Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bayaran Bitcoin Tinggi? Binance Baru Pindah $ 550 Juta untuk $ 5 Bucks –


Keuntungan Bitcoin ke atas fiat tidak disangka-sangka memukul perhatian semula 31 Mei selepas pertukaran cryptocurrency Binance menjana transaksi gergasi ketika memindahkan dana.


Bitcoin Bergerak Setengah Juta Dalam Menit

Data dari Whale Alerts, yang memantau transaksi pada cryptocurrency blockchains , yang pada awalnya khawatir pengulas selepas menunjukkan satu siri transaksi bernilai lebih $ 500 juta.

"Ini adalah pemindahan Binance dalaman. Tidak perlu panik, "kakitangan kemudiannya menjelaskan.

Perhatian kemudian berubah kepada aspek yang berbeza dari urus niaga sebagai pengguna media sosial mengikuti kemajuan mereka melalui blok block Bitcoin.

Untuk dana berjumlah $ 550 juta, Binance berjaya membayar hanya $ 5 dalam yuran atau kira-kira 141 satoshis setiap bait. Apabila eksekutif memindahkan dana sekali lagi, bayarannya lebih rendah, hanya mencecah $ 3.70.

Kedua-dua transaksi mengambil masa beberapa minit untuk memproses, menggariskan utiliti Bitcoin membentangkan untuk pedagang jumlah besar. Dengan bayaran yang masih rendah dalam tempoh enam bulan yang lalu, cryptocurrency mudah mengalahkan pilihan pemindahan dana alternatif pada masa dan perbelanjaan.

Sebagaimana Bitcoinist melaporkan, akhir pasaran beruang Bitcoin dari 2018 sehingga kini gagal menaikkan bayaran untuk menghantarnya. Pada masa yang sama, aktiviti rangkaian meningkat dengan ketara sejak harga di bawah November, mencatatkan rekod volum harian baru minggu lepas.

Pada tahun 2018, Bitcoin bagaimanapun memindahkan nilai bernilai $ 3.2 trilion melalui satu lapisan sahaja.

BCH Membawa Penaklukan Ideologi

Statistik memainkan ke tangan penyokong Bitcoin, yang telah menyaksikan sementara penyokong-penyokong pesaing kritikal yang mendakwa rangkaian itu lambat, mahal dan ditakdirkan untuk dirampas oleh sesuatu yang lain.

Di antara mereka ialah Penaja Bitcoin penaja Roger Ver, yang dalam wawancara dengan Bitcoinist dieja mengapa dia fikir Bitcoin akhirnya akan gagal sebagai cadangan transfer nilai. Pengguna itu boleh memindahkan jumlah yang banyak untuk wang adalah fenomena sementara, ia mendakwa, kerana pemaju mahu mereka lebih dekat dengan nilai 'Bitcoin'.

"Dengan reka bentuk yang sengaja 'Pengembang Teras', mereka mahu Bitcoin mempunyai yuran tinggi dan blok penuh, "katanya.

Jika yuran sedang rendah, maka mereka gagal pada apa yang telah ditetapkan untuk dicapai.

Lebih baru-baru ini, Ver kelihatan kehilangan pertaruhan BTC sekali lagi, selepas pemain bertaruh berbanding yuran pemprosesan transaksi dengan peniaga veteran Tone Vays telah salah.Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments