bunga, Viola.AI mengatur penghantaran mereka, dan buku restoran. Henry mengejutkan Elizabeth dan ulang tahun mereka adalah yang istimewa!

Viola.AI bukan projek kecil, namun pasukan itu yakin kerana mereka mempunyai asas yang kuat untuk bermula dengan. Syarikat sokongan, Lunch Actually Group adalah Giant Dating Asia dengan 13 tahun rekod kejayaan terbukti dan 1.4 juta pengguna dengan produk yang terdiri daripada 4 Apps Dating, 2 Laman Dalam Talian dan 3 Perkhidmatan Luar Talian dan kehadiran serantau di 6 bandar besar di Asia.

Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengasas bersama, Violet Lim berkata:

Viola.AI adalah projek kami yang paling bercita-cita tinggi sehingga kini, dan saya yakin bahawa Viola.AI akan mengubah industri dating dan hubungan. Kami telah berjaya membantu beribu-ribu perseorangan di Asia mencari kebahagiaan seumur hidup mereka. Dengan memanfaatkan teknologi Blockchain dan AI, impian kami adalah untuk membantu berjuta-juta jika tidak berbilion-bilion di seluruh dunia untuk mencari cinta, memupuk hubungan mereka dan berada dalam perkahwinan yang bahagia dan memuaskan.

Bagi pengasas bersama, Violet Lim dan Jamie Lee, mata perjalanan seseorang dan hubungan hubungan adalah kunci. Selepas berjaya dipadankan dengan beratus-ratus ribu orang dalam tempoh 13 tahun yang lalu, mereka tahu apa yang diperlukan oleh perseorangan dan apa yang industri kini kurang pada hari ini – yang menjadi inspirasi untuk konseptualisasi Viola.AI.

Viola.AI adalah Pasaran AI didorong pertama di dunia untuk dating dan hubungan. Dia akan menjadi pasangan pertama dan hubungan A.I. yang berkembang dengan pengguna – mewujudkan penyelesaian gelung penuh global dan tanpa sempadan dari dating, pacaran, hubungan dengan perkahwinan. Dengan keupayaan untuk melakukan pembelajaran mendalam mengenai setiap keperibadian, latar belakang dan tingkah laku setiap pengguna, Viola.AI dapat memberi mereka nasihat yang paling relevan dan berharga, serta mempromosikan pasangan yang cepat sebelum sebarang tonggak hubungan penting dan membantu mereka menyelesaikan cabaran mereka awal. [19659009] Viola.AI juga akan menggabungkan pasaran berasaskan komuniti, di mana pakar, pedagang, dan rakan kongsi boleh datang untuk menyediakan barangan dan perkhidmatan yang relevan kepada pengguna pada peringkat yang tepat.

Untuk maklumat lanjut mengenai Viola.AI dan untuk menyertai daftar putih, layari www.viola.ai

Sertai perbincangan mengenai Viola.AI Telegram: https://t.me/ViolaAI

Mengenai Viola.AI

Viola .Aku adalah AI yang sentiasa bertambah, terdesentralisasi dan selamat Marketed Driven yang memberikan nasihat, cadangan, concierge dan pertandingan yang berasaskan data untuk membantu perseorangan untuk menjadi berkesan dan cekap dalam mencari cinta sambil membantu pasangan untuk mengekalkan dan memperbaiki hubungan mereka dengan yang penting lainnya.

Press Contact
Christina Thung
Ketua PR
[email protected]
Komuniti Viola.AI: Telegram


Imej ihsan Viola.AI

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments