Buy Bitcoins in Singapore now easy and fast

Bertemu Projek Rouge: Game-Changer di Pasar Kupon


· 23 Februari 2018 · 1:00 pagi <! – Kutipan

Pasaran kupon keluar pada awal abad ke-20, kebanyakannya di Amerika Syarikat dan Eropah , dan sejak itu berkembang dengan pesat. Ledakan internet membolehkan syarikat menyediakan pelanggan dengan pelbagai jenis diskaun dan rebat pada pelbagai barangan. Hari ini, kita hidup dalam revolusi teknologi lain, yang diketuai oleh blockchain, jadi konsep kupon mungkin berubah dengan sepadan dengan keselamatan dan ketelusan teknologi yang muncul. Satu permulaan tertentu yang dipanggil

End Excerpt ->

Pasaran kupon keluar pada awal abad ke-20, kebanyakannya di Amerika Syarikat dan Eropah, dan sejak itu telah berkembang dengan pesat. Ledakan internet membolehkan syarikat menyediakan pelanggan dengan segala jenis diskaun dan rebat pada pelbagai barangan.


Hari ini, kita hidup dalam revolusi teknologi yang lain, yang diketuai oleh blockchain, jadi konsep kupon mungkin berubah dengan sepadan dengan keselamatan dan ketelusan teknologi yang baru muncul. Satu permulaan tertentu, yang dikenali sebagai Projek Rouge, telah membuat satu langkah di depan pertandingan dan datang dengan idea cemerlang untuk membuat ekosistem kupon berasaskan blokchain.

Apa Projek Rouge yang Akan Dibawa?

Projek Rouge mahu mewujudkan rangkaian blockchain berasaskan Ethereum yang akan menyelaraskan operasi dengan kupon, mengurangkan kos dengan menghapuskan keperluan perantara, dan mengurangkan penipuan dan kesilapan, yang begitu hadir dalam pasaran kupon.

Rangkaian ini akan memihak kepada tiga belah utama:

  • Jenama atau penerbit – syarikat, kedai dalam talian, pengeluar, dan semua jenis entiti akan dapat mengeluarkan kupon yang mudah dipantau dan tahan terhadap penipuan. Setiap voucher akan digunakan sekali-sekala supaya tiada penebusan dua kali boleh dibenarkan.
  • Penerbit / pengiklan – mereka boleh menjana keuntungan dengan mengewangkan kempen kupon.
  • Pelanggan – mereka akan mendapat manfaat daripada sebenar dan dapat diverifikasi kupon yang boleh digunakan atau dijual semula di pasaran sekunder.

Rangkaian Rouge akan didorong oleh token kompatibel ERC20 dengan RGE ticker. Token ini akan digunakan oleh ketiga-tiga pihak yang disebutkan – ia akan memberi mereka hak untuk beroperasi dalam sistem Rangkaian Rouge.

Projek Rouge bertujuan untuk menjadikan rangkaiannya dapat diakses di seluruh dunia. Ia harus menjadi sistem yang tidak percaya dan tidak terdesentralisasi yang tidak akan memberikan keutamaan khusus kepada mana-mana pihak yang terlibat, dengan itu menjaga neutraliti.

Setiap kupon di rangkaian akan digunakan hanya sekali, dan akan menjadi salah satu daripada tiga bentuk yang mungkin:

  • Percuma – kupon dikeluarkan oleh jenama, tetapi belum dibeli
  • Dibeli – kupon dimiliki oleh pelanggan.
  • Ditebus – baucer telah dimakan oleh pelanggan.

Bolehkah saya Beli Token RGE?

Sehingga hari ini, anda boleh membeli Token RGE dalam tempoh pra-jualan. Pertama, mari kita periksa hala tuju projek:

  • Fasa I – ini adalah tempoh permulaan yang berakhir pada tahun 2017. Projek itu mengkaji semula tindak balas daripada ahli-ahli komuniti Ethereum dan memulakan pra-jualan tokennya.
  • Fasa II – fasa dirancang untuk suku pertama 2018. Kami kini berada di peringkat ini. Pre-sale berlangsung, dan Rangkaian Rouge menunjukkan versi demonya. Pada akhir tempoh ini, tempoh jualan token akan berakhir.
  • Fasa III – fasa ketiga dijadualkan untuk suku kedua tahun ini. Kita akan melihat pelaksanaan sepenuhnya rangkaian.
  • Fasa IV – akhirnya, peringkat terakhir akan diteruskan sehingga akhir tahun 2018, dengan fokus pada pengembangan projek.

Oleh kerana kita sedang berada di fasa kedua Projek ini, anda boleh membeli token RGE dengan harga diskaun. Hari ini terdapat token RGEX9, yang bermaksud anda boleh menikmati diskaun hampir 80%.

Rencam RGEX12, RGEX15, dan RGEX20 sudah dijual, dengan jumlah pengedaran sebanyak 290,000 token. Sekiranya anda terlambat untuk acara preseden token RGEX9, ada masa yang mencukupi sehingga RGEX8, RGEX7, dan RGEX6 mendapat pengedaran, jadi jangan teragak-agak untuk melihatnya.

Memandangkan penjualan awal dilakukan dalam mod peribadi, anda perlu mengikuti langkah-langkah tertentu di laman web rasmi dan berkongsi alamat e-mel anda untuk mendapatkan diluluskan untuk pembelian. Pada masa ini, anda perlu menghabiskan sekurang-kurangnya 2 token Ether untuk urus niaga jualan, yang diterjemahkan kepada kira-kira $ 1,750. Jika tidak, tunggu ramai orang ramai menghabiskan sedikit masa, tetapi anda tidak akan menikmati diskaun yang tinggi pada hari ini.

Adakah Projek Memiliki Keupayaan?

Ya – sebab utama untuk jawapan afirmatif adalah bahawa pasaran berkembang dengan pantas. Selain itu, nampaknya majoriti kupon akan menjadi digital tidak lama lagi.

Menurut Statista, bilangan pengguna kupon mudah alih di Amerika Syarikat meningkat dari 61.4 juta pada tahun 2013 kepada kira-kira 104 juta pada 2016. Ini adalah pertumbuhan

 Adakah Projek Memiliki Keupayaan?

Revolusi blockchain dapat mendorong pasaran kupon ke tahap yang baru, dengan memastikan keselamatan, ketelusan, kemudahan dan aksesibilitasnya [Menurut infographic dari Invesp, jumlah kupon e-ditebus di seluruh dunia pada tahun 2019 akan mencecah 31 bilion, dari 16 juta pada tahun 2014. Seperti yang dapat kita lihat, jumlah kupon digital hampir dua kali ganda dalam tempoh lima tahun.

Apabila anda mencampurkan pasaran yang semakin meningkat dengan projek yang hebat, hasilnya sentiasa positif. Di samping itu, Projek Rouge disokong oleh pasukan yang bercita-cita tinggi, yang diketuai oleh usahawan Naira d'Arcollières.

Anda boleh menyemak paparan projek di sini .

adakah pemikiran anda mengenai Projek Rouge? Apakah kesannya terhadap industri kupon? Beritahu kami pemikiran anda dalam komen di bawah.


Imej ihsan Projek Rouge

Bitcoinist tidak mengesahkan dan tidak bertanggungjawab atau bertanggungjawab terhadap apa-apa kandungan, ketepatan, kualiti, pengiklanan, produk atau bahan lain di laman ini. Pembaca harus melakukan penyelidikan sendiri sebelum mengambil sebarang tindakan yang berkaitan dengan syarikat.

s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    jika (d.getElementById (id)) kembali;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (dokumen, 'skrip', 'facebook-jssdk'));Source link

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments