Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bankera ICO Meningkat Lebih Dari 100 Juta Euro Daripada Jumlah Pencerobohan yang Merosot


· 11 Februari 2018 · 11:00 am <! – Petikan

Vilnius, Lithuania, Februari 2018 – Bankera (https://bankera.com/ bertujuan untuk menjadi bank untuk era blockchain dan sudah membuat percikan di dunia ICO. Sehingga kini, ICO mereka telah mengutip lebih dari 100 juta euro daripada lebih 80,000 pencarum yang membuat Bankera ICO menjadi yang terbesar dalam hal bilangan penyumbang. ICO dengan Produk Kerja Penggerak besar di belakang kejayaan Bankera ICO ialah syarikat SpectroCoin (https://spectrocoin.com/). SpectroCoin adalah Bankera

Akhir Kutipan ->

Vilnius, Lithuania, Februari 2018 – Bankera ( https://bankera.com/ ) bertujuan untuk menjadi bank untuk era blockchain dan sudah membuat percikan di dunia ICO. ICO mereka telah mengutip lebih dari 100 juta euro daripada lebih 80,000 pencarum yang menjadikan ICO Bankera paling besar dalam hal bilangan penyumbang.


ICO dengan Produk Kerja

Pemacu besar di sebalik kejayaan Bank ICO adalah syarikat yang terkenal SpectroCoin ( https://spectrocoin.com/ ). SpectroCoin adalah MVP Bankera, atau produk berdaya maju. Dengan SpectroCoin, para pelabur sudah dapat melihat hasil dan memperoleh manfaat teknologi di mana mereka melabur. Pada masa ini, lebih daripada 750,000 pelanggan menggunakan platform SpectroCoin untuk perkhidmatan seperti dompet fiat dan cryptocurrency, pemindahan peer-to-peer percuma dan segera, kad debit, pertukaran, dan perkhidmatan pemprosesan pembayaran, tetapi, secara unik, pelanggan juga boleh menuntut IBAN untuk Akaun SpectroCoin. MVP seperti SpectroCoin bukan sahaja menjadikan Bankera lebih berisiko dan berbeza daripada mana-mana ICO lain, tetapi ia juga membolehkan pelabur menggunakan teknologi yang dibiayai mereka dalam fesyen yang belum pernah terjadi sebelumnya dalam dunia ICO. Walau bagaimanapun, Bankera merancang untuk melampaui pemprosesan pembayaran dan menawarkan pelbagai perkhidmatan perbankan, seperti akaun simpanan dan pinjaman, serta produk pelaburan murah, seperti dana dagangan bursa (ETF) dan crypto

Pasukan Pakar

Bankera hanya mendapat keputusan ini kerana pasukannya yang tidak tertandingi dan sebuah lembaga penasihat yang termasuk tokoh terkenal sebagai Lon Wong, presiden asas NEM.io, dan Eva Kaili, ahli Parlimen Eropah. Dengan pakar industri dalam bidang dari IT ke Perbankan ke UX / UI, Bankera hanya mempunyai yang terbaik untuk bekerja dengan baik untuk mengambil Bankera ke peringkat seterusnya.

Platform Pertukaran Sendiri Bankera

Di samping MVP yang berfungsi, Bankera adalah kini menawarkan pelanggan dan pelabur keupayaan untuk mencuba platform pertukaran Bankera ( https://exchange.bankera.com/ ), yang kini masih dalam fasa demo. Selepas perkhidmatan pertukaran Bankera dilancarkan sepenuhnya, ia akan menyokong kebanyakan cryptocurrency (Bitcoin, DASH, Ethereum, NEM, Litecoin, serta ERC20 dan token mozek NEM). Bagi Bankera, platform pertukaran ini juga akan memastikan bahawa tanda-tanda BNK akan disenaraikan di platform dagangan bertaraf dunia.

Bagaimana Bergabung dengan ICO

Untuk mengumpul dana untuk projek itu, Bankera telah menganjurkan ICO. ICO masih hidup dan sedang berlangsung di platform SpectroCoin. Penyumbang boleh memilih daripada lebih daripada 20 kaedah pembayaran yang berbeza apabila membeli token BNK. Ini termasuk pelbagai kriptografi, seperti ETH, BTC, DASH dan XEM, dan mata wang fiat seperti EUR, GBP, dan USD. Harga token semasa adalah 0.021 EUR per BNK dengan topi lembut 0,001 EUR ditambah untuk setiap bilion token yang dijual.

Semua pemilik BNK berhak untuk komisen mingguan terdiri daripada 20% daripada kedua-duanya: pendapatan Transactional SpectroCoin dan Bankera. Bankera telah membayar komisen ini sejak permulaan Pra-ICO. Apabila Bankera beroperasi sepenuhnya, para pemegang tanda boleh menggunakan BNK untuk membayar perkhidmatan Bankera pada kadar diskaun.

Perbincangan terperinci mengenai Bankera ICO boleh dilihat di Whitepaper mereka di sini . Untuk maklumat lengkap tentang Platform Bankera, sila layari https://bankera.com/ .

Hubungi Media:

Bankera.com
Attn: Hubungan Media
Vilnius, Lithuania
+370 52 595999
[email protected]


Imej ihsan Bankera

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments