Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bakkt Meningkat $ 182.5 juta Daripada Microsoft Dan Pelabur Besar Nama Lain


Bakkt pada hari Isnin mengumumkan siapnya pusingan pembiayaan pertamanya, dengan lagu $ 182.5 juta. Platform yang bertujuan untuk menawarkan kontrak niaga hadapan Bitcoin yang dijangka pertama pada tahun hadapan mengatakan ia akan berlaku dengan rancangannya tanpa mengira keadaan pasaran semasa.


$ 182.5 Juta dalam Pembiayaan Dari Profil Pelabur Tinggi

Dalam Pos sederhana yang diterbitkan pada Isnin (31 Dis, 2018) oleh Ketua Pegawai Eksekutif Bakkt, Kelly Loeffler, syarikat itu mengumumkan bahawa ia telah berjaya melaksanakan pusingan pembiayaan pertamanya. Menurut pengumuman itu, 12 pelabur mengambil bahagian dalam latihan menaikkan modal.

Ketua Pegawai Eksekutif itu mencatatkan para pelabur termasuk beberapa nama besar, iaitu:

Pasangan dan pelabur dalam pusingan pertama termasuk Boston Consulting Group, CMT Digital, Eagle Seven , Galaxy Howard, Goldfinch Partners, Alan Howard, Horizons Ventures, Intercontinental Exchange, Microsoft Venture Capital, M12, Pantera Capital, PayU, lengan fintech Naspers, dan Protocol Ventures

Bakkt Bergerak Di Hadapan Walaupun Pasar Beruang

Untuk Loeffler, masih tidak berubah walaupun pasaran beruang berpanjangan yang mencirikan ruang cryptocurrency pada tahun 2018. Syarikat itu berhasrat untuk meneruskan usaha untuk mengendalikan pelanggan secara tepat, dan juga, bekerjasama dengan rakan niaga yang berkaitan.

 Pemilik Saham New York untuk Pelancaran Perkhidmatan Data Bitcoin

Mengembalikan komitmen Bakk dan menyelesaikan proses itu, Loeffler, berkata:

Kami telah berusaha untuk membina pasaran dan produk baru berkali-kali. Mereka yang membina Bakkt telah memperoleh jalur kami dengan membantu memajukan pasaran dalam kelas aset yang baru, dari tenaga kepada derivatif kredit dan, sekarang, bitcoin. Laluan untuk membangunkan pasaran baru jarang linier: kemajuan cenderung untuk memodulasi antara inovasi, pemecatan, reinvention, dan, akhirnya, penerimaan

Menurut Loeffler, memberi tumpuan kepada harga BTC 0 0 tindakan adalah gangguan dari perkembangan terobosan yang berlaku dengan Bitcoin secara keseluruhan . Ketua Pegawai Eksekutif Bakkat juga menyatakan bahawa penemuan teknologi yang berpindah paradigma mempunyai masa inkubasi yang panjang dan harga tidak selalu menjadi metrik terbaik untuk mengukur pertumbuhan.

Terutama, tahun 2018 merupakan tahun yang paling aktif untuk crypto dalam sejarah sepuluh tahun yang singkat. Ini terbukti dengan peningkatan pelaburan dalam teknologi lega teragih dan aset digital, serta oleh metrik rangkaian blockchain seperti nilai transaksi bitcoin harian dan alamat aktif. Namun, pencapaian ini cenderung dibayangi oleh tumpuan yang lebih sempit pada harga bitcoin …

Bakkt Ditunda dari Januari hingga 'Awal 2019'

Bakkt dan Suruhanjaya Dagangan Niaga Hadapan Komoditi (CFTC) terus berusaha modaliti untuk pelancaran kontrak niaga hadapan BTC. Walau bagaimanapun, penutupan kerajaan semasa di Amerika Syarikat kelihatan seperti ia telah menolak pelancaran Januari 2019 kepada "awal tahun 2019."

Pernyataan rasmi yang diterbitkan pada 31 Disember, berbunyi:

Berikutan perundingan dengan Suruhanjaya Perdagangan Berjangka Komoditi, ICE Futures US, Inc. menjangka menyediakan garis masa pelancaran yang dimulakan pada awal tahun 2019, untuk perdagangan, penjelasan dan pergudangan Kontrak Hadapan Harian Bakkt Bitcoin (USD). Pelancaran sebelum ini telah ditetapkan untuk 24 Januari 2019, tetapi akan dipinda menurut proses dan garis masa CFTC.

Walaupun menunggu kelulusan CFTC, platform itu mengatakan ia akan terus menjadi pelanggan di atas kapal sambil menguatkan infrastruktur gred institusinya.

Adakah anda fikir tanda-tanda yang baik untuk Bakkt mengikuti pusingan penggalangan dana yang berjaya ini ? Sila berkongsi pemikiran anda dengan kami di dalam komen di bawah.


Imej dari Twitter (@Bakkt), ShutterstockSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments