Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Berfikir Membakar Token yang Tidak Terjual adalah Hal Baik? Fikir semula


· 2 Mac 2018 · 10:45 pagi <! – Kutipan

ICO akan memasarkan dengan idea yang belum pernah berlaku sebelumnya, model perniagaan atau teknologi inovatif, menghadapi pelbagai pilihan strategik mengenai harga tokennya. ICO berdasarkan token PoS yang dilepaskan sekaligus mesti membuat pelan kontingensi sebelum penjualan untuk menyampaikan kepada orang ramai apa yang akan dilakukan jika ada token yang tersisa selepas tempoh jualan. FundFantasy terpaksa membuat pilihan strategik ini juga.

End Excerpt ->

ICO akan memasarkan dengan idea yang belum pernah berlaku, model perniagaan atau teknologi inovatif, menghadapi pelbagai pilihan strategik mengenai harga tokennya.


] ICO berdasarkan token PoS yang dilepaskan sekaligus mesti membuat pelan kontingensi sebelum penjualan untuk menyampaikan kepada orang ramai apa yang akan dilakukan sekiranya terdapat token yang tersisa selepas tempoh jualan. FundFantasy terpaksa membuat pilihan strategik ini juga. Pasukan tersebut menyempitkan pilihan ke 3:

 1. Pastikan tanda-tanda yang tidak terjual, sama ada dengan mengagihkan semula mereka kepada pasukan dan rakan kongsi yang lain, atau dengan memasukkannya ke rizab strategik macam-macam.
 2. Membakar mereka, mengurangkan jumlah bekalan secara kekal.
 3. Mengedarkan mereka kepada peserta ICO melalui mekanisme yang menyerupai titik udara cryptocurrency yang lain.

Mengurangkan Pilihan Down

Semua batang di atas dari struktur ICO. Berikut adalah ciri-ciri asas yang membentuk ICO dan membenarkan FundFantasy untuk mengecilkan pilihannya:

 • IF FundFantasy mempunyai topi keras yang dinyatakan dalam USD – $ 15 juta.
 • Jualan akan berlaku dalam tempoh 29 hari, dari 25 Februari th hingga 25 Mac th 2018.
 • Terdapat 3 peringkat bonus untuk penjualan FUNDZ kepada orang ramai, semuanya adalah masa yang sensitif.
 • Jumlah tolok FUNDZ yang akan diwujudkan adalah 80 juta, 75% daripadanya – 60 juta – akan dijual kepada orang awam semasa peringkat ICO dan pra-ICO.
 • Oleh itu, penjualan boleh berakhir jika mana-mana syarat berikut 3 dipenuhi: 1. ICO menimbulkan $ 15 juta USD; 2. FundTokens dijual – yang boleh terjadi tanpa memukul topi $ 15 juta disebabkan oleh bonus; 3. Tidak kira berapa banyak token yang dijual, kami sampai pada 25 Mac th 2018.

Struktur ICO: Berpikir Di Hadapan Sebelum Pilihan Dibuat

ICO lain memilih untuk menyusun penjualan mereka secara berbeza. Pasukan mereka mungkin membuat keputusan untuk memegang penjualan yang tidak terjual atau mempunyai beberapa topi lembut dengan kadar pertukaran progresif. Semua mekanisme yang canggih ini mempunyai kelebihan dan kekurangannya, tetapi tidak ada yang jelas kepada pembeli rata-rata sebagai mempunyai topi keras tunggal dengan sejumlah token tetap untuk dijual. Oleh itu, FundFantasy memilih struktur yang diterangkan di atas. Ini membenarkan projek untuk menyempitkan pilihannya kepada 3 pilihan ini. Untuk memahami implikasi pilihan-pilihan ini, perlu melihat 3 senario – menyimpan, membakar atau mengedarkan – yang berpunca daripada pilihan-pilihan ini.

Meet Bob

Untuk menggambarkan apa senario ini, seorang pembeli bernama Bob. Sekiranya ICO berakhir pada 25 Mac ke tanpa menjual sepenuhnya, kepentingan Bob dalam projek akan berubah bergantung pada bagaimana FundFantasy mengendalikan pilihan strategik mengenai apa yang perlu dilakukan dengan token kiri. Ramai yang berpendapat bahawa pilihan terbaik FundFantasy boleh membuat Bob, adalah untuk membakar token tidak terjual, tetapi ini benar?

Slice of Bob Pie

Untuk menavigasi senario, untuk menganggap bahawa ICO adalah Fundie FundFantasy . Bob mahu kepingan terbesar dia dapat. Memandangkan FundFantasy ingin menunjukkan penghargaannya terhadap Bob, pasukan menganalisis bagaimana memberinya sekeping terbesar pai yang mungkin. Berikut adalah cara pai itu akan diedarkan di bawah setiap senario:

 • Simpan – Jika FundFantasy menyimpan nota yang tidak terjual, maka saiz pai tetap sama, tetapi kepingan tim tumbuh relatif terhadap semua kepingan yang lain. Ini bermakna bahawa berbanding jumlah yang Bob membayar untuk membeli potongannya dia akan mendapat bahagian kecil dari keseluruhan pai.
 • Burn – Pasukan boleh membakar mereka yang tidak dijual. Ini sepatutnya menjadikan Bob lebih bahagia, tetapi ia hanya membuat pai yang lebih kecil, memberikan Bob sekeping yang lebih besar dari pai yang lebih kecil. Sekeping danaFantasy juga akan menjadi lebih besar kerana keseluruhan pai kini lebih kecil.
 • Mengedarkan – FundFantasy boleh mengedarkan potongan-potongan pai itu yang tidak dijual kepada mereka yang membeli sepotong semasa ICO, seperti bahawa sekeping tambahan yang mereka dapatkan berkadar dengan bahagian yang mereka beli. Ini akan membolehkan Bob untuk menikmati sekeping pai yang lebih besar, sambil mengekalkan slaid FundFantasy sebagai besar kerana ia sentiasa bertujuan untuk menjadi.

Pie dan Nombor

Menambah beberapa nombor untuk contoh ini akan membantu untuk menunjukkan bagaimana mengedarkan token tidak terjual kepada pembeli adalah pilihan terbaik FundFantasy boleh membuat. Dengan mengandaikan Bob membeli 360,000 FUNDZ daripada 60 juta yang boleh dijual. Jika hanya 36 juta FUNDZ dijual hingga 25 Mac th maka Bob akan membeli 1% dari token yang dijual semasa ICO. Bilangan token tidak terjual, dalam kes ini, akan berjumlah 24 juta FUNDZ

 • Keep – Pie tetap sama tetapi sekarang Bob mempunyai 360,000 FUNDZ sebanyak 80 juta – FundFantasy menyimpan 20 juta FUNDZ dan 24 juta yang tidak dijual berjumlah 44 juta. Slice Bob terdiri daripada 0.45% pai, sementara slaid FundFantasy tumbuh dari 25% hingga 55%.
 • Burn – FundFantasy membuang potongan-potongan yang tidak dijual, dengan berkesan membuat pai yang lebih kecil, yang bermaksud Bob mempunyai 360,000 FUNDZ daripada sejumlah 56 juta. Itulah 0.643% daripada pai, atau pada dasarnya lebih besar sekeping pai yang lebih kecil. Bahagian FundFantasy dari kue juga meningkat, menjadikan mereka pemilik 35.7% daripada pai.
 • Mengedarkan – Pasukan sentiasa mahu menyimpan 25% daripada pai itu, sambil memberikan Bob sebanyak yang mereka boleh. Sekiranya terdapat beberapa pai yang ditinggalkan selepas ICO, ia akan menjadi lebih baik untuk menawarkan Bob slice lain sebanding dengan yang dibelinya, secara percuma. Dengan cara ini, Bob's 360,000 FUNDZ, yang merupakan 1% daripada token yang dijual, akan membolehkan dia mendapatkan 1% daripada token yang tidak dijual – slice tambahan berkadar dengan yang dibeli. Itu akan memberi Bob tambahan 240,000 token – 1% daripada 24 juta yang tidak dijual – membawanya ke sejumlah 600,000 FUNDZ. Oleh itu, Bob akan mendapat 0.75% daripada pai itu, sementara FundFantasy terus memproyeksikan 25%, kerana pasukan itu tidak memperoleh lebih banyak token dari pengedaran.

FundFantasy Pie di Pasaran

Nombor ini menyangkal tanggapan bahawa pembeli adalah lebih baik jika ICO membakar token tidak terjual. Namun janji untuk membakar token yang tidak terjual mewujudkan kesan psikologi di pembeli yang menganggap bahawa bekalan akan dikurangkan, oleh itu menolak harga tanda itu. Itu adalah benar di sisi penawaran, tetapi untuk jangkaan bahawa menjadi kenyataan, permintaan perlu diikuti dalam pasaran sekunder. Dalam banyak kes, janji untuk membakar token menghasilkan lebih banyak permintaan di pasaran sekunder kerana sebagai token menjadi semakin sedikit, pembeli tiba-tiba berfikir bahawa mereka akan menjadi lebih berharga.

Siapa yang Harus Diperhatikan Itu Menghirup Kue Diperlukan Banyak Pemikiran?

Oleh kerana pengiraan kue yang mudah menunjukkan bahawa Bob akan lebih baik jika token yang tidak terjual dibahagi secara proporsional kepada pembeli, pilihan strategik FundFantasy mudah. Pasukan ini memutuskan untuk memberi lebih banyak pembeli kepada mereka, sekiranya berakhirnya ICO tanpa menjual semua token. Walau bagaimanapun, dengan mengingati kesan yang membakar token, ia menambahkan mekanisme untuk memberi Bob yang terbaik dari kedua-dua dunia.

Sekali orang mula menggunakan FUNDZ di platform FundFantasy, pasukan itu akan membakar 0.5% daripada semua token yang ia kumpulkan dalam pembayaran. Ini secara efektif menambah bahawa faktor kekurangan secara beransur-ansur kepada ekonomi token selepas jualan. Bob akan mendapat bahagian pai yang semakin besar jika dia memilih untuk memegang tokennya, di atas token tambahan yang akan dia dapatkan dengan airdrop itu. Pilihan strategik ini menunjukkan berapa banyak pemikiran FundFantasy dimasukkan ke dalam ICOnya dan berapa banyaknya yang peduli terhadap komuniti yang baru muncul.

Media Contact

Tal Zander
https://ico.fundfantasy.com /


Imej ihsan FundFantasy

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments