Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Ban Dagangan Anonymous Meninggalkan Pengguna 'Juta' di Limbo


· 30 Jun 2018 · 9:00 pagi <! – Petikan

Pertukaran mata wang cryptocurrency Korea Selatan mengadu rawatan tidak adil kerana larangan negara pada perdagangan tanpa nama bermula Selasa . Bank Mengagumkan Nama Besar Menurut media tempatan media outlet Korea Perniagaan, pertukaran menggunakan akaun bank korporat mungkin menghadapi halting tiba-tiba untuk perkhidmatan atau bahkan kewajipan untuk menghentikan perdagangan sama sekali. Pihak berkuasa Korea menyifatkan tarikh 30 Januari apabila semua transaksi kriptocurrency warga negara mesti berbuat demikian melalui hanya satu akaun, butiran identiti yang sepadan dengan

End Excerpt ->

Bursa cryptocurrency Korea Selatan mengeluh


Bank Memihak Nama Besar

Menurut media berita tempatan Perniagaan Korea pertukaran menggunakan akaun bank korporat mungkin menghadapi halangan secara tiba-tiba ke perkhidmatan atau bahkan

Pihak berkuasa Korea menyifatkan tarikh 30 Januari apabila semua transaksi kriptocurrency rakyat mesti berbuat demikian melalui hanya satu akaun, butiran identiti yang sepadan dengan akaun bank mereka .

Bank-bank telah berusaha untuk melaksanakan sistem yang diperlukan pada kelajuan tinggi kerana butiran telah dimuktamadkan beberapa minggu yang lalu, tetapi masalah yang timbul bermakna tidak setiap pertukaran berada dalam kedudukan untuk mematuhi undang-undang baru.

 Korea Exchange Exchange Bithumb Hacked Untuk 'Puluhan Juta' Daripada Menang

Khususnya, empat pertukaran utama nampaknya telah diberikan rawatan keutamaan berdasarkan saiz mereka, laporan Korea Perniagaan. Cawangan media menyatakan:

… Bank memutuskan untuk menyediakan perkhidmatan akaun maya baru yang menggunakan sistem nama sebenar hanya kepada empat syarikat – Upbit, Bithumb, Coinone, dan Cobit – yang sebelum ini mengeluarkan akaun maya, memetik beban kerja pemasangan mereka di kalangan lain-lain.

Pertukaran lain yang menggunakan akaun korporat dan bukan maya mungkin ditinggalkan di limbo sehingga hari ini, bersama dengan dana pengguna mereka yang boleh berjumlah lebih dari satu juta.

Hasilnya akan menjadi 'tempat buta' pengawalseliaan bagi kepemilikan itu, dengan ironinya melindungi mereka dari mata pengubahan wang anti pengawal selia yang menuntut penukaran di tempat pertama.

Push Adopsi Menunjukkan Bahagikan Antara Besar Dan Kecil

Pemain-pemain besar di arena pertukaran Korea Selatan faring dengan lebih baik pada akhir Januari berbanding dengan operasi yang lebih kecil. Pada hari Isnin, platform e-dagang utama WeMakePrice bahkan mengumumkan ia akan mula menerima sehingga 12 syiling sebagai pembayaran melalui perkongsian dengan bursa terbesar oleh volume Bithumb.

Sementara itu, HTS Coin, salah satu yang kurang bursa yang menghadapi kelewatan dalam mendapatkan sokongan akaun maya dari bank, mengadu bahawa ia sendiri mula membina skim identiti dengan rakan perbankannya pada bulan Disember. Ini telah diberitahu, kemudian dibatalkan.

"Kami telah melaksanakan prosedur yang mencukupi untuk mengesahkan identiti ahli apabila menerima ahli baru melalui akaun korporat," kata jurucakap kepada Business Korea. "Ia bertentangan dengan ekuiti untuk membenarkan hanya beberapa pertukaran untuk mengeluarkan akaun maya baru."

Apa pendapat anda tentang larangan dagangan tanpa nama? Beritahu kami di komen di bawah!


Imej ihsan dari Shutterstock

{
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments