Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Banco Santander Melancarkan Pembayaran Ripple pada Q1


· February 2, 2018 · 2:30 pm <! – Petikan

Hari sama pembayaran mudah alih antarabangsa yang menggunakan teknologi lejar cryptocurrency Ripple (XRP) ufuk. Menghantar Ripples Melalui Industri Perbankan Kumpulan Perbankan Sepanyol Banco Santander- "bank UK pertama yang memperkenalkan teknologi Blockchain yang memudahkan pembayaran antarabangsa, melalui aplikasi baru" – rancangan untuk membuat perkhidmatan terobosan tersedia pada Q1 2018. Sepanjang 18 bulan terakhir, Santander telah meletakkan teknologi untuk ujian dengan kakitangan bank, memindahkan bayaran bernilai antara £ 10 dan

End Excerpt ->

Pembayaran mudah alih antarabangsa hari yang sama menggunakan teknologi lega Ripple's (XRP)


Menghantar Ripples Melalui Industri Perbankan

 Ripple

Kumpulan perbankan Sepanyol Banco Santander- "bank UK pertama yang memperkenalkan teknologi Blockchain yang memudahkan pembayaran antarabangsa melalui aplikasi baru" perkhidmatan pecah tanah yang terdapat pada Q1 2018.

Selama 18 bulan yang lalu, Santander telah meletakkan teknologi itu ke test dengan kakitangan bank, memindahkan bayaran bernilai antara £ 10 dan £ 10,000 dengan Apple Pay dan menggunakan ID Sentuh untuk log masuk selamat:

Setelah aplikasi dimuat turun, pengguna perlu melengkapkan butiran profilnya dan kemudian dapat mulai untuk membuat pembayaran. Ia menyambung kepada Apple Pay, di mana pengguna boleh mengesahkan pembayaran dengan selamat menggunakan Touch ID. Ia membolehkan pengguna memindahkan antara £ 10 dan £ 10,000 dan pembayaran boleh dibuat dari GBP hingga EUR dan USD. Pada masa ini, pembayaran yang dibuat dalam EUR boleh dihantar ke 21 negara dan pembayaran Dolar Amerika Syarikat ke Amerika Syarikat sahaja.

Rencana Besar untuk 2018

Menurut laporan rancangan Santander untuk pelancaran Q1 aplikasi mereka telah dibentangkan dalam persembahan pendapatan 2017, yang terletak pada slaid berjudul 'Pembayaran hari antarabangsa yang sama dengan 3 klik dan 40 saat menggunakan teknologi ledger yang diedarkan'.

 Banco Santander

"Kami menjangka menjadi salah satu bank global pertama untuk melancarkan pembayaran berasaskan teknologi ledger bagi individu, "kata bank itu.

Santander sangat dilaburkan di Ripple dengan mendakwa cryptocurrency membantu mereka mencapai matlamat mereka untuk menjadikan perbankan mereka mudah dan mudah pelanggan yang mungkin. Nota bank:

Keperluan untuk kewangan telah berkembang daripada menyediakan Pound fizikal di dalam poket atau kad anda di dalam dompet anda, di mana anda membayar sehingga, untuk disepadukan dengan lancar ke dalam gaya hidup yang baru, sentiasa dihidupkan. Di Santander kami berusaha keras untuk memastikan perbankan kami adalah mudah, peribadi dan adil dan percaya teknologi Blockchain baru akan memainkan peranan transformasi dalam cara kami mencapai matlamat kami dan memberi perkhidmatan yang lebih baik kepada pelanggan kami, menambah nilai dengan mewujudkan lebih banyak pilihan dan kemudahan.

Perkhidmatan pembayaran hampir serta merta akan dilancarkan di empat negara terpilih, dan syarikat menjanjikan ketelusan penuh berhubung yuran.

Apa pendapat anda tentang cryptocurrency Ripple? Adakah anda ingin menghantar urus niaga bank menggunakan sistem penyelesaian kasar, pertukaran matawang, dan rangkaian pengiriman wang masa nyata? Maklumkan kepada kami di dalam komen di bawah!


Gambar ihsan AdobeStock, Shutterstock, dan Wikimedia Commons.

ID) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments