Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bank Frick Liechtenstein menawarkan Pelaburan Cryptocurrency dan Penyimpanan Sejuk


· 3 Mac 2018 · 2:00 pagi <! – Petikan

Bank Frick yang berpangkalan di Liechtenstein kini memberi pelanggannya keupayaan membeli Bitcoin, , Litecoin, Ripple, dan Ethereum, sementara juga menjanjikan untuk menjamin pembelian cryptocurrency mereka dari serangan siber dengan dompet simpanan yang disandarkan. Anda Tidak Perlu 'Menjadi Bank Sendiri' Walaupun banyak bank Eropah yang lebih besar telah mengambil pendirian negatif terhadap mata wang digital, Bank Frick – bank kecil yang dikendalikan oleh keluarga bebas di Liechtenstein – membuka pintu kepada para pelanggan yang ingin melabur [19659005] End Excerpt ->

Bank Frick yang berpusat di Liechtenstein kini memberi pelanggannya kemampuan untuk membeli Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ripple, dan Ethereum, sementara juga menjanjikan untuk menjamin pembelian cryptocurrency mereka dari Serangan siber dengan dompet simpanan yang disokong.


Anda Tidak Perlu 'Menjadi Bank Sendiri'

Walaupun banyak bank Eropah yang lebih besar telah mengambil pendirian negatif terhadap mata wang digital, Bank Frick – sebuah kebebasan kecil bank yang dikendalikan oleh keluarga di Liechtenstein – membuka pintu kepada pelanggan yang ingin melabur dalam pasaran cryptocurrency muda. Dijelaskan Ketua Pegawai Pelanggan Hubert Büchel:

Perkhidmatan kami adalah permintaan yang tinggi dari syarikat di seluruh Eropah. Syarikat-syarikat tahu bahawa kami dengan pasti menyokong mereka dalam melaksanakan model perniagaan cryptocurrency dan blockchain mereka mengikut peraturan Eropah yang sedia ada.

Menurut ZeroHedge Bank Frick juga melindungi mata wang kriptografi pelanggan dengan dompet penyimpanan sejuk – secara meluas dianggap sebagai yang paling selamat pilihan untuk melindungi pelaburan cryptocurrency jangka panjang, terima kasih kepada sifat luar talian mereka. Selain itu, salinan sandaran dompet pelanggan akan disimpan dalam cara "geo-berlebihan dan selamat."

 Ketua Pegawai Pelanggan Hubert Büchel

Tawaran baru Bank Frick ditetapkan untuk membuka pintu cryptocurrency ke basis baru keseluruhan pelanggan . Menjelaskan Büchel:

Dengan penawaran baru kami, perantara kewangan seperti pengurus aset dan pemegang amanah dapat berjaya membezakan diri mereka di pasar dan menawarkan nilai tambah pelanggan mereka. Pengantara dan pelanggan mereka dengan mudah boleh mengenali alam semesta baru yang menarik dengan pembelian langsung ini, mempelbagaikannya dan melaburnya tanpa korelasi kepada kelas aset lain. Pelaburan dalam kriptografi adalah sangat spekulatif, sebab itu hanya sebilangan kecil campuran dalam portfolio yang dinasihatkan.

Bermain oleh Peraturan, Hadapan Curve

Bank Frick bukan sahaja ingin melindungi pelaburan pelanggan mereka,

Bank ini dikawal selia oleh undang-undang Liechtenstein dan EU / EEA dan akan melindungi dirinya daripada pengubahan wang haram atau aktiviti jenayah lain dengan memastikan memastikan sumber pembiayaan adalah sah.

 Ketua Eksekutif Edi Wögerer

Bank Frick telah lama mengambil fokus mesra kritikal, dengan berkesan meletakkan diri mereka di hadapan lengkung apabila dibandingkan dengan bank besar Eropah. Ketua Eksekutif Edi Wögerer sebelum ini menyatakan :

Terdapat risiko yang terlibat tetapi ada juga peluang yang sangat besar. Kami tahu apa yang perlu dilakukan dari perspektif keselamatan jadi ini adalah peluang besar bagi bank-bank seperti kami.

Wögerer juga sebelum ini mendakwa bank-bank yang lebih besar "takut" crypto dan "kerana mereka tidak memahami mereka, mereka merasa terancam . "

Adakah anda berminat untuk melabur secara langsung dalam cryptocurrency dengan bank milik keluarga yang menawarkan dompet simpanan sejuk? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Gambar ihsan Wikimedia Commons, BankFrick.li

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments