Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bank Terbesar Australia: Tidak kepada Bitcoin, Ya untuk Pengubahan Wang Haram Mafia


· 31 Mac 2018 · 8:00 pagi <! – Petikan

Commonwealth Bank of Australia (CBA) mafia Itali membasuh wang. Bank Suspend Pekerja Rasuah Selepas CBA Tekan 'Questions' CBA, syarikat terbesar Australia yang tersenarai di Bursa Sekuriti Australia dan bank terbesar di hemisfera selatan, membuat tajuk utama bulan lalu untuk menyekat akses cryptocurrency untuk pelanggan kerana "tidak dikawal" mereka. Kini laporan media tempatan telah melepaskan dua pekerja yang melakukan transaksi peribadi dengan

Akhir Petikan ->

Commonwealth Bank of Australia (CBA) telah dibakar selepas siasatan menuduhnya membantu Itali


Bank Suspends Pekerja Rasuah Selepas Pers 'Tekan'

CBA, syarikat terbesar Australia yang tersenarai di Bursa Sekuriti Australia dan bank terbesar di hemisfera selatan, membuat berita utama bulan lalu untuk menyekat akses cryptocurrency untuk pelanggan kerana sifat "tidak dikawal" mereka. Kini laporan media tempatan telah melepaskan dua orang pekerja yang melakukan transaksi peribadi dengan raja Calabria, Rocco Arico pada tahun 2015.

Seperti laporan The Age penipuan melibatkan tiga bank utama Australia, dengan Rocco kini melayani 14-

Selepas penerbitan "soalan bertanya" mengenai penglibatan CBA, institusi itu melepaskan dua pekerja yang menjadi subjek transkrip wawancara dengan Rocco, di mana dia memberi isyarat bahawa mereka akan terlibat dalam korupsi aktiviti untuk faedahnya

Nama-nama sebenar pekerja telah berubah.

"Saya akan mengaturnya dengan bankir," kata Arico kepada kenalan. "Anda datang ke Komanwel Bank, kami melihat Hasan lelaki f-ing bank, berikan butiran anda, menandatangani dokumen, untuk mendapatkan pinjaman dan biarkan saya bimbang mengenainya."

"Lebih baik lagi … Kami pergi dan melihat Peter … [he] adalah seratus peratus. Lelaki ini adalah yang terbaik … dan apa sahaja yang perlu dia lakukan, dia akan lakukan. "

Rabobank? Adakah Itu Anda?

Ironisnya amalan bank, yang menyerlah pada masa-masa pelbagai institusi warisan mengkritik cryptocurrency kerana kekurangan legitimnya yang nyata, menyuarakan bahawa Rabobank Belanda hanya bulan lalu.

Seperti Bitcoinist melaporkan walaupun Rabobank menghalang Bitcoin kerana "terlalu berisiko," lengannya California dibawa ke mahkamah dan didenda $ 369 juta kerana terlibat dalam pengubahan wang haram dadah Mexico. Lebih-lebih lagi, Rabobank kemudian mengumumkan rancangan untuk membuka dompet cryptocurrency yang dipanggil Rabobit sendiri. Sementara itu, CBA menghadapi "ratusan" aduan pengubahan wang haram lain dari penggubal undang-undang Australia, Reuters melaporkan pada bulan Februari. "

" Kami telah membuat keputusan ini kerana kami percaya mata wang maya tidak memenuhi standard peraturan, kebolehpercayaan, dan reputasi minimum jika dibandingkan dengan mata wang yang kami tawarkan kepada pelanggan kami, "Kenyataan yang mengumumkan blok baca.

Apakah pendapat anda tentang sambungan Commonwealth Bank of Australia untuk pengubahan wang haram? Maklumkan kepada kami di komen di bawah!


Gambar ihsan dari Shutterstock

d, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments