Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bagaimana Yang Kaya Mega Beli Bitcoin Mereka


Bagaimana anda membeli bitcoin anda? Melalui pertukaran? LocalBitcoins? KYC-Free ? Mungkin juga OTC? Nah, ini adalah bagaimana jutawan melakukannya .


Sebuah Pejabat Di Mayfair, London Barat

Ini adalah rumah kepada The Dadiani Syndicate, gagasan pengedar seni Eleese Dadiani. Galeri beliau, Dadiani Fine Art, adalah yang pertama menerima pembayaran cryptocurrency, pada tahun 2017 .

Dadiani pada mulanya mengasaskan 'Syndicate' sebagai sejenis perkhidmatan crypto-concierge untuk orang kaya yang kaya. Ini membolehkan pemegang untuk mengeluarkan keuntungan cryptocurrency mereka ke dalam barangan mewah seperti kapal layar dan bullion emas. Dia pernah membantu seorang jutawan Cina tanpa nama membeli empat bekas 'bekas' kereta Formula Satu dengan Litecoin $ 4 juta.

Namun, dia mendapati "ada orang yang mahu kami membantu mereka membeli sejumlah besar bitcoin. "

Bitcoin yang sangat besar!

Perkhidmatan Matchmaking Peer-to-Peer Bitcoin

Dadiani mengatakan bahawa dia melihat peranannya sangat mirip dengan dunia seni; Dia meletakkan bersama-sama orang yang ingin menjual dan mereka yang ingin membeli.

Seorang klien mendekati dia dengan minat untuk memperoleh 25% daripada semua bitcoin yang sedia ada. Itu akan melebihi 4.4 juta pada kos $ 38.6 bilion pada kadar semasa. Jelas, ini tidak akan mungkin, tetapi Dadiani ditugaskan untuk mendekati sebanyak mungkin sebanyak 25%.

Satu cabaran utama adalah membeli bitcoin yang besar tanpa menjejaskan pasaran dan menyebabkan 'tergelincir' antara perdagangan yang dijangkakan harga dan harga seperti yang dilaksanakan. Tidak perlu dikatakan, dia menghindari menggunakan pertukaran.

Dia juga tidak menggunakan prosedur AML atau KYC. Hanya berurusan dengan orang-orang yang mempunyai bank yang bereputasi, dia mengatakan bahawa "terpulang kepada mereka untuk memastikan pelanggan mereka mematuhi peraturan."

Walaupun cukup di mana seseorang mendapati bank yang 'terkemuka' pada hari ini adalah Seketika menurut Dadiani, yang menunjukkan bahawa minat pada Bitcoin tidak pernah berkurang, "walaupun media melukis gambar yang sangat berbeza. "

Sejauh mana Sindiket Dadiani bimbang, pelanggannya hanya berminat dengan bitcoin:

Terdapat sedikit minat dalam mata wang kriptografi lain tetapi kami tidak melakukan ini lama dan akan terbuka kepada orang lain di masa depan jika pelanggan menginginkannya. Sekiranya seseorang mahukan sejumlah besar eter atau satu lagi cryptocurrency utama, kita mungkin dapat mencari penjual.

Dadiani pada mulanya bercadang untuk melancarkan Dadicoin sendiri pada akhir 2018, tetapi walaupun laman web galerinya masih mendakwa ia akan datang 'kemudian tahun ini 'ia mungkin tidak pernah dikemaskini.

Apa pendapat anda mengenai perkhidmatan membeli bitcoin untuk super kaya? Kongsi pemikiran anda di bawah!


Imej melalui ShutterstockSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments