Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Beberapa Faktor Adakah Pemanduan Diperbaharui Bullish Sentiment untuk Bitcoin


· 21 Februari 2018 · 10:00 pm <! – Kutipan

Sentimen mewah untuk Bitcoin sedang mendapat momentum diperbaharui. Pelabur dan pakar kewangan mencadangkan pelbagai pemangkin untuk menerangkan perhimpunan Bitcoin, seperti pelarasan peraturan oleh sesetengah kerajaan dan perkembangan teknologi baru. Malah Ketua Pegawai Kewangan PayPal kini meramalkan bahawa Bitcoin mungkin menjadi kaedah pembayaran kegemaran. Sementara itu, Coinbase dan Bitfinex sedang melaksanakan SegWit untuk mengurangkan kos transaksi. Beberapa Faktor Mengajukan Rali Bitcoin semasa Rally Bitcoin mempunyai banyak pemandu. Salah satu

Akhir Petikan ->

Sentimen Bullish untuk Bitcoin sedang mendapat momentum diperbaharui. Pelabur dan pakar kewangan mencadangkan pelbagai pemangkin untuk menerangkan perhimpunan Bitcoin, seperti pelarasan peraturan oleh sesetengah kerajaan dan perkembangan teknologi baru. Malah Ketua Pegawai Kewangan PayPal kini meramalkan bahawa Bitcoin mungkin menjadi kaedah pembayaran kegemaran. Sementara itu, Coinbase dan Bitfinex sedang melaksanakan SegWit untuk mengurangkan kos urus niaga.


Beberapa Faktor Menjalankan Rali Bitcoin

Rali semasa Bitcoin mempunyai banyak pemandu. Salah satunya adalah melembutkan pengawalseliaan terhadap cryptocurrency. Dalam hal ini, laporan CNBC Brian Kelly, pengasas dan CEO BKCM LLC, menyatakan bahawa salah satu pemangkin untuk perhimpunan cryptocurrency adalah kenyataan bahawa Dewan Perwakilan Wyoming sebulat suara meluluskan dua Rang Undang-undang Rumah 70, dan Rang Undang-undang Rumah 19.

Rang Undang-Undang Rumah 70 bertajuk "Buka sekatan token pengecualian." Menurut kepada Wakil Negara Tyler Lindholm, Bill 70 "Mengecualikan token permulaan yang menawarkan [ICO] token yang dikeluarkan pada blok yang terbuka dari undang-undang pemancar wang dan undang-undang sekuriti Wyoming, selagi tokennya tidak dipasarkan sebagai pelaburan dan boleh ditukar dengan barang atau perkhidmatan."

tangan, Rang Undang-Undang 19 berhak "Akta Pemancar Wang Wyoming-pengecualian mata wang maya," dan ia mengecualikan cryptocurrencies daripada undang-undang pemancar wang negara.

Kelly juga mencadangkan bahawa pemangkin lain untuk r Bitcoin sekutu adalah peralihan kerajaan Korea Selatan dari pendirian yang sangat bermusuhan terhadap kriptografi dengan sikap yang lebih bersemangat, menggalakkan perdagangan "normal" crypto.

Akibatnya Kelly menyimpulkan: [

Selain itu, John Rainey, CFO PayPal, juga optimis mengenai masa depan Bitcoin meramalkan bahawa Bitcoin akan menjadi kaedah pembayaran yang popular. Apabila The Wall Street Journal bertanya dia sama ada "Crypto atau bitcoin [will] pernah menjadi popular sebagai pembayaran?" Rainey menjawab:

Pada satu ketika, terdapat kemungkinan yang sangat tinggi. Teknologi itu, ada merit yang padanya. Saya fikir, walaupun ia akan menjadi tahun ke bawah jalan sebelum kita melihat jenis kelebihan dan penerimaan yang menjadikannya satu bentuk mata wang yang digunakan setiap hari.

Kemajuan Teknologi Memotivasi Optimisme Bitcoin

Yang paling penting, Bitcoin secara beransur-ansur tetapi pasti menyelesaikan masalahnya dengan skala. Sesungguhnya skim dan teknologi baru seperti Segregated Witness (SegWit), Rangkaian Lightning, dan Pembayaran Multi-Path Atom terhadap Lightning sedang dilaksanakan untuk memudahkan pembayaran Bitcoin bernilai rendah serta-merta.

Sebagai contoh, pertukaran Bitcoin yang terkemuka, seperti Coinbase dan Bitfinex telah melaksanakan Segwit untuk berdagang Bitcoin.

Dalam satu pengumuman awal mengenai pelaksanaan SegWit, Coinbase :

Bagi mereka yang tidak dikenali dengan SegWit, peningkatan ini membantu mengurangkan saiz transaksi, yang meningkatkan keupayaan transaksi keseluruhan rangkaian Bitcoin. Peningkatan ini juga akan membantu mengurangkan bayaran yuran pelanggan pada transaksi bitcoin.

 Carta harga Bitcoin - 21 Feb 2018 - CoinMarketCap

Akibatnya, Bitcoin telah dapat menahan ancaman dan tindakan bermusuhan dari bank, kerajaan, dan pihak berkuasa kewangan dunia. Dan, sekali lagi, sebagai carta di atas mencadangkan, cryptocurrency mula menarik minat para pelabur dengan semangat baru.

Bagaimana anda berfikir melembutkan sekatan akan mempengaruhi nilai Bitcoin? Katakanlah dalam komen di bawah.


Gambar ihsan dari Wikimedia Commons, CNBC, Coinmarketcap

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments