Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Berikut Kenapa LOC Token Akan Memotong Harga Perjalanan sehingga 20% pada tahun 2018


· 2 Februari 2018 · 3:30 petang <! – Petikan

Perkhidmatan berkunci Blockchain LockChain.co yang mencipta penyelesaian teknologi dan pasaran terdesentralisasi Tempahan harta tanpa perantara telah diumumkan di blog rasminya bahawa pasaran versi alpha telah dilancarkan secara rasmi. Ia adalah syarikat pertama yang mencabar gergasi seperti booking.com dan airbnb.com dengan aplikasi tempahan perjalanan dalam talian berdasarkan blokchainnya. Syarikat ini bergantung kepada pemotongan komisen dan terus menghubungkan pelanggan ke tuan rumah menerusi enjin Travel LOC yang berasaskan Ethereum yang unik.

End Excerpt ->

Perkhidmatan berkunci Blockchain LockChain.co yang mencipta teknologi penyelesaian dan pasaran yang terdesentralisasi untuk tempahan harta benda tanpa pengantara telah mengumumkan di blog rasminya bahawa pasaran alpha versi telah dilancarkan secara rasminya.


Ia adalah syarikat pertama yang mencabar gergasi seperti booking.com dan airbnb.com dengan blok block based permohonan tempahan perjalanan dalam talian. Syarikat ini bergantung pada pemotongan komisen dan menghubungkan pelanggan secara langsung ke tuan rumah melalui enjin Travel LOC yang berasaskan Ethereum yang unik. Enjin ini akan menggunakan kontrak pintar untuk pelaksanaan tempahan yang akan menyediakan persekitaran yang bebas dan tidak percaya yang melindungi kedua-dua pelanggan dan tuan rumah.

Pengumuman ini tidak lama selepas syarikat itu telah melancarkan perkongsian dengan sekitar 100,000 hotel di sekitar dunia. Hotel-hotel dijangka akan diintegrasikan dan siap untuk ditempah pada akhir bulan Februari 2018.

Ketua Pegawai Eksekutif LockChain.co, Nikola Alexandrov, berkata:

Caj Booking.com dan Airbnb.com secara purata 20% dari setiap tempahan yang dibuat melalui platform mereka. Rancangan kami adalah untuk menggunakan teknologi blockchain maju dan untuk memotong sebarang komisen. Ia adalah hak tuan rumah untuk menerima jumlah penuh wang untuk pelaburan yang mereka buat, dan tentunya hak pengembara dapat membayar langsung kepada tuan rumah untuk pengalaman perjalanan mereka. Sesetengah komisen dengan pemimpin yang ada sekarang boleh mencapai setinggi 50%, yang tidak adil. Tiada siapa yang mahu membayar wang semacam itu kepada seseorang yang hanya seorang perantara dan tidak menambah nilai kepada pengalaman perjalanan sebenar. Sektor perhotelan sangat memerlukan ketelusan.

Pelancaran pasaran adalah hasil daripada perkembangan yang luas yang bermula pertengahan tahun 2017, dan dengan status "Alpha version", yang bermakna masih banyak penambahbaikan dan penambahbaikan. Ciri-ciri penyenaraian untuk tuan rumah adalah benar-benar percuma, dan tempahan mereka di token asli LOC bebas dari sebarang komisen.

Tidak seperti banyak projek lain, LockChain .co adalah salah satu daripada beberapa syarikat yang menyediakan -menggunakan teknologi berasaskan blockchain. Syarikat ini mempunyai hampir 1,000 hartanah yang telah diintegrasikan dan mempunyai harga sebanyak -18% jika dibandingkan dengan Airbnb.

Pasar penginapan LOC cuba menembusi menawarkan peluang 500B dan strategi penembusan mereka adalah mudah – untuk menawarkan harga yang lebih rendah terima kasih kepada token LOC.

Ketua Pegawai Eksekutif Nikola Alexandrov mengatakan:

2018 akan menjadi semua mengenai penghantaran dan penggunaan perkhidmatan sebenar. Banyak permulaan ICO akan gagal kerana kurangnya pengesahan pada produk mereka. Saya percaya kita mempunyai pendekatan yang baik dalam hal ini kerana kami mensasarkan untuk ICO yang berpatutan, dan pengesahan perniagaan praktikal. Sekiranya terdapat nilai dalam topi pasaran, ia mestilah hasil produk dan bukannya kesan FOMO. Tergoda dari topi pasaran yang tinggi, ICOs cenderung mencipta bekalan yang besar dalam token dan menggemari pengguna mereka sebelum mempunyai apa-apa yang berdaya maju sebagai perkhidmatan, yang seterusnya meletakkan projek-projek itu menjadi bahaya kerana ia secara artifi melambungkan pasaran mereka.

Tokoh LOC mempunyai bekalan yang terhad daripada hanya 9.25 juta token beredar, dan jumlah bekalan 18.5M LOC dan didagangkan di bursa seperti HitBTC, Etherdelta, Mercatox, Gatecoin dan Yobit. Ia telah mengalami peningkatan nilai kira-kira + 600% untuk orang-orang yang mengambil bahagian dalam ICO. Walau bagaimanapun, LOC Token mempunyai cap pasaran hanya 15M di Coinmarketcap yang pasti menjadikannya pilihan menarik.

Untuk maklumat lanjut mengenai LockChain.co dan LOC sila lawati lockchain.co .


Imej ihsan dari LockChain.co

Kandungan artikel ini disediakan oleh syarikat yang dirujuk. Bitcoinist tidak menyokong dan tidak bertanggungjawab untuk atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di halaman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

Tunjukkan komenSource link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments