Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bank TD Yang Paling Baru untuk Menghapuskan Pembelian Kriptocurrency Menggunakan Kad Kredit


· 24 Februari 2018 · 2:30 pagi <! – Kutipan

Toronto-Dominion (TD) Bank adalah institusi kewangan terkini untuk mengharamkan pelanggan daripada menggunakan kad kredit untuk membeli cryptocurrency. Memandangkan lebih banyak pelabur runcit terus berada di atas kapal, bank-bank sedang berusaha untuk melindungi mereka daripada membuat keputusan jahil. Beratnya Risiko, Peraturan, dan Kelincahan Dalam satu langkah baru-baru ini yang telah menjadi biasa dari bank, TD Bank secara efektif menghentikan penggunaan kad kredit untuk membeli cryptocurrency. Pada asalnya masih membenarkan pembelian walaupun selepas langkah pertama dari

End Excerpt ->

Toronto-Dominion (TD) Bank adalah institusi kewangan terkini untuk mengharamkan pelanggan daripada menggunakan kad kredit mereka untuk membeli cryptocurrency. Memandangkan lebih banyak pelabur runcit terus berada di atas kapal, bank-bank sedang berusaha untuk melindungi mereka daripada membuat keputusan jahil.


Menimbang Risiko, Peraturan, dan Kelincahan

Dalam satu langkah baru-baru ini yang telah menjadi biasa dari bank, TD Bank secara efektif menghentikan penggunaan kad kredit untuk membeli cryptocurrency. Pada asalnya masih membenarkan pembelian walaupun selepas langkah pertama dari bank bermula, TD Bank kini telah jatuh selaras dengan perubahan dasar yang semakin meningkat.

Di TD, kami sentiasa menilai dasar dan langkah-langkah keselamatan kami, untuk melayani dan melindungi pelanggan kami, serta bank. Kami baru-baru ini membuat keputusan untuk berhenti seketika untuk membolehkan pembelian cryptocurrency melalui kad kredit untuk menjalankan kajian semula dan penilaian terhadap pasaran yang berkembang ini.

Bank-bank Kanada yang lain, seperti Royal Bank, masih mengawasi dari luar ketika datang ke pembelian kredit , tetapi mereka juga mungkin mengikuti jejak TD dan kebanyakan bank antarabangsa utama

 kad kredit

Bank Bergerak untuk Melindungi Talian Kredit

Awal bulan ini, bank-bank utama termasuk JPMorgan Chase Bank of America, Citigroup, dan Virgin Money semua mengharamkan pembelian cryptocurrency secara berkesan pada kad kredit. Walaupun terdapat banyak ruang dalam hal ini sebagai langkah bank untuk menahan pelaburan dalam kelas aset alternatif ini, premis pendasar larangan itu sedikit lebih banyak daripada blok yang mudah. ​​

Kerana cryptocurrency menyaksikan perhimpunan bersejarah pada bulan Disember, bersama-sama dengan musim gugur yang bermula pada bulan Januari, banyak pelabur runcit dibasuh dari pasaran. Walau bagaimanapun, walaupun dengan media terus memberi penekanan terhadap risiko turun naik dari cryptocurrency, kad kredit menjadi cara cepat untuk melabur.

Tindakan bank-bank bukanlah langkah untuk menghalang orang daripada membeli kriptografi tetapi, sebaliknya, untuk mencegah keputusan kosong. Larangan itu lebih melindungi, memandangkan kebanyakan pelabur tidak dapat membayar balik kredit yang dikeluarkan kerana harga yang melanda.

Trend Berkembang Berakhir Di Akhir

Ketika pasaran jatuh, begitu pula minat untuk membeli bitcoin pada kad kredit. Menurut data tren Google, minat carian untuk frasa "membeli bitcoin dengan kad kredit" jatuh hampir 80% antara akhir bulan Disember dan sekarang – tempoh masa yang tepat semasa penurunan pasaran utama.

 trend carian bitcoin

Walaupun pertukaran cryptocurrency popular seperti Coinbase dan BitStamp, membenarkan urus niaga kad kredit, pengguna mendapati urus niaga mereka merosot apabila cuba membuat pembelian.

dengan kad kredit, jadi tidak menghairankan bahawa bank meletakkan kaki mereka ketika ia datang ke cryptocurrency. Melangkah ke hadapan, bank-bank yang tidak mengenakan larangan kemungkinan besar akan melakukannya pada masa akan datang. Hari-hari pembelian cryptocurrency on credit adalah bernombor.

Adakah anda fikir pelabur harus dapat membeli cryptocurrency menggunakan kad kredit? Adakah anda fikir bank-bank yang mengenakan larangan membuat keputusan yang betul? Maklumkan kepada kami dalam komen-komen di bawah.


Gambar ihsan Pixabay, Google Trends, dan Wikimedia Commons / Matthew G. Bisanz

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments